Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Poison Ivy píše:
Děláte si srandu z myšiček, to není sluníčkové![]()
![]()
My už jsme mimo Galaxii. ![]()
@Poison Ivy píše:
Děláte si srandu z myšiček, to není sluníčkové![]()
![]()
já ne, já hledám benzinku ![]()
Bydlím v centru ČB a žádná nová benzínka tu pokud vím není
Ale k tomu Myšáčkovi se asi zajdu podívat ![]()
@saramo píše:
Bydlím v centru ČB a žádná nová benzínka tu pokud vím neníAle k tomu Myšáčkovi se asi zajdu podívat
Jojo, bez si tam natankovat ![]()
Tak jsem všechno dočetla a nestačím se divit ![]()
![]()
Mmch. V centru ČB žádná benzínka nová není.. Jezdíme tam každý týden (momentálně
) a nejsem si jistá. Ale je dost možné že by se tam od neděle dostavila (?) ![]()
Takže to shrňme, žádná benzinka jen kokos
že by si dokázala něžná blondýnka vymýšlet
nechce se mi tomu věřit, doufám že se to nějak vysvětlí, třeba je ta benzinka v jiném městě na B nebo Č ![]()
@Brooucinda píše:
Tak jsem všechno dočetla a nestačím se divit![]()
Mmch. V centru ČB žádná benzínka nová není.. Jezdíme tam každý týden (momentálně) a nejsem si jistá. Ale je dost možné že by se tam od neděle dostavila (?)
néé ta se tam postavila přes noc ![]()
@K-Black píše:
Takže to shrňme, žádná benzinka jen kokosže by si dokázala něžná blondýnka vymýšlet
nechce se mi tomu věřit, doufám že se to nějak vysvětlí, třeba je ta benzinka v jiném městě na B nebo Č
@K-Black píše:
Takže to shrňme, žádná benzinka jen kokosže by si dokázala něžná blondýnka vymýšlet
nechce se mi tomu věřit, doufám že se to nějak vysvětlí, třeba je ta benzinka v jiném městě na B nebo Č
Budějovice jsou ještě Moravské
![]()
@Reyne píše:
néé ta se tam postavila přes noc
Manžel je ted v Kaplici. Přes Budějce pojede domů, napíšu mu aby to vzal přes centrum… ![]()
@K-Black píše:český krumlov?