BIO drůbež-víte kde sehnat???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
493
7.8.05 21:23

Já jsem vejce v bio kvalitě ani neviděla nikde prodávat. Kde se dají sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
7.8.05 21:29

Myslela jsem ,že bio maso kupujete jenom proto, že je zdravější. Na týrání zvířátek jsem nepomyslela. Moc se stydím :(

Můžete mi poradit, kde je v Praze nějaká prodejna s Bio potravinami ??

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.8.05 21:31

Páji, třeba na Vinohradské je nový BIO obchod…6 vajec stálo kolem 45 korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.8.05 21:34

Miki, prodejny se teď docela rozrůstají. Já nejraději nakupuju v Rozmarýně (www.rozmarýna.cz), zdá se mi nejlevnější. Pak třeba ALbio, taky na ANdělu a ještě nakupuju na té Vinohradské. V supermarketech najdeš taky dost výrobků v BIO kvalitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
7.8.05 21:36

Ivko,

a na té vinohradské je to jaké číslo ?? Bydlím totiž kousek od Vinohradské, tak bych se tam hned zítra skočila podívat.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.8.05 21:39

Marty a oni by ti ho nějak dali naporcované?? Já bych si klidně kus koupïla a ráda, třeba by se ještě někdo přidal. Nám se ale do mrazáku víc než 5 kilo nevejde :-( A kolik stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.8.05 21:45

Miki, taky to tam mám kousek. Číslo nevím, ale je to hned nad tím úřadem…myslím finanční. Ze zdola na levé straně ulice…

Nemám to tam až tak dobře prolezlý, nevím, jestli tam mají čistící prostředky.......ale jinak normálně Zelenina, dětská výživa, různé obilí, luštěniny, na mě malý výber cukrovinek :-), ty vajíčka.....nějaký paštiky a tak (to nekupuju), vína, kafe.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.8.05 21:49

Marty, to je teda drsný s tím prsíčkem. Mě to děsně štve…jaktože je možný vůbec takový maso prodávat???? Je to fakt hrozný svinstvo!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
7.8.05 21:54

Ahoj,kdepak je na Andělu Albio? Bubo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.8.05 21:55

Ahoj Marty,

u nás na protějším kopci je jehněčí bio farma. Určitě by ti prodali i mnohem menší jehně.

A Marti, až dorazíš ke mě, uvařím Paťovi polívku ze zeleniny ze zahrádky, uvidíš, jak vám bude chutnat :wink:

Pa

Míša z deníčku

• Citovat
  • Upravit
75
7.8.05 22:01

http://www.albiostyl.cz .....v kontaktech je přesná adresa ALbia u Anděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.8.05 22:06

Ahoj Marti,

zítra dofrčí Darka i Amálka, kdyby ti to zítra vyšlo, bylo by to super.

Dětí spí, já už sedím umýtá, vyčištěné zuby a prakticky vypínám počítač už asi 30 minut.
Ale teď vážně.
Pa
 Míša

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.8.05 22:13

Nezlobte se, ze se Vam do toho pletu, ale slysely jste nedavno o testech vajec. Nebylo to sice u nas, ale ..... Pri testech se zjistilo, ze BIO vejce obsahuji mnohem vice karcinogenu nez vejce od slepic chovanych ve velkochovech. Pry proto, ze sezobnou co najdou a nikdo jim do toho nemluvi. Podotykam, ze to nebyla zadna rozvojova zeme.
A hovezi davate? A co silene kravy? Nebojite se? Kazdou chvili se objevi novy pripad. My ho radeji nejime.
Take kazdy BIO produkt nemusi byt pravy, ale to jiste vite. Podvodniku je u nas bohuzel spousta.
Timto jsem nechtela do nikoho rypat, jen mne toto tema zajima, tak bych ho chtela nastinit i z druhe strany.

• Citovat
  • Upravit
75
7.8.05 22:23

Angelo,
o tom testu jsem neslyšela, ale zdá se mi to divný, protože by neměli sezobnout kde co......půda a vlastně vše je přísně testováno.....ale fakt nevím, neslyšela jsem.....
Hovězí synovi dávat nebudu, sami ho taky moc nejíme. No a co se týče podvodníků, tak to je fakt těžký ........já se jich teda bojím. Je fakt, že se čas od času vynoří třeba testy dudlíků, hraček a taaak a to je teda maso......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.8.05 23:01

biomaso

Vaše diskuse mě dovedla k rozhodnutí, že také skoncuju s kupováním antibiotikama a hormanama nacpaného masa,alespoň částečně. koukla jsem na internet a zjistila, že tam je celý seznam ekofarem po celé republice, kam můžete přijet a nejen bio maso nakoupit, údajně Vás i rádi provedou a dětem ukážou farmu, takže se to dá pojmout jako výlet. Nicméně pokud někomu vyhovuje Praha, tady je adresa, na které je k prodeji biodrůbež ABATIS, Jinonická 80. Praha 5- Košíře. Seznam Ekofarem je na mesicbiopotravin.cz

Internetové obchůdky biopotraviny.cz
dobrykramek.cz
rozmaryna.cz

Pavka a Sebča 2,5r

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat