Bílý hlenovitý výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10584
27.12.13 10:22

Hlenovitý mléčný výtok je normální? Mám ho od začátku braní atk. Nic mě nesvědí, nepálí, nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
1.1.14 16:50

Pokud nic nesvědí, nepálí tak by to mělo být ok. Pokud výtok trvá déle jak týden určitě bych zašla na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
31.8.15 09:34

Ahoj, snad mi tu nekdo odpovi, ikdyz jsou tu stare prispevky, jsem 33DC, mam uz skoro tyden zpoždění MS, testik stale negativni, ovsem mam hodne husty, tahnouci se, pruhledny, hlenovity vytok, ktery jsem nikdy predtim nemela. HA neberu dva mesice a pozor si s přítelem jiz nedavame. Je to priznak tehu nebo nejaky problem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.9.16 01:40

Dotaz

Dobrý den mám dotas…ukázala se mi slabě ms a od te doby mám hustý hlenovity vytok, bolesti hlavi, navali horka, tvrdnuti břicha. občasné toceni hlavi, a pichání v boku. může mi nekdo poradit děkují předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.18 17:16

@Lajka09 dobrý den, doufám, že nemusím, ale potrebuju pomoct. Měla jsem druhý pohlavní styk, ale tentokrát bez ochrany. Za chvíli mi bude 17. No tam dole mě to ale trošku pálí a někdy i svědí. Teď mám ale i bílí hlenovitý vytok. Nevím o co může jít poradíte mi prosím.. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa