Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s Bi-Oil Pečující olej na pleť a tělo?
Přidejte zkušenost s Bi-Oil Pečující o...@kvitk1 Ano,je to Bio oil ne Bi oil. Právě, že ten 60ml se mi nevyplatí ![]()
@Maty80 píše:
tak na to jsem taky zvědavá
Včera jsme na něho koukala v DM drogerce u pokladny, ale ta cena mě za tak malé množství odradila.
Radši si koupím Q-elasti 200ml za 150kč, jsem poměrně skeptik, co se týká různých krémů na celulitidu, vrásky atd.
Ahoj, no DM je docela drahý. I v lékárně jak píše Jannda. Já si ho objednávám na internetu www.vitasvet.cz/…bi-oil-60ml/. Asi jeden z nejlevnějších na který jsem narazila. A je to ten úplně stejný o kterým se tu bavíme.
Já jsem si Bi-oil koupila kvůli obličeji, jsem atopik a moje pleť je velmi náchylná k akné a mám i velmi mnoho jizev po akné. Řekla jsem si, že to prostě zkusím a myslím, že se celkem povedlo. Bi-oil používám zatím asi dva týdny, nejprve jsem se lekla, že je celkem mastný, ale když odhadnete tu dávky s dobře vmasírujete tak je to v poho. Jizvy zatím nezmizely (zatím používám krátce) ale pleť se mi celkově zlepšila co se týče akné.
Zatím jsem spokojená.
No já se bio-oilem mazala tak od 4 měsíce až do porodu a strie se mi tedy udělaly
peněz to stálo docela dost a u mě výsledek žádný ![]()
@nicky83 píše:
No já se bio-oilem mazala tak od 4 měsíce až do porodu a strie se mi tedy udělalypeněz to stálo docela dost a u mě výsledek žádný
souhlasím. Mazala jsem taky asi od 4.měsíce, od 6.měsíce dokonce 3× denně a teď na začátku 9.měsíce mám strie přes půl břicha, takže se pomalu smiřuju s tím, že do porodu popraská celý břicho. Ale asi to máme v genech a to jsem zatim přibrala jen 8 kg. ![]()
Tak bych chtela ozivit, zda se tu najdou dalsi, co msji zlusenosti s bi/bio oilem. Dnes jsem ho na zkousku koupila. U prvniho ditete jsem mazala sipkovym olejem lisovavyn za studena, ale vadila mi ta ulepenost. Jsem zvykla na velmi drahou kosmetiku od Clinique, ale ti nedelaji telove kremy. :/ tak jsem se rozhodla zkusit bi oil neb jine kremy na strie (a ze jsem vyzkousela asi 6 znacek) mi nevyhovovaly.
Já mám zkušenost dobrou, mazala jsem asi od 8 týdne každý večer po sprše až do porodu a strii ani jednu jedinou. Ikdyž jestli to bylo tím
Přibrala jsem jen 8 a půl kila a bříško jsem měla celkem malé, on mi hlavně hezky voněl ![]()
Já mazala 2× denně, přibrala jsem ani ne 8kg a břicho mám popraskané až hrůza
Ale u mě je to genetika. Asi můžu mazat čím chci a mám smůlu… ![]()
Ja si ho koupila dnes, jak na strie tak i na jizvičku co ma malá na kolenu po šiti.. Tak doufam že to aspoň te malé pomůže
. Jizva je škaredá
No a když to pomůže na strie na břichu budu rada ![]()
Ahoj, myslíte že je Bi-oil vhodný pro novorozence?
Striím nezabráníte, ani kdybyste se v oleji 9 měsíců koupaly. Já jsem se mazala dokonce během noci a stejně se mi udělali hrozné. Je to záležitost pokožky a dispozic, nic s tím neuděláte. Ale… Dostala jsem od synka neštovice (ve 30 letech
), měla jsem 2000 výsevů, jizev zůstalo neskutečný množství, že jsem myslela, že už nikdy nebudu moci vylézt mezi lidi. Také ta regenerace pleti je po 30 už horší. A s tímhle - jsem přesvědčená - že mi pomohl právě Bi oil. Teď po 3 letech mi vím na obličeji asi o 3 jizvách, všechno se krásně zatáhlo a já nemusím používat ani makeup. Pokud to byl Bi oil, je to zázrak, pokud moje vlastní uzdravování, jsem zázračná asi já ![]()
A nedá se bioil něčím nahradit, s podobným složením nebo účinkem? Napadá mě třeba konopná mast nebo kokosový olej nebo něco podobného? Díky za odpovědi
Ahoj holky,
zatím nejlevněji jsem ho našla tady
velké 200 ml balení necelé 300,–
přišel mi bio-oil ale co jsem tak hledala je to stejný výrobce, jen název se liší. Mám z lékárny bi-oil a z eparfem.cz mi přišel ten bio-oil a jsou stejné. Tak kdyby některá z Vás chtěla.
edit admin: smazán odkaz
Pridam i ja zkusenost, mazu od konce 3.mesicu tehu, opravdu pravidelne kazdy vecer a prsa mi popraskala velice a ted na konci ve 35tt zacina i brusko trochu.. Vzdycky je to o genetice.. Mazanim clovek nic nezkazi, ale zazraky rozhodne cekat nemuzeme.. Takze zdar (ne)striim ![]()
@Nikki.157 strie se delaji pod kuzi, ne na kuzi. Takze byste musela mazat jedine zevnitr ![]()