Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Popeladym píše:
Ať si klidně, komu zde libo, uleví nad mou tuposti, ale jak mohou být ta čísla o tolik horší než před očkováním?
důvod: něco něco delta a švejkování
řešení: 117% naočkovaných nás spasí
@megginka300 píše:
To promiň, ale chřipka je mnohem horší než Covid..To je něco hodně špatně, podceňovat chřipku.
Jo a chripka nam pravidelne zpusobuje omezovani ostatni pece na 4 mesice v roce, ze jsem si nejak nevsimla.
@matkabagristy píše:
jaka cisla?
Na to, že je očkováno tolik lidí, jsou strašná všechna. Nakažených nejvíc od začátku.
@MrsNorris píše:
důvod: něco něco delta a švejkovánířešení: 117% naočkovaných nás spasí
No. ![]()
@Popeladym píše:
Ať si klidně, komu zde libo, uleví nad mou tuposti, ale jak mohou být ta čísla o tolik horší než před očkováním?
Jaka cisla jsou o tolik horší?
@j.a.n.i1 píše:
Jaka cisla jsou o tolik horší?
Už jsem to tu teď napsala.
@Popeladym píše:
Na to, že je očkováno tolik lidí, jsou strašná všechna. Nakažených nejvíc od začátku.
No a co, pocet bacilonosicu se u zadne jine nemoci nezjistuje, takze tezko muzeme rikat, ze jsou strašná. Tak mozna pomer mezi pozitivnimi a hospitalizovanymi by mam mozna neco sdělil a zkusit to porovnat s lonskym podzimem.
@Popeladym píše:
neockovano je 40% obyvatel, z toho asi 400 000 senioru /to je problem pro nemocnice, tedy pro nas vsechny/, siri se to po mladych, kde je ockovanych minimum. Je to videt na skolach, cekam, kdy nas zase plosne zavrou.
Zvysily se kapacity pro testovani. Pred pulrokem u nas v dure nebylo, kde se otestovat, ted tu mame myslim 4 mista.
@matkabagristy píše:
neockovano je 40% obyvatel, z toho asi 400 000 senioru /to je problem pro nemocnice, tedy pro nas vsechny/, siri se to po mladych, kde je ockovanych minimum. Je to videt na skolach, cekam, kdy nas zase plosne zavrou.
Zvysily se kapacity pro testovani. Pred pulrokem u nas v dure nebylo, kde se otestovat, ted tu mame myslim 4 mista.
Díky za názor. ![]()
@Popeladym píše:
Díky za názor.
tady je par cisel, ktera zatim vyznivaji optimisticky. Presto, ze je rekordni pocet pozitivnich testu, zdaleka jeste nejsou tak plne nemocnice a smrtnost na covid take zatim nestoupa. Krome tech testu jsou vsechna ostatni cisla nizsi.
https://www.seznamzpravy.cz/…ceskem-92585
@j.a.n.i1 píše:
Jo a chripka nam pravidelne zpusobuje omezovani ostatni pece na 4 mesice v roce, ze jsem si nejak nevsimla.
To je ale všechno kvůli vládě a jejich nařízení..
Covid se jim teď jen hodí do krámu, to je celé.
Jinak chřipka a covid nastejno, za mě horší chřipka, měla jsem dvakrát covid a jednou chřipku.
Beru Covid.
@megginka300 píše:
Covid se jim teď jen hodí do krámu, to je celé.Jinak chřipka a covid nastejno, za mě horší chřipka, měla jsem dvakrát covid a jednou chřipku.
Beru Covid.
Aha, a jak prosímtě vláda nařizuje lidem, aby jim bylo tak zle, že leží na JIPech, nebo nařizuje zdravotníkům, že si na kyslíku mají pěstovat lidi, kterým vůbec nic není ![]()
@megginka300 píše:
Covid se jim teď jen hodí do krámu, to je celé.Jinak chřipka a covid nastejno, za mě horší chřipka, měla jsem dvakrát covid a jednou chřipku.
Beru Covid.
ti, co na něho umřeli by ho asi nebrali
jako nevím, ale každý ten průběh má prostě jiný, takže bych tak paušálně netvrdila, že je chřipka horší
@j.a.n.i1 píše:
Aha, a jak prosímtě vláda nařizuje lidem, aby jim bylo tak zle, že leží na JIPech, nebo nařizuje zdravotníkům, že si na kyslíku mají pěstovat lidi, kterým vůbec nic není
A ses si jistá že to tak je??
Tohle všechno, včetně obrázků z Jipek atd. jsou jenom cíleně na zastrašování..
Na chřipku se umírá taky a proč se neukazují tyhle lidi?
Chřipka minulý rok úplně zmizela?
Jen tak, protože covid.
Aha.
@megginka300 píše:
Beru Covid.
A v okolnich zemich je to taky kvuli Babisovi? Ze se mu to hodi do kramu?
![]()