Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s Bi-Oil Pečující olej na pleť a tělo?
Přidejte zkušenost s Bi-Oil Pečující o...@Belll píše:
@MickyG přesně ten! jednou ho někde na akné až do nebes chválila Dara Rolins a pravda je že pokud jde o lokální problémy s pupínky-je to hotovej zázrak…:-) zkus to sama a uvidíš-za dva dny máš místo pupínku vysušenej stroupek a pokud budeš trpělivá a nebudeš ho sloupávat-máš klídek a bez flíčků či jizviček-fakt doporučuju!
ty jo, tak to by me fakt nenapadlo, to nekdy musim vyzkouset ![]()
holky tak tady je odpověd co jsem dostala jaký je rozdíl mezi Bi-oilem a Bio-oilem:
Výrobek vstoupil na globální trh v roce 2002 pod názvem Bio-Oil. Při zavádění na český trh jsme se rozhodli jít stejnou cestou jako v Rakousku a Německu, tzn. využít označení Bi-Oil. Důvodem je, že výrobek nepochází z biologického zemědělství a nechceme klamat spotřebitele. Bi-Oil a Bio-Oil je úplně stejný výrobek, od jednoho výrobce s totožným složením.
takže klidně kupovat ten levnější..je to stejné, potom teda nechápu rozdíl v ceně.. ![]()
Bio-oil jsem kupovala v UK a naprosta spokojenost. Pouzivala jsem ho na jizvu po pokousani psem. Krasne zbelala a snizila se. Mazu tim I synovy ruzne oderky, strupy atd. Bi-oil si mysleim je to same, jen se to u nas jinak jmenuje.
@smurfka - u nas koupis jen bi oil. Bio oil koupis v zahranici. Na heurece jse porovnani cen, muzes se podivat kde te vyjde nejlevneji.
@smurfka když beru cenu z lookfantastic, kde je poštovné zdarma - tedy 15,98 liber (určitě by šlo sehnat levněji, zas ale nevím, jak by to bylo s poštovným a tento obchod mám osvědčený) za 200 ml a porovnám s DM bi-oil 299,–- za 60 ml:
bio oil z GB: 15,98 liber při kurzu 32 kč za libru (kurz je maličko míň, u mé banky 31,64, ale to je korunový rozdíl v součtu) vyjde balení s 200 ml na 511 kč.
511,–- / 200 ml = cena za 1 ml 2,55 kč
Bi-oil z DM 299,–- / 60 ml = cena za 1 ml 4,98 Kč, čili skoro dvojnásobná.
@ana11
a objednáváš z tama?
bych možná na vánoce nechala objednat pro sebe…ale neumim ang a nemám paypal..tak jestli bys to pak třeba nevzala i mě..
@smurfka já se určitě chystám objednat, ale až tak za měsíc, mám tu ještě jeden olejíček a myslím, že prozatím mně bohatě stačí a chci ho vypotřebovat. Není to teda bi-oil (nebo bio oil), je obyč, ale na promazání vyhovuje. Tak až se budu chystat na objednávku, tak se ozvu. Teda taky už nemám paypal, ale doufám, že nebudu muset zařizovat nový na novou kartu, snad bude stačit jen karta s možností platby na netu. Ještě jsem to u nich nezkoušela, ale do zahraničí tak normálně platím.
@ana11 píše:
@smurfka já se určitě chystám objednat, ale až tak za měsíc, mám tu ještě jeden olejíček a myslím, že prozatím mně bohatě stačí a chci ho vypotřebovat. Není to teda bi-oil (nebo bio oil), je obyč, ale na promazání vyhovuje. Tak až se budu chystat na objednávku, tak se ozvu. Teda taky už nemám paypal, ale doufám, že nebudu muset zařizovat nový na novou kartu, snad bude stačit jen karta s možností platby na netu. Ještě jsem to u nich nezkoušela, ale do zahraničí tak normálně platím.
no já nemám ani to:o) myslím tu kartu s možností placení na netu..tak bych se pak přidala, tak na mě mysli. ![]()
Ahoj holky. Tak tento olej už znám delší dobu, používají ho moji kamarádi z Afriky na všechno možné. Vozili si ho z Jižní Afriky, kde se běžně prodává v supermarketech jako třeba u nás nivea a stojí tam to malé balení kolem 180 Kč. Před 2 lety jsem byla v Johannesburgu a prodávali ho tam všude možně.
U nás k sehnáná nebyl, jen v Anglii a ještě ho tady prodával nějaký pán, který měl dceru v Anglii a ona mu to posílala do ČR. Chtěli to začít dovážet do ČR jako hlavní dovozci. Ale jestli to začali dělat, nevím. Viděla jsem to až nedávno v reklamě. Jinak já jsem ho používala na obličej a strie na prsou, ale musí se to používat dlouhodobě, min. 3 měsíce, což jsem nevydržela.
Zdálo se mi, že mi to trochu pomohlo na obličej, jenomže to se mi zdá u všeho nového, co začnu používat, možná funguje i placebo efekt.
Mně jediné, co pomohlo na pupínky v obličeji bylo to, že jsem přestala používat krémy na obličej a pleť se mi super spravila sama. Jen jsem ji na noc vyčistila a to bylo vše… ![]()
@ana11 píše:
Holky, zvažuju objednání bio oilu (myslím si, že to je to samé) z Anglie:
http://www.lookfantastic.com/…bio-oil.list?…200 ml by vyšlo na necelých 500,–-. Tak až zrealizuju, tak si porovnáme složení bio oilu a bi-oilu, jestli to není zas jen šmejdovina tady na nás, že prodávají za dvojnásobnou cenu stejný výrobek s lehce pozměněným názvem.
jsem se dívala na tu stránku..tam se prosímtě nedá platit jinak než tou kartou nebo pay pal? chtěla jsem si to objednat a asi to jinak nejde co? ![]()
Já si ho taky koupila, je to asi 14 dní, a tím, že si musim mazat tolik míst, abych předešla striím, tak už mám přes půlku pryč
Lidi si to hodně chválí na jizvy po akné, pleť se opravdu zlepší. Pokud je to na mazání břicha v těhotenství, tak podle mě postačí jakýkoliv olejíček, bi-oil spíš zlepšuje stav již vytvořených jizev (si myslím já
) Takže svůj bi-oil asi dodělám a koupím levnější olejíček od jiné značky a uvidim.
@smurfka píše:
jsem se dívala na tu stránku..tam se prosímtě nedá platit jinak než tou kartou nebo pay pal? chtěla jsem si to objednat a asi to jinak nejde co?
V tomhle já vůbec neporadím, já platila vždy přes platební kartu. Ale myslím si, že většina karet už jde aktivovat pro platby na netu. Já ji mám teda trvale, protože mám účet provozní bez nějakých velkých zůstatků a muž si to aktivuje vždycky jen pro danou platbu, protože tam mívá větší hotovost, tak kvůli zneužití to aktivuje jen vždy pro ten den. Ale aktivuje to přes internetové bankovnictví.
http://www.parfem-klik.cz/…00ml-s11163/
tam se to dá myslím objednat přímo z ČR a nemusí se ze zahraničí ![]()
@Elen8 na tohle jsem koukala (nevím, jestli jsem to už nepsala), ale nenabízeli možnost zaslání na dobírku, což u neprověřených obchodů nerada riskuju. Nemáš s nimi zkušenost? Mně se tam líbilo vícero věcí, ale ta platba mě odradila.