Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Peta02 píše:
Já teda myslím, ze absolutně nikdo nezkoumá jestli ji mas lékařsky potvrzenou, proste se te normalne zeptají. Když nebudeš nic pitvat, reknes jen ze jsi bezlepkar, tak nikdo nebude chtít potvrzeni od alergologa, ze ji mas potvrzenou. Proste to dej jako samozřejmou věc, jsem bezlepkar a nazdar.
souhlas, taky mám takovou zkušenost.
V Podoli jsem alergii hlasila na prijmu, mela zapsanou i v prukazce a nektere hlavni jidlo jsem dostala jine. Zadny papir po me nechteli, ani diagnozu na to nemam. A to mam jen alergii a orechy. Ale ten chleba bych si nechala vozit svuj..
Jinak já tím, že jsem měla „více“ zkombinovaných diet, se mě spíše ptali co jím, ale v dobrém, že spíše by nevěděli do jíst, když dvě základní suroviny pro vaření jsem nesměla. Ale nikdy nikdo nezpochybnil, že mi nevěřili, ani potvrzení nikde nechtěli.
@Layana Zeptej se v porodnici a kdyžtak jídlo svoje. Také jsem měla své. Ne kvůli dietě, ale kvůli místnímu jídelníčku
![]()
@Layana Řeším skoro totéž. Mám speciální dietu na dráždivý tračník a jdu na plánovanou operaci. Jídlo budu mít svoje. Oběd mi vždycky manžel přiveze, trvanlivé potraviny si beru s sebou.