Bez píchání v podbřišku po KET

2180
28.5.12 12:44

bez pichani v podbrisku...po ket

Ahojky těm co měli IVF bo Ket.Holky já sem poprvé po Ketu 3 den dvou embrií,znervoznuje mě,že mě ani nepíchne v podbříšku.Měla sem dvakrát IVF vždy se chytlo embrijko ale skončilo to :-( a pokaždé mě už druhy den pichalo v podbříšku,po IVF A KETU se uhnízdují za 2-3 dny…jenže ted vubec nic měla ste některá uspěšný KET i bez pícháni v podbříšku?děkuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4542
28.5.12 13:33

Ono tě v tom podbříšku píchalo ještě nejspíš jako reakce na předchozí OPU, to ET to pak podráždilo… myslím, že u toho samotného KEtu není pro píchání ani důvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
28.5.12 14:06

Tohle sem asi chtěla slysšet děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
28.5.12 15:16

já sem asi divná..v sobotu sem mela ket dvou embrií s AH pregnyl mi byl pichnut 22.5 vcera sem schvalne skusila test už tam byl rano minimalne skoro nic vecer uz vubec nic..a dnes odpoledne pozitivni… takže sem divná:-D je brzo na tehotenstvi a beru utrogestan a naplaste estrahel co udajne nemuzou ovlivnovat hcg tak já nevím co se zase deje …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
28.5.12 20:40

Ahojky holky takže odpoledne sem skusila testovat jen tak byl pozitivní slabě..a ted večer dvojnásobně silný // nechápu to je přeci brzo…mám dva mražaky po 6 deni kultivaci s asistovaným hatchingem sem 3 den po KET to je preci brzo..ne?nebo je to možný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
28.5.12 20:45

No úplně teoreticky to už je 9 dnů po ovulaci a to by něco mohlo být vidět… akorát zatím to není jisté a není jisté, že se udrží, ale třeba jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
28.5.12 20:50
@fialína píše:
No úplně teoreticky to už je 9 dnů po ovulaci a to by něco mohlo být vidět… akorát zatím to není jisté a není jisté, že se udrží, ale třeba jo :-)

no já doufám ze ano ja potratila vzdy nez mi zjistili potraceni v prvnim trimestru diagnoza 4g/4g srazenlivost krve a to mi ted nasadili fraxiparine na redeni krve takze by to tentokrat mohlo zachranit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
30.5.12 14:05

Ahojkýýý tak čárečky sílí… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
30.5.12 16:27

5 den po Ketu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
1.6.12 08:47

Ahoj holky měli ste po Ketu uspěšným nake příznaky těhu ? nebo něco? já už netestuju jinak bych se stoho zbláznila testnu až další týden.Bolí mě z boku prsa ale to muže být ají hormonama,jinak nic…po předešlím IVF mě už 7 den bolelo břicho jako pred MS a taky dorazila ale plno holek tady píše,že jim to vyšlo a jeden s příznaku bylo bolseti jako před MS a já to tentokrát nemám … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
4.6.12 15:32

Ahoj.Tak novinky které nechápeme :nevim: a asi nepochopíme…Testy sem měla krásné ale poslední 3 dny bily sněhobílí…vzdaly sme to a připravily se na poslední pokus třetí IVF…jenže dnes ráno se opět ukázal slaboulinkej doušek a sem 10 dní po Ketu dvou embrií,takže nevím s čeho to muže zase být :think: achjo…No jinak čtvrtek,pátek mě pichalo v děloze a je klid,prsa přestaly bolet.MS má dojít ve středu a před MS mám vždy tlaky v podbříšku už 4 dny předem samozřejmě nic takže se asi spozdí i MS :zed: Četla sem že plno dívek,maminek už měli 8 den pozitivní testíky a já nic až dnes něco málo…já to nechápu…na krev mám jít 7.6. asi tady šance už není ake proč si semnou to tělo tak hraje? :think: :nevim: skuste mě to nák vysvětlit…děkují moc děvčata.Embria byli zavedeny 26.5 po 6 dení kultivaci obě přežily rozmražení…prosím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí