Binární opce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2643
27.9.14 08:38

@8-D Ahojky, prosím tě kde zkousite ten Demo účet? Chtěli bychom na Topoption a nejde se nám dostat na demo :nevim: i jsme volali na nějaká tel. čísla a vždy na nás mluví anglicky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
27.9.14 15:48

@Kachnicka25 Stahoval to chlap z těchto stránek
U popisu TopOption je psané, že demo je zdarma k reálnému účtu s vkladem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
3.10.14 15:10

Nějak nám tu ta diskuze zkomírá… Tak povídejte, co nového? U nás zatím nic, spíš potřebuji radu - kde volně stáhnout nějaký ten MetaTrader? Díky moc za typy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
3.10.14 15:12
@8-D píše:
@Kachnicka25 Stahoval to chlap z těchto stránek
U popisu TopOption je psané, že demo je zdarma k reálnému účtu s vkladem..

Teď koukám na ten odkaz od tebe - to je volně ke stažení nebo tam musíš dát také nějaký vklad?… Asi jsem správně neporozuměla, k čemu ten MT má sloužit - můžu poprosit o vysvětlení? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
3.10.14 15:31

@nobody80 U nás zatím také nic, přítel trénuje na demo účtu a ještě asi dlouho bude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
3.10.14 15:45

@Kachnicka25 No, my na to teď neměli úplně moc čas, ale už to prostě musíme změnit a víc se tomu věnovat.
A jak je to s tím MetaTraderem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
3.10.14 17:42

@nobody80 My pravě taky neměli čas :? Ještě jsme ten MetaTrader nestahovali tak nevím, ten odkaz od @8-D byl na Demo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
3.10.14 17:53

@Kachnicka25 Jééé, omlouvám se, já se přehlídla a myslela jsem, že je to od tebe a proto tě tak ´bombarduji´. My stáhli MT s nějakých jiných stránek, ale chce to tam jakože vklad, tak nevíme, co s tím? Ale je fakt, že jsme si na to zatím pořádně nesedli, vždycky k tomu jen chvílema ´ulítáváme´ a podle toho to vypadá… Musíme si na to sednout a dotáhnout až do konce.

@8-D Jak je to s tím MT? Nějak jsme mimo… musí se tam dávat nějaký vklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.10.14 21:17

Ahoj všichni, omlouvám se za neúčast :-). U nás se toho zatím také moc nemění. Manžel stále obchoduje v 10 USD a většinou se daří. Dá se říct tak 5 obchodů ze 7 třeba.. Teď jsme ale všichni marodili, tak to šlo trošku stranou.. Snad se k tomu zase brzy aktivně vrátíme. Jo a jinak - používá HighSky Trader 5, s registrací, vklad nepotřebujete. Je to demo, ale asi mu to stačí.. :-) Akorát si už nepamatuje, odkud to stáhl. Tak dál držím pěsti nám všem! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
4.10.14 19:52

Na tom odkazu co jsem tady dávala stáhl chlap demo MetaTrader4 a tam není zapotřebí vklad.. Akorát já jsem u toho nebyla, tak nevím kde přesně na těch stránkách to našel..
Jinak muž si koupil nový mobil s óbr displayem a už si stáhl aplikaci na forex, taky demo a valí i v práci.. :-D No a na demu se nám zatím daří, akorát ještě máme nějaké investice na zahradu a tak, tudíž jsem zvědavá, kdy vložíme první peníze..
Chtěli bychom na ten první vklad dát cca 250 dolarů a pak postupně přidávat.. Jak vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.10.14 20:16

@8-D My jsme taky vkládali 200..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
6.10.14 06:11

@8-D My jsme se rozhodli pro eura, takže budeme dávat 200 euro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.10.14 19:57

Ahoj, tak jen pro info a pro motivaci - přeposlali jsme si dalších 200,– USD „domů“ ;-) Manžel teď bude delší dobu ze zdravotních důvodů doma, takže doufám, že to bude slušný při-výdělek k nemocenské :-) Já na to teď nemám čas ani mozkovnu, ale hodně si chválí na Metatraderu ukazatel Stalin (nějak si ho do toho stáhl). Díky němu má daleko víc úspěšných opcí. Ale samozřejmě nic není 100%… Tak přeji hodně štěstí všem! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
30.10.14 22:46

@reliska Pěkně.. Takže už vám to pěkně vynáší.. :potlesk:
My nakonec ještě ani nedali první vklad, chlap se na to ještě necítí.. Na demu je sice v plusu, ale nechce nic uspěchat.. Do měsíce už snad ale taky začneme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
31.10.14 13:24

@reliska Tak to pěkně jedete, gratuluju! My se nějak zasekli a teď se u nás nic nedělo v tomto ohledu :-(… Prosím Tě, asi to tu v diskuzi je, ale nechce se mi to hledat - obchodujete na TopOptin? A ten MetaTrader máte odkud?… Nám se teď moc nedaří zoragizovat si čas, aby to k něčemu bylo, je to pořád hrrr sem, hrrr tam a to je na nic… Držím palce, ať se i nadále takto super daří!!! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat