Binární opce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Demo účet
@malakajka píše:
No myslím, že sem ženy píší za své muže, my tedy s manželem šli jinam, jelikož reál účet u topopionu je úplně jiný než demo, a tak manžel neměl ani páru jak obchodovat. A té vaší nabídce tedy nějak nevěřím, proč se musím přihlašovat pod vaším linkem? Co z toho finančně máte vy??
Zajímalo by mě, v čem je demo účet u brokera TopOption jiný, než reálný účet. Oba jsem zkoušel dost dlouhou dobu a jiné mi nepřišly. A pokud je řeč o demo účtu X reálném účtu, tak někdy se může stát, že se odlišují ale to je pouze u brokerů, kteří nejsou spolehlivý. Binární opce obchoduji dlouho a nikdy jsem se s tím nesetkal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokrok v obchodování
Tak co obchodníci, jak se vám daří?
Nějaké pokroky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde opce obchodujete?
Zdravím všechny dámy i ostatní.
Taky začínám s opcemi na ostro a taky jsem na tom zatím víceméně šul-nul. Vyzkoušel jsem dva různé systémy a nedávno mě napadlo, že by mě celkem zajímalo, jestli mohou být různé systémy nastaveny různě a nějak podmiňovat statistickou úspěšnost. Proto se snažím udělat si malý statistický průzkum
1) Na jakých stránkách obchdujete opce vy? 2) Jaká je vaše úspěšnost? 3) Do jakých opcí investujete a jakou strategii používáte? 4) Jaké máte vy zkušenosti s banco capital a s daily trades? Díky za feedback a pěkný den všem ![]()
Editace adminem 27.4.2016 - odstranění odkazu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reliska píše:
Ahoj holky, je tu někdo, kdo se zabývá binárními opcemi? Pokud ano, jak moc jste úspěšní? Pochlubte se..
Ahoj, někdo by se našel, kdo obchoduje už delší dobu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lednimedved píše:
Zdravím všechny dámy i ostatní.Taky začínám s opcemi na ostro a taky jsem na tom zatím víceméně šul-nul. Vyzkoušel jsem dva různé systémy a nedávno mě napadlo, že by mě celkem zajímalo, jestli mohou být různé systémy nastaveny různě a nějak podmiňovat statistickou úspěšnost. Proto se snažím udělat si malý statistický průzkum
1) Na jakých stránkách obchdujete opce vy? 2) Jaká je vaše úspěšnost? 3) Do jakých opcí investujete a jakou strategii používáte? 4) Jaké máte vy zkušenosti s banco capital a s daily trades ? Díky za feedback a pěkný den všem
Ahoj, v rychlosti : 1) obchoduji u brokera mimo evropu - má to své důvody. 2) moje úspěšnost za poslední rok je cca 80%. 3)obchoduji měnové páry, kromě eura, to je politická měna - špatně předvídatelná. timefraim - velká volatita trhu - 15až60 minut, malá volatita - na 5 minut. strategie?? - čas a cena!!! 4)u brokera je důležitá registrace u ČNB. Zjisti si recenze na dané brokery, doporučuju zahraniční weby. Nemohu být veřejně více konkrétní, příspěvky mi jsou smazány… asi tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Milan55 píše:
Ahoj, v rychlosti : 1) obchoduji u brokera mimo evropu - má to své důvody. 2) moje úspěšnost za poslední rok je cca 80%. 3)obchoduji měnové páry, kromě eura, to je politická měna - špatně předvídatelná. timefraim - velká volatita trhu - 15až60 minut, malá volatita - na 5 minut. strategie?? - čas a cena!!! 4)u brokera je důležitá registrace u ČNB. Zjisti si recenze na dané brokery, doporučuju zahraniční weby. Nemohu být veřejně více konkrétní, příspěvky mi jsou smazány… asi tak.
Ahoj Milane, díky moc za odpovědi! Užitečné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lednimedved píše:
Ahoj Milane, díky moc za odpovědi! Užitečné… [/citace
Doufám, že jsem aspoň trošku pomohl@lednimedved píše:
Ahoj Milane, díky moc za odpovědi! Užitečné…Doufám, že jsem trošku pomohl. Když tak soukromě, aby zde nebyly mé příspěvky brány jako reklama
. Obchodování na burze NENÍ podnikání a NENÍ třeba živnostenský list.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak je to binárními opcemi?
Mnoho známých i v mém okolí také slyšeli něco o binárních opcích. Někdo tvrdí, že jde o podvod, jiný, že je to jaký si druh rulety. Dámy a pánové, o žádný podvod se nejedná. Tento druh obchodů je zcela legitimní a jde o běžný finanční nástroj intradenního obchodování - krátkodobé obchody v řádu několika sekund až hodin. Kdyby to byl podvod, podvodem by byla celá burza, včetně akcií. Bohužel, jsou ale také né zrovna korektní brokeři, kteří se snaží nalákat neznalé lidi k neuváženým investicím. Odtud pramení všechny ty negativní reakce. Tak že pozor, pečlivě si ověřte brokeka a NIKDY si nedávejte na obchodní účet víc peněz, než jste ochotni ztratit. Líp potom budete zvládat psychickou stránku obchodování. Hlavně nevěřte tomu, že za dva měsíce budete milionáři. Tak to nefunguje. Také je pravdou, že to chce studovat a studovat, pochopit jak trhy fungují. Pokud vydržíte a překlenete i ztrátové období, tak to prostě je, opravdu se můžete těšit i na pěkné zisky. Chce to zdravý rozum a učení, jak já říkám, trh si musíte nakoukat a svoje předpoklady si ověřit na demo účtu. Jak vám bude vycházet vaše strategie na demu, jste připraveni na ostrý obchod. A ještě jedno, demo a reál je vždy stejný, jinak to nejde. Ale tohle přesahuje tenhle článek… Vím, že jsem nenapsal vše, ale pokud bude zájem, mohu psát dál…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdo zkoušel ETX Capital?
Zdravím Vás ![]()
S binárními opcemi teprve začínám a je to hodně lákavé. Zatím jsem zkoušela jenom Demo účet u HighLow, nebyla nutná registrace a zajímalo mě jak to vše vůbec funguje
Tam se mi to dařilo a proto se chci pustit do reálného obchodování. Manžel tomu moc nevěří, tak chci mu dokázat, že to jde a až uvidí třeba penízky, tak chci vidět ho reakci
Je škoda, že se tu nesmí přidávat odkazy apod
ikdyž tu nechci nic reklamovat ![]()
Vidím, že jste v tomto oboru dost zkušený a proto se chci zeptat jestli náhodou nemáte zkušenosti s Londýnským brokerem ETX Capital? Četla jsem o něm hodně recenzi a na zahraničních (jak píšete) stránkách chiefbinaryoption jsem našla o něm hodně informací a jaké výhody má, akorát nevím jestli je regulován ČNB
Co o něm můžete říct?
Na těch stránkách u chiefbinary… jde založit účet a vše je český, jelikož broker podporuje češtinu.
Pokud by někdo o něm cokoliv věděl, budu moc vděčná za jakoukoliv info ![]()
Všem přeji krásný a pohodový večer a at se daří v obchodování ![]()
Příspěvek upraven 27.05.16 v 08:50
- Citovat
- Upravit
@Monča-85 píše:
Zdravím Vás
S binárními opcemi teprve začínám a je to hodně lákavé. Zatím jsem zkoušela jenom Demo účet u HighLow, nebyla nutná registrace a zajímalo mě jak to vše vůbec fungujeTam se mi to dařilo a proto se chci pustit do reálného obchodování. Manžel tomu moc nevěří, tak chci mu dokázat, že to jde a až uvidí třeba penízky, tak chci vidět ho reakci
Je škoda, že se tu nesmí přidávat odkazy apod
ikdyž tu nechci nic reklamovat
Vidím, že jste v tomto oboru dost zkušený a proto se chci zeptat jestli náhodou nemáte zkušenosti s Londýnským brokerem ETX Capital? Četla jsem o něm hodně recenzi a na zahraničních (jak píšete) stránkách chiefbinaryoption jsem našla o něm hodně informací a jaké výhody má, akorát nevím jestli je regulován ČNBCo o něm můžete říct?
Na těch stránkách u chiefbinary… jde založit účet a vše je český, jelikož broker podporuje češtinu.Pokud by někdo o něm cokoliv věděl, budu moc vděčná za jakoukoliv info
Všem přeji krásný a pohodový večer a at se daří v obchodování
Ahoj, zdravím, tak rozhodně binární opce podvod nejsou, je to regulérní obchodování - viz. info třeba z wikipedie… Zminovaný broker je regulován ČNB, ale je tam jedno velké ALE. Zde veřejně to moc psát nemůžu, když tak mi napiš do vzkazů soukromě. Sám je obchoduju už několik let, tak rozhodně se s nimi vydělat dá, ale není to tak jednoduché, jak se někde propaguje. Rozhodně to chce ponořit se do toho trochu do hloubky. Je to běh na delší trat, ale kdo vydrží a zvládne i špatné období, má vyhráno. Higlow znám, obchoduju u nich a troufnu si říct, ža mají nejlepší zhodnocení na párech, pokud obchoduješ se spreatem. Třešničkou na dortu ti pak bude zisk 100%…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak mi to jde
Celkem dobře Lauro, zrovna testuju novou strategii, tak jsem na to zvedavej a jak se vede tobě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
"Já obchoduj pomocí platformy eToro
(používá se ve více než 140 zemí světa) jestli Vás zajímají další možné platformy pro obchodování tak mrkni např. sem ****
Je jich opravdu hodně a každému sedí něco jiného ![]()
edit admin - odstraněn odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Binární opce
Prosím je někdo na binárních opcích Iqcent.com options nebo na x trend Speedo? Na demo účtu úplně super tam jsem vydělala několik 1000 ale bojím se reálu, když čtu některé diskuze od lidí že je to podvod, tak nevím dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obě firmy jsou bez licence - nemají povolení poskytovat služby na území EU a v Česku tak působí nelegálně. Však mrkni sem - https://investplus.cz/…trend-speed/ - moc příjemné čtení to není. A svěřit někomu takovému své peníze nebo nedej bože osobní údaje je čiré bláznovství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit