Bezdětná svatba

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3958
17.10.23 12:32

Tak tohle je hodně blbý vtip :roll:

• načítám...
4789
17.10.23 12:32
@Bytsamsebou píše:
Hlavně mi svatby, kde je zákaz dětí, přijdou jako naprostá neúcta ke svým blízkým. V životě by mě to ani nenapadlo, nechápu, kde se vzal tento trend :nevim: (no jo, na eMiminu :lol: ).

Mně přijde, že se to dělá v případě, kdy má někdo v rodině fakt raubíře a nechce je tam. Tak aby neodmítal ty konkrétní, udělá se to paušálně :-D

• načítám...
1260
17.10.23 12:33
@Anonymní píše:
Dámy, žádám o radu…budeme se s přítelem brát a vzájemně jsme se shodli že chceme svatbu bez dětí…no jenomže když jsem tchýni předala pozvánku na které si hned přečetla : bez dětí tak se zhrozila ( tchyně má 2 kluky ve věku 4 a 6 let, přítelovi vlastní sourozenci ) no a snad to nevyzní jako bych ji chtěla soudit, já nemám děti tak nevím, ale jsou to tedy parchanti rozmazlený, když jsme u tchýně na návštěvě tak to že po sobě kluci hází vším i jídlem je na denním pořádku ( ten 6 letý mě jednou hodil dřevěnou kostku do oka ) neumí se chovat nikde, ani doma ani na veřejnosti, všude dělají scény když není po jejich. No a tchýně mi začala nadávat že proč by tam nemohli jít, že je to přeci rodina a přeci je nepřipraví o svatbu jejich bratra no a že tam kluci budou ať se mi to líbí nebo ne ( ano takhle to řekla slovo od slova ) no tuto reakci sem od ni nečekala a tak sem na ni jen pokročila rameny a zdrhla do auta kde sem si pobrečela nad představou jak mi jeden z těch malejch bazilišků hodí kus dortu na svatební šaty..
Svatbu nemáme pro děti vůbec uzpůsobenou, žádný program pro děti, hřiště ani jiné děti..nic takového tam nebude, což znamená že se začnou nudit a tím pádem budou dělat blbosti…tak nevím jak to mám tchýni vysvětlit aby se neurazila, samozřejmě vyhrožuje že když nemůžou přijít její malé děti tak ona taky nepřijde..přítel je při mě a taky je tam nechce, ale mámu tam samozřejmě chce…no napadá vás jak to tchýni vysvětlit aby ona přišla a děti nechala doma? Osobně je mi fuk jestli tam bude nebo ne, je to naše svatba ne její tak si ji udělám jak chci já a přítel, jde spis o to že přítelovi záleží na tom aby tam byla, ale sám ji to vysvětlit neumí 🤦🏼‍♀️
Měli jste také svatbu bez dětí? Jestli ano tak jak na to reagovalo vaše okolí? 😄 třeba mě vaše zkušenosti uklidní

To je smutné čtení. Mluvíš o sourozencích manžela jako o parchantech, bazilišcích. Jsou ti přednější šaty, než vztahy v rodině. Jsi manipulátor, nechceme na svatbě děti, ale jde ti o konkrétní děti. Utečeš do auta a pláčeš, zase manipulace. Partner ti zatím vše odkýve. Otázkou je, jak dlouho ho to bude bavit. Zamysli se nad sebou, působíš strašně nafoukaně. :nevim:

• načítám...
475

Proč to řešíš ty? Pokud je toto opravdu přání vás obou, tak ať si to s paní matkou vyřídí přítel, ne? Proč se do toho motáš ty?

Za mě je to teda taky blbost. Pochopíš časem.

• načítám...
9293

Tchyni se nedivím. Nepozvat sourozence :roll:
Tvůj budoucí manžel je pěkný podpantoflák :potlesk: klobouk dolů.

• načítám...
22566
17.10.23 12:41
@Anonymní píše:
Dámy, žádám o radu…budeme se s přítelem brát a vzájemně jsme se shodli že chceme svatbu bez dětí…no jenomže když jsem tchýni předala pozvánku na které si hned přečetla : bez dětí tak se zhrozila ( tchyně má 2 kluky ve věku 4 a 6 let, přítelovi vlastní sourozenci ) no a snad to nevyzní jako bych ji chtěla soudit, já nemám děti tak nevím, ale jsou to tedy parchanti rozmazlený, když jsme u tchýně na návštěvě tak to že po sobě kluci hází vším i jídlem je na denním pořádku ( ten 6 letý mě jednou hodil dřevěnou kostku do oka ) neumí se chovat nikde, ani doma ani na veřejnosti, všude dělají scény když není po jejich. No a tchýně mi začala nadávat že proč by tam nemohli jít, že je to přeci rodina a přeci je nepřipraví o svatbu jejich bratra no a že tam kluci budou ať se mi to líbí nebo ne ( ano takhle to řekla slovo od slova ) no tuto reakci sem od ni nečekala a tak sem na ni jen pokročila rameny a zdrhla do auta kde sem si pobrečela nad představou jak mi jeden z těch malejch bazilišků hodí kus dortu na svatební šaty..
Svatbu nemáme pro děti vůbec uzpůsobenou, žádný program pro děti, hřiště ani jiné děti..nic takového tam nebude, což znamená že se začnou nudit a tím pádem budou dělat blbosti…tak nevím jak to mám tchýni vysvětlit aby se neurazila, samozřejmě vyhrožuje že když nemůžou přijít její malé děti tak ona taky nepřijde..přítel je při mě a taky je tam nechce, ale mámu tam samozřejmě chce…no napadá vás jak to tchýni vysvětlit aby ona přišla a děti nechala doma? Osobně je mi fuk jestli tam bude nebo ne, je to naše svatba ne její tak si ji udělám jak chci já a přítel, jde spis o to že přítelovi záleží na tom aby tam byla, ale sám ji to vysvětlit neumí 🤦🏼‍♀️
Měli jste také svatbu bez dětí? Jestli ano tak jak na to reagovalo vaše okolí? 😄 třeba mě vaše zkušenosti uklidní

Tihle kluci jsou rodina a ty se chovas dost neslusne. Byt kamaradka, tak to budu respektovat, ale neprisla bych ani ja.
Ke tchyni se chovas jak ke kusu hadru :poblion:

• načítám...
1239
17.10.23 12:45

No asi je rozdíl svatba bez dětí obecně, ale pokud má tvůj nastávající tahle malé sourozence, vnímám to jinak. Je to prostě nejbližší rodina a připadá mi to hodně neempatické od vás. Jinak bych svatbu bez dětí i chápala, ale ne v tomto případě. Pokud to tak opravdu chcete, musíte se smířit s tím, že tam tedy tchyně nebude.

• načítám...
10923
17.10.23 12:47

Je tohke tema tady uz je, uplne stejny. Rict mi, ze si nemuzu vzit deti, tak nepujdu ani ja. S tim asi pocitate ale :mavam:

A tchyni se nedivim, jen si to ctu a rikam si, ze budes strasna pipina, pardooon :D

• načítám...
15331
17.10.23 12:50
@Anonymní píše:

Ne neměla jsem svatbu bez děti, měla jsem tam dokonce svoje díte :lol: Svatba je pro mě rodina událost a patří tam všichni blízký, bez ohledu na věk, staří i malí.

• načítám...
45724
17.10.23 12:56
@Cullenova píše:
A kolik je tvemu budoucimu manzelovi, ze ma tak male sourozence? To tchyne rodila tesne pred padesatkou? To jen tak okrajove, abych odvedla rec od toho, ze ty jsi totalni pipa.

Proc pred 50? Tchyni muze byt treba 45 a zenichovi 25. Nebo i 27 :D

Jinak si myslim, ze je to troll, takhle omezenej snad nikdo nemuze byt 8o

• načítám...
22566
17.10.23 12:59
@veria píše:
Proc pred 50? Tchyni muze byt treba 45 a zenichovi 25. Nebo i 27 :DJinak si myslim, ze je to troll, takhle omezenej snad nikdo nemuze byt 8o

Obavsm se, ze i takove kravky jsou mezi nami :zed:

• načítám...
22566
17.10.23 13:00
@veria píše:
Proc pred 50? Tchyni muze byt treba 45 a zenichovi 25. Nebo i 27 :DJinak si myslim, ze je to troll, takhle omezenej snad nikdo nemuze byt 8o

Tchyni muze byt klidne 36 :nevim:

• načítám...
45724
17.10.23 13:02
@Kockazvysocan píše:
Tchyni muze byt klidne 36 :nevim:

I to je mozny :D

• načítám...
4914
17.10.23 13:04

No tak já se tedy reakci tchýně vůbec nedivím 8o. Jako zakázat, aby na svatbu přišli sourozenci tvého nastávajícího? :roll:
Pokud nemáte místo dětem uzpůsobené, mohli jsi to podat jinak….. kdyby tvůj muž došel za matkou se slovy “Víš mami, chceme si svatbu užít se všemi členy rodiny, ale pak mám trochu obavu, že Pepík a Karlík se budou celé odpoledne nudit, protože tam nebudou žádné jiné děti ani zábava pro ně. Co je vzít na obřad a později si pro ně domluvit hlídání? Aby sis to i ty s námi mohla užít?” …to by určitě znělo mnohem lépe, než když jste jí předali pozvánku s poznámkou bez dětí :zed:

• načítám...
32193
17.10.23 13:05

@Lily Evans No tak moje tchyně je taky kosočtverec a můj muž se asi vychoval sám :nevim: a hlavně chtěl žít úplně jinak než to bylo u nich doma…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný