Bílá čárka na testu?

Anonymní
4.3.24 07:13

Bílá čárka na testu?Setkali jste se s tím?

Dělala jsem si dnes ráno test. Mám třetí den menstruace. Ale je velmi zvláštní. Užívám HA a ještě nikdy se mi nestalo, že bych měla tak velké sraženiny 2 dny. Proto jsem si udělala test. Je mi jasné, že 20 dní od sexu by už byl pozitivní, ale mě docela zaujalo, co znamená bílá čárka na testu. Asi nic, že? Test byl negativní, růžová čárka tam není.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.3.24 07:20

Nevím jestli to půjde vidět ale přidala jsem i fotku :)

• Citovat
  • Upravit
120
4.3.24 07:48

Bila carka znamena dvojčata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
4.3.24 07:52
@Anonymní píše:
Dělala jsem si dnes ráno test. Mám třetí den menstruace. Ale je velmi zvláštní. Užívám HA a ještě nikdy se mi nestalo, že bych měla tak velké sraženiny 2 dny. Proto jsem si udělala test. Je mi jasné, že 20 dní od sexu by už byl pozitivní, ale mě docela zaujalo, co znamená bílá čárka na testu. Asi nic, že? Test byl negativní, růžová čárka tam není.
Žádnou bílou čárku nevidím. Test je jasně negativní
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.3.24 08:08

Zadnou bílou čárku nevidím :nevim: jen negativní test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.24 08:35

@JancaS84 @Tichošlápek V pořádku děkuji :). Viděla jsem ji jen pod světlem, ale spíše jen obrys. Jinak byl test negativní

• Citovat
  • Upravit
42267
4.3.24 08:40

Bílá čárka je místo, kam se váže HCG z moči, pokud je přítomen. Stejně i u ostatních testů založených na podobném principu (covid, chřipka atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.24 10:25

@Havlova To mi je jasné, jen ta čárka je asi trochu jinde než by měla být

• Citovat
  • Upravit
42267
4.3.24 10:40

A kde myslíš tu čárku? Nějakou u té lesklé lepící pásky? To by pak mohlo být způsobeno tím. V testovací zóně viz výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.24 10:48

@Havlova Vidím ji u kontrolní čárky, ale je velmi blízko kontrolní čárky, nemyslím, že by tam byla normální čárka. Proto jsem se zeptala, jestli s tím máte zkušenost

• Citovat
  • Upravit
42267
4.3.24 11:30
@Anonymní píše:
@Havlova Vidím ji u kontrolní čárky, ale je velmi blízko kontrolní čárky, nemyslím, že by tam byla normální čárka. Proto jsem se zeptala, jestli s tím máte zkušenost

Ze spoustou bílých čárek mám zkušenosti z různých testů, i když ne těhotenských. Všechny jsou ale na stejném principu. Záleží kde jsou. U kontrolní čárky bych předpokládala difúzi do oblasti kontrolní čárky, nebo optický klam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.24 11:33

@Havlova Děkuji za objasnění. Vím, že čárka to není, protože ta by byla růžová, ale tak nevěděla jsem. Vidím ji jen pod silným světlem neboli asi jen nějaká chyba testu. Beru ho jako negativní :) Děkuji za objasnění. Vím, že čárka to není, protože ta by byla růžová, ale tak nevěděla jsem. Vidím ji jen pod silným světlem neboli asi jen nějaká chyba testu. Beru ho jako negativní

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex