Bio oil - zkušenosti

Máte zkušenost s Bi-Oil Pečující olej na pleť a tělo?

Přidejte zkušenost s Bi-Oil Pečující o...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5210
16.3.15 22:10

@kvitk1 Ano,je to Bio oil ne Bi oil. Právě, že ten 60ml se mi nevyplatí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.7.15 13:30
@Maty80 píše:
tak na to jsem taky zvědavá :lol:
Včera jsme na něho koukala v DM drogerce u pokladny, ale ta cena mě za tak malé množství odradila.
Radši si koupím Q-elasti 200ml za 150kč, jsem poměrně skeptik, co se týká různých krémů na celulitidu, vrásky atd. :jazyk:

Ahoj, no DM je docela drahý. I v lékárně jak píše Jannda. Já si ho objednávám na internetu www.vitasvet.cz/…bi-oil-60ml/. Asi jeden z nejlevnějších na který jsem narazila. A je to ten úplně stejný o kterým se tu bavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.8.15 15:41

Já jsem si Bi-oil koupila kvůli obličeji, jsem atopik a moje pleť je velmi náchylná k akné a mám i velmi mnoho jizev po akné. Řekla jsem si, že to prostě zkusím a myslím, že se celkem povedlo. Bi-oil používám zatím asi dva týdny, nejprve jsem se lekla, že je celkem mastný, ale když odhadnete tu dávky s dobře vmasírujete tak je to v poho. Jizvy zatím nezmizely (zatím používám krátce) ale pleť se mi celkově zlepšila co se týče akné.
Zatím jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.11.15 08:35

No já se bio-oilem mazala tak od 4 měsíce až do porodu a strie se mi tedy udělaly :-( peněz to stálo docela dost a u mě výsledek žádný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.4.16 19:59
@nicky83 píše:
No já se bio-oilem mazala tak od 4 měsíce až do porodu a strie se mi tedy udělaly :-( peněz to stálo docela dost a u mě výsledek žádný :-(

souhlasím. Mazala jsem taky asi od 4.měsíce, od 6.měsíce dokonce 3× denně a teď na začátku 9.měsíce mám strie přes půl břicha, takže se pomalu smiřuju s tím, že do porodu popraská celý břicho. Ale asi to máme v genech a to jsem zatim přibrala jen 8 kg. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
11.11.16 17:12

Tak bych chtela ozivit, zda se tu najdou dalsi, co msji zlusenosti s bi/bio oilem. Dnes jsem ho na zkousku koupila. U prvniho ditete jsem mazala sipkovym olejem lisovavyn za studena, ale vadila mi ta ulepenost. Jsem zvykla na velmi drahou kosmetiku od Clinique, ale ti nedelaji telove kremy. :/ tak jsem se rozhodla zkusit bi oil neb jine kremy na strie (a ze jsem vyzkousela asi 6 znacek) mi nevyhovovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.11.16 19:22

Já mám zkušenost dobrou, mazala jsem asi od 8 týdne každý večer po sprše až do porodu a strii ani jednu jedinou. Ikdyž jestli to bylo tím :nevim: Přibrala jsem jen 8 a půl kila a bříško jsem měla celkem malé, on mi hlavně hezky voněl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
11.11.16 19:57

Já mazala 2× denně, přibrala jsem ani ne 8kg a břicho mám popraskané až hrůza :zed: Ale u mě je to genetika. Asi můžu mazat čím chci a mám smůlu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.3.17 20:11

Uvidime

Ja si ho koupila dnes, jak na strie tak i na jizvičku co ma malá na kolenu po šiti.. Tak doufam že to aspoň te malé pomůže :srdce:. Jizva je škaredá :? No a když to pomůže na strie na břichu budu rada :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.17 17:44

Bi-oil a mimina

Ahoj, myslíte že je Bi-oil vhodný pro novorozence?

• Citovat
  • Upravit
897
9.7.17 06:29

Striím nezabráníte, ani kdybyste se v oleji 9 měsíců koupaly. Já jsem se mazala dokonce během noci a stejně se mi udělali hrozné. Je to záležitost pokožky a dispozic, nic s tím neuděláte. Ale… Dostala jsem od synka neštovice (ve 30 letech :-D), měla jsem 2000 výsevů, jizev zůstalo neskutečný množství, že jsem myslela, že už nikdy nebudu moci vylézt mezi lidi. Také ta regenerace pleti je po 30 už horší. A s tímhle - jsem přesvědčená - že mi pomohl právě Bi oil. Teď po 3 letech mi vím na obličeji asi o 3 jizvách, všechno se krásně zatáhlo a já nemusím používat ani makeup. Pokud to byl Bi oil, je to zázrak, pokud moje vlastní uzdravování, jsem zázračná asi já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.1.18 09:48

A nedá se bioil něčím nahradit, s podobným složením nebo účinkem? Napadá mě třeba konopná mast nebo kokosový olej nebo něco podobného? Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 13:39

Bi-oil levně

Ahoj holky,

zatím nejlevněji jsem ho našla tady

velké 200 ml balení necelé 300,–

přišel mi bio-oil ale co jsem tak hledala je to stejný výrobce, jen název se liší. Mám z lékárny bi-oil a z eparfem.cz mi přišel ten bio-oil a jsou stejné. Tak kdyby některá z Vás chtěla.

edit admin: smazán odkaz

• Citovat
  • Upravit
18
1.10.19 01:55

Pridam i ja zkusenost, mazu od konce 3.mesicu tehu, opravdu pravidelne kazdy vecer a prsa mi popraskala velice a ted na konci ve 35tt zacina i brusko trochu.. Vzdycky je to o genetice.. Mazanim clovek nic nezkazi, ale zazraky rozhodne cekat nemuzeme.. Takze zdar (ne)striim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
1.10.19 05:34

@Nikki.157 strie se delaji pod kuzi, ne na kuzi. Takze byste musela mazat jedine zevnitr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí