Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky těm co měli IVF bo Ket.Holky já sem poprvé po Ketu 3 den dvou embrií,znervoznuje mě,že mě ani nepíchne v podbříšku.Měla sem dvakrát IVF vždy se chytlo embrijko ale skončilo to
a pokaždé mě už druhy den pichalo v podbříšku,po IVF A KETU se uhnízdují za 2-3 dny…jenže ted vubec nic měla ste některá uspěšný KET i bez pícháni v podbříšku?děkuju:-)
Ono tě v tom podbříšku píchalo ještě nejspíš jako reakce na předchozí OPU, to ET to pak podráždilo… myslím, že u toho samotného KEtu není pro píchání ani důvod…
já sem asi divná..v sobotu sem mela ket dvou embrií s AH pregnyl mi byl pichnut 22.5 vcera sem schvalne skusila test už tam byl rano minimalne skoro nic vecer uz vubec nic..a dnes odpoledne pozitivni… takže sem divná:-D je brzo na tehotenstvi a beru utrogestan a naplaste estrahel co udajne nemuzou ovlivnovat hcg tak já nevím co se zase deje …
Ahojky holky takže odpoledne sem skusila testovat jen tak byl pozitivní slabě..a ted večer dvojnásobně silný // nechápu to je přeci brzo…mám dva mražaky po 6 deni kultivaci s asistovaným hatchingem sem 3 den po KET to je preci brzo..ne?nebo je to možný???
No úplně teoreticky to už je 9 dnů po ovulaci a to by něco mohlo být vidět… akorát zatím to není jisté a není jisté, že se udrží, ale třeba jo ![]()
@fialína píše:
No úplně teoreticky to už je 9 dnů po ovulaci a to by něco mohlo být vidět… akorát zatím to není jisté a není jisté, že se udrží, ale třeba jo
no já doufám ze ano ja potratila vzdy nez mi zjistili potraceni v prvnim trimestru diagnoza 4g/4g srazenlivost krve a to mi ted nasadili fraxiparine na redeni krve takze by to tentokrat mohlo zachranit ![]()
Ahoj holky měli ste po Ketu uspěšným nake příznaky těhu ? nebo něco? já už netestuju jinak bych se stoho zbláznila testnu až další týden.Bolí mě z boku prsa ale to muže být ají hormonama,jinak nic…po předešlím IVF mě už 7 den bolelo břicho jako pred MS a taky dorazila ale plno holek tady píše,že jim to vyšlo a jeden s příznaku bylo bolseti jako před MS a já to tentokrát nemám … ![]()
Ahoj.Tak novinky které nechápeme
a asi nepochopíme…Testy sem měla krásné ale poslední 3 dny bily sněhobílí…vzdaly sme to a připravily se na poslední pokus třetí IVF…jenže dnes ráno se opět ukázal slaboulinkej doušek a sem 10 dní po Ketu dvou embrií,takže nevím s čeho to muže zase být
achjo…No jinak čtvrtek,pátek mě pichalo v děloze a je klid,prsa přestaly bolet.MS má dojít ve středu a před MS mám vždy tlaky v podbříšku už 4 dny předem samozřejmě nic takže se asi spozdí i MS
Četla sem že plno dívek,maminek už měli 8 den pozitivní testíky a já nic až dnes něco málo…já to nechápu…na krev mám jít 7.6. asi tady šance už není ake proč si semnou to tělo tak hraje?
skuste mě to nák vysvětlit…děkují moc děvčata.Embria byli zavedeny 26.5 po 6 dení kultivaci obě přežily rozmražení…prosím ![]()