Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Serpentini píše:
Mně se nelíbí ani jedno. A Tamara má navíc tu negativní asociaci s hodně zvláštní manželkou od Kluse.
„zvláštní“ ![]()
Ta je vych. caná jako díra do sněhu ![]()
Za mě ani jedno
Tamara Klausová, Berenika Kohoutová
ani jednu nemusím
zkusila bych se ještě zamyslet ![]()
@a12 píše:
Se divim, že vás tu tolik píše, že Berenika ne, že furt bude nekoho opravovat, vysvětlovat, nebo, že se nad tim jménem lidi pozastavujou..
Nevim, ja si myslim, ze Kohoutová to jmeno uz docela proflakla
Ale kolik znáš Berenik a kolik Veronik? Veronika je v naší zemi daleko častější a známější jméno. A když někomu zavoláš a do telefonu řekneš tady Berenika Nováková, drtivá většina lidí uslyší jméno Veronika, nikoliv Berenika, a to bez ohledu na to, zda znají nějakou Kohoutovou nebo ne ![]()
Příspěvek upraven 20.09.22 v 18:31
@PETR0NELA píše:
Líbí se vám pro holčičku více jméno Berenika nebo Tamara? A jak byste jim říkali? Nám se líbí obě, hodně se mi líbí oslovení Bery, Berunko, u Tamary se mi zas víc líbí, že je v českém kalendáři… nemůžu se rozhodnout.
Určitě Tamara. Ale význam nic moc. Datle. Ale líbí se mi, moc.
@PETR0NELA píše:
Líbí se vám pro holčičku více jméno Berenika nebo Tamara? A jak byste jim říkali? Nám se líbí obě, hodně se mi líbí oslovení Bery, Berunko, u Tamary se mi zas víc líbí, že je v českém kalendáři… nemůžu se rozhodnout.
Jednoznacne Berenike..Poe to jisti..fakt se me to jmeno libi..
@Thomassss píše:
Ale kolik znáš Berenik a kolik Veronik? Veronika je v naší zemi daleko častější a známější jméno. A když někomu zavoláš a do telefonu řekneš tady Berenika Nováková, drtivá většina lidí uslyší jméno Veronika, nikoliv Berenika, a to bez ohledu na to, zda znají nějakou Kohoutovou nebo nePříspěvek upraven 20.09.22 v 18:31
A?
taky se drtivá většina holek jmenuje Eliška a skolky jsou teď plny, El, Elen atd. A co jako?
a Bere a Vero mi přijde docela rozdíl teda jal někdo může BEREniku zaměnit za VEROniku? ![]()
Obě jsou hezká. Dala bych Tamaru, je to krásné a dnes neobvyklé jméno.
Tamara se mi líbí víc ![]()
I co se týká zdrobnelin a oslovování.
Připadá mi to jméno sympatictejsi než Berenika, ale ani jedno není vysloveně špatný. A není to davovka, což je plus ![]()
@a12 píše:
A?taky se drtivá většina holek jmenuje Eliška a skolky jsou teď plny, El, Elen atd. A co jako?
a Bere a Vero mi přijde docela rozdíl teda jal někdo může BEREniku zaměnit za VEROniku?
Tak pokud se jmenuješ Eliška, představíš se jako Eliška, pokud se jmenuješ Elena, představíš se jako Elena
na tom nejde nic zaměnit.
Co to má společného s Veronikou/Berenikou?
@Thomassss píše:
Tak pokud se jmenuješ Eliška, představíš se jako Eliška, pokud se jmenuješ Elena, představíš se jako Elenana tom nejde nic zaměnit.
Co to má společného s Veronikou/Berenikou?
Ze když se jmenuješ Berenika nepredstavis se jako Veronika ![]()
Tohle prostě nemá smysl řešit Ivona je taky Ivona a může se plest s Ivanou, no a?
proto ji nedat když se nekomu líbí víc než ivana? ![]()