Best in covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
17.11.21 13:39
@Popeladym píše:
Ať si klidně, komu zde libo, uleví nad mou tuposti, ale jak mohou být ta čísla o tolik horší než před očkováním?

důvod: něco něco delta a švejkování

řešení: 117% naočkovaných nás spasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101834
17.11.21 13:40
@megginka300 píše:
8o
To promiň, ale chřipka je mnohem horší než Covid..To je něco hodně špatně, podceňovat chřipku.

Jo a chripka nam pravidelne zpusobuje omezovani ostatni pece na 4 mesice v roce, ze jsem si nejak nevsimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
17.11.21 13:41
@matkabagristy píše:
jaka cisla?

Na to, že je očkováno tolik lidí, jsou strašná všechna. Nakažených nejvíc od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
17.11.21 13:42
@MrsNorris píše:
důvod: něco něco delta a švejkovánířešení: 117% naočkovaných nás spasí

No. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101834
17.11.21 13:42
@Popeladym píše:
Ať si klidně, komu zde libo, uleví nad mou tuposti, ale jak mohou být ta čísla o tolik horší než před očkováním?

Jaka cisla jsou o tolik horší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
17.11.21 13:44
@j.a.n.i1 píše:
Jaka cisla jsou o tolik horší?

Už jsem to tu teď napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101834
17.11.21 13:47
@Popeladym píše:
Na to, že je očkováno tolik lidí, jsou strašná všechna. Nakažených nejvíc od začátku.

No a co, pocet bacilonosicu se u zadne jine nemoci nezjistuje, takze tezko muzeme rikat, ze jsou strašná. Tak mozna pomer mezi pozitivnimi a hospitalizovanymi by mam mozna neco sdělil a zkusit to porovnat s lonskym podzimem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
17.11.21 13:54
@Popeladym píše:

neockovano je 40% obyvatel, z toho asi 400 000 senioru /to je problem pro nemocnice, tedy pro nas vsechny/, siri se to po mladych, kde je ockovanych minimum. Je to videt na skolach, cekam, kdy nas zase plosne zavrou.
Zvysily se kapacity pro testovani. Pred pulrokem u nas v dure nebylo, kde se otestovat, ted tu mame myslim 4 mista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
17.11.21 13:55
@matkabagristy píše:
neockovano je 40% obyvatel, z toho asi 400 000 senioru /to je problem pro nemocnice, tedy pro nas vsechny/, siri se to po mladych, kde je ockovanych minimum. Je to videt na skolach, cekam, kdy nas zase plosne zavrou.
Zvysily se kapacity pro testovani. Pred pulrokem u nas v dure nebylo, kde se otestovat, ted tu mame myslim 4 mista.

Díky za názor. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
17.11.21 14:04
@Popeladym píše:
Díky za názor. :kytka:

tady je par cisel, ktera zatim vyznivaji optimisticky. Presto, ze je rekordni pocet pozitivnich testu, zdaleka jeste nejsou tak plne nemocnice a smrtnost na covid take zatim nestoupa. Krome tech testu jsou vsechna ostatni cisla nizsi.
 https://www.seznamzpravy.cz/…ceskem-92585

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
17.11.21 14:08
@j.a.n.i1 píše:
Jo a chripka nam pravidelne zpusobuje omezovani ostatni pece na 4 mesice v roce, ze jsem si nejak nevsimla.

To je ale všechno kvůli vládě a jejich nařízení..
Covid se jim teď jen hodí do krámu, to je celé.

Jinak chřipka a covid nastejno, za mě horší chřipka, měla jsem dvakrát covid a jednou chřipku.

Beru Covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101834
17.11.21 14:11
@megginka300 píše:

Jinak chřipka a covid nastejno, za mě horší chřipka, měla jsem dvakrát covid a jednou chřipku.

Beru Covid.

Aha, a jak prosímtě vláda nařizuje lidem, aby jim bylo tak zle, že leží na JIPech, nebo nařizuje zdravotníkům, že si na kyslíku mají pěstovat lidi, kterým vůbec nic není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
17.11.21 14:11
@megginka300 píše:

Beru Covid.

ti, co na něho umřeli by ho asi nebrali :think: jako nevím, ale každý ten průběh má prostě jiný, takže bych tak paušálně netvrdila, že je chřipka horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
17.11.21 14:13
@j.a.n.i1 píše:
Aha, a jak prosímtě vláda nařizuje lidem, aby jim bylo tak zle, že leží na JIPech, nebo nařizuje zdravotníkům, že si na kyslíku mají pěstovat lidi, kterým vůbec nic není :think:

A ses si jistá že to tak je??
Tohle všechno, včetně obrázků z Jipek atd. jsou jenom cíleně na zastrašování..

Na chřipku se umírá taky a proč se neukazují tyhle lidi?

Chřipka minulý rok úplně zmizela?
Jen tak, protože covid.
 Aha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
17.11.21 14:14
@megginka300 píše:

Beru Covid.

A v okolnich zemich je to taky kvuli Babisovi? Ze se mu to hodi do kramu? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí