Bezmocný exekutor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3950
4.4.14 23:51
@Mysis píše:
Jo protoze maji strach ze by skoncili v lese s prostrelenou hlavou ale matka samozivitelka? O ni vi moc dobre ze ona nic neudela…

přesně mě pan vrána do telefonu řekl doslova jak na to máte tak se semnou klidně sudtě špatně dopadnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
4.4.14 23:51
@Mysis píše:
Jo protoze maji strach ze by skoncili v lese s prostrelenou hlavou ale matka samozivitelka? O ni vi moc dobre ze ona nic neudela…

To je fakt. Je to k neuvěření co se tu u nás děje  :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
4.4.14 23:52
@nemolka píše:
přesně mě pan vrána do telefonu řekl doslova jak na to máte tak se semnou klidně sudtě špatně dopadnete
:cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
4.4.14 23:54
@nemolka píše:

ty bláho to je, ale zm. d, bych se nedivila, kdyby s tou prostřelenou hlavou skončil v lese on :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
4.4.14 23:57
@madeto píše:
ty bláho to je, ale zm. d, bych se nedivila, kdyby s tou prostřelenou hlavou skončil v lese on :pocitac:

při mém štěstí by to převzal Vrána benjamin :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
4.4.14 23:57
@madeto píše:
ty bláho to je, ale zm. d, bych se nedivila, kdyby s tou prostřelenou hlavou skončil v lese on :pocitac:

Způsoby, jakými se někteří exekutoři snaží dostat z lidí peníze jsou fakt na ránu - vyhrožování nebo zastrašování je hnus největšího kalibru :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
4.4.14 23:58
@nemolka píše:

Nebezpecne vyhrozovani mu nic asi nerika…ono mu pokazde neco proslo exekutorska komkra ho jednu chvili kdmktala resit a oduvodnila to tak ze ma pouze podminku cetla jsem i komentar kdy jednu tehktnou pani prastil do bricha at uhne… :cert: ale vim ze nekdo si naseka dluhy ale muj manzel byl tenmrat moc mlady podpora rodicu zadna a vyhodili ho z baraku vzal si pujcku aby mel.co jist a zacal pracovat a genkrat se jeste zamestnavatele furt ptal jestli ho tam necha a on ze jo a nakonec vyhodil a nemel z ceho splacet…to je slozite…ja ne dobrovilne nemam a presto musim platit…des…a bylo mi taky vyhrozovano a nabizeno at si pujcim od lychvareva at si to nejak zaridim nebo na me nalitnou goryly a daj mi co proto a ze abych si davala pozor na dceru 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
4.4.14 23:58
@nemolka píše:
při mém štěstí by to převzal Vrána benjamin :mavam:
:lol: :lol: :potlesk: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
5.4.14 00:00

Pardon obcas pisu jak dement blbne klavesnice :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
5.4.14 00:00
@Mysis píše: …a bylo mi taky vyhrozovano a nabizeno at si pujcim od lychvareva at si to nejak zaridim nebo na me nalitnou goryly a daj mi co proto a ze abych si davala pozor na dceru 8o

No to snad ne?!? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
5.4.14 00:02
@checule píše:
No to snad ne?!? 8o

Ano presne tak. Byla jsem s tim na policii a zadny vysledek. Napsali jen papir a hotovo nic se nedeje. Manzel hraje v kapele a kdyz neni doma klepu se strachy a nikomu neoteviram kolikrat se mi stalo ze nekdo busil na dvere i 11 vecer :/ manzel to nebyl ale ja jsem.se neodvazila priblizit k tem dverim holky co ja mam za sebou s timhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
5.4.14 00:06
@Mysis píše:
Ano presne tak. Byla jsem s tim na policii a zadny vysledek. Napsali jen papir a hotovo nic se nedeje. Manzel hraje v kapele a kdyz neni doma klepu se strachy a nikomu neoteviram kolikrat se mi stalo ze nekdo busil na dvere i 11 vecer :/ manzel to nebyl ale ja jsem.se neodvazila priblizit k tem dverim holky co ja mam za sebou s timhle…

To je hrozný!! 8o
A vymáhání peněz prostřednictvím exekutorů je nějak časově omezeno nebo můžou takhle člověka trápit třeba 10 let?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
5.4.14 00:07
@checule píše:
To je hrozný!! 8o
A vymáhání peněz prostřednictvím exekutorů je nějak časově omezeno nebo můžou takhle člověka trápit třeba 10 let?!

Myslim ze pokud se sami neozvou pet let tak ne to promlcene…ale stalo se ze manzel nastoupil do prace a prisla exekuce na plat a presto se mu ta firma neozvala strasne dlouho… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
5.4.14 00:09
@checule píše:
To je hrozný!! 8o

u más zabavi
li ty věci před 4 lety a stále si je neodvezli mám plný by cizích zabavených věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
5.4.14 00:10
@checule píše:
To je hrozný!! 8o

No kdyz to ztrhavaji z platu tak to omezeno neni…ale myslim ze kdyz ma nekdo insolvenci je to casove omezene na pet let…musis splatit cast toho dluhu ale ne cely ovsem mjsi to schvalit soud a lrotoze ma manzel minimalni plat a ja rodicak na ktery mi sahnout nemohou tak nam to bylo zamitnuto uz v kancelari u odbkrnika ktery se o to zajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel