Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s Bi-Oil Pečující olej na pleť a tělo?
Přidejte zkušenost s Bi-Oil Pečující o...@smurfka píše:
Za mě také nic moc..je málo mastný..jsem po něm hned suchá…nechám si ho až po porodu, ted mažu něčím jiným..
@jancakral Jejda, jsi nějaká podrážděná
já měla zato, že je to diskuze… ale fajn, už mlčím ![]()
@Katka93 píše:
@jancakral Jejda, jsi nějaká podrážděnájá měla zato, že je to diskuze… ale fajn, už mlčím
ja napsala svuj nazor…ty na nej reagujes, myslim, ze naprosto zbytecne..od toho je diskuse, ze kazdy ma svou zkusenost…kuouj si bi oil, kupuj…ja tu sem odpovedela zkratka zakladatelce na to, co chtela-odepsala jsem, ze za me je to predrazeny nesmysl. Jini ho tu chvali, at chvali… ![]()
@jancakral Proč myslíš, že jsem reagovala zbytečně? Psala jsi, že ti přijde, že kladné recenze a reklamy jsou zaplacené, tak jsem jenom napsala, že moje zkušenost je taková, že pomáhá… a jak jsem psala, každý je jiný, mě třeba nevyhovuje Nivea, kterou si plno lidí nemůže vynachválit… to je asi opět to zlo psaného slova… vyzní jinak než by mělo… z mé strany se nejednalo o žádný útok, pouze reakci a konstatování… mě to nepřijde drahé, když jsou i krémy za 500,– a mnohem více…
Zakladatelko, tady mas dalsi diskusi: https://www.emimino.cz/…ilem-159965/
jak jsem ale psala, zadnou bombu od toho necekej…
@Katka93 píše:
@jancakral Proč myslíš, že jsem reagovala zbytečně? Psala jsi, že ti přijde, že kladné recenze a reklamy jsou zaplacené, tak jsem jenom napsala, že moje zkušenost je taková, že pomáhá… a jak jsem psala, každý je jiný, mě třeba nevyhovuje Nivea, kterou si plno lidí nemůže vynachválit… to je asi opět to zlo psaného slova… vyzní jinak než by mělo… z mé strany se nejednalo o žádný útok, pouze reakci a konstatování… mě to nepřijde drahé, když jsou i krémy za 500,– a mnohem více…
ano, ano…pis si sem co chces, kupuj si bio oil, nebudu diskutovat o nesmyslech…hodne stesti…ostatni uzivatelky, nazor jsem napsala, nejsem jedina. v rossmannu je lepsi olej, za stovku, ted nevim nazev, kdo chce, pisnete prosim sz, az budu doma, mrknu na nazev.ahoj ![]()
@jancakral píše:
@smurfka presne tak…pripada mi, ze ty reklamy a vsude kladne recenze jsou zaplacene…je to olej, jasne, kratkodobe jako po kazdem oleji je dobry pocit, ma dobrou konzistenci-alew nejake extra efekty? to ne, stejne jako jiny olej
Mě za to taky nikdo nezplatil, a výsledek je skvělý, mazala jsem jiným olejem a hned jsem popraskala u Bio oil jsem neměla za celou dobu ani jednu strii ![]()
Ahoj, chtěla jsem poznamenat, že v těhotenství mi nepřibyla ani jediná strie a mazala jsem od konce 3.měsíce poctivě 1-2× denně olejem Muttisoft od Karla Hádka. Půllitrové balení jsem měla na 6 měsíců v těhotenství i šestinedělí. Mám suchou pleť s tendencí k ekzémům a krásně se mi zjemnila. Vůbec jeho kosmetika se mi osvědčila. Balzám Intimiss jsem používala k masàži hráze a s prvním mimčem 3,7kg jsem bez nástřihu a jediného stehu.
Má eshop na netu, v obchodech to moc nenajdete.
@Dracunculus píše:
Ahoj, chtěla jsem poznamenat, že v těhotenství mi nepřibyla ani jediná strie a mazala jsem od konce 3.měsíce poctivě 1-2× denně olejem Muttisoft od Karla Hádka. Půllitrové balení jsem měla na 6 měsíců v těhotenství i šestinedělí. Mám suchou pleť s tendencí k ekzémům a krásně se mi zjemnila. Vůbec jeho kosmetika se mi osvědčila. Balzám Intimiss jsem používala k masàži hráze a s prvním mimčem 3,7kg jsem bez nástřihu a jediného stehu.
Má eshop na netu, v obchodech to moc nenajdete.
Kdy konečně pochopíte, že to, že se vám strie udělali či ne, absolutně nezáleží na tom, jestli se někdo mazal tím nebo tamtím. Je to prostě dáno geneticky a někdo tu elasticitu pokožky má dobrou a tím pádem se mu v těhotenství strie neudělají a někdo jí prostě nemá a strie se mu udělají, ať chce či nechce i kdyby se mazal od rána do večera…
@barca93 píše:
Kdy konečně pochopíte, že to, že se vám strie udělali či ne, absolutně nezáleží na tom, jestli se někdo mazal tím nebo tamtím. Je to prostě dáno geneticky a někdo tu elasticitu pokožky má dobrou a tím pádem se mu v těhotenství strie neudělají a někdo jí prostě nemá a strie se mu udělají, ať chce či nechce i kdyby se mazal od rána do večera…
@barca93 To je sice pravda, ale když se suchá, ekzematická kůže nepromaže, je genetika na *** ![]()
Navíc mi zmizely různé kožní neduhy, vyrážky, pupínky… Takže jsem se chtěla podělit s ostatními, třeba jim to pomůže i mimo těhotenství.
@Dracunculus Tak já jsem třeba atopička, kůži mám taky suchou dost, v těhotenství jsem si nemazala břicho lautr ničím a strie taky nemám, ani nemám povolenou kůži, břicho jak před porodem. Mazáním se nic nezkazí, ale samospásné taky není. My v rodině strie nemáme, ale jestli je někdo má, tak ho nezachrání asi ani svěcená voda, bohužel…
@Hoa Mai Tak moje máma i babči měly strie všude. Jsem jediná v rodině, co je nemá.
Pěkný večer,
neznáte některá nějaký obchod či stránky, kde se dá sehnat tento olej levněji než 500kč v 200ml balení??
Děkuji za informace. ![]()
Oni někde prodávají 200 ml? Já mám 60 ml a stál okolo 200,– Tenkrát akce v rossmanovi.