Bezlepková strava v porodnici?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24278
31.10.18 10:52
@Peta02 píše:
Já teda myslím, ze absolutně nikdo nezkoumá jestli ji mas lékařsky potvrzenou, proste se te normalne zeptají. Když nebudeš nic pitvat, reknes jen ze jsi bezlepkar, tak nikdo nebude chtít potvrzeni od alergologa, ze ji mas potvrzenou. Proste to dej jako samozřejmou věc, jsem bezlepkar a nazdar.

souhlas, taky mám takovou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
31.10.18 10:53

V Podoli jsem alergii hlasila na prijmu, mela zapsanou i v prukazce a nektere hlavni jidlo jsem dostala jine. Zadny papir po me nechteli, ani diagnozu na to nemam. A to mam jen alergii a orechy. Ale ten chleba bych si nechala vozit svuj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
31.10.18 10:54

Super! Moc děkuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24278
31.10.18 10:54

Jinak já tím, že jsem měla „více“ zkombinovaných diet, se mě spíše ptali co jím, ale v dobrém, že spíše by nevěděli do jíst, když dvě základní suroviny pro vaření jsem nesměla. Ale nikdy nikdo nezpochybnil, že mi nevěřili, ani potvrzení nikde nechtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
31.10.18 11:57

@Layana Zeptej se v porodnici a kdyžtak jídlo svoje. Také jsem měla své. Ne kvůli dietě, ale kvůli místnímu jídelníčku 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
31.10.18 13:24

@Layana Řeším skoro totéž. Mám speciální dietu na dráždivý tračník a jdu na plánovanou operaci. Jídlo budu mít svoje. Oběd mi vždycky manžel přiveze, trvanlivé potraviny si beru s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí