Bio oil - zkušenosti

Máte zkušenost s Bi-Oil Pečující olej na pleť a tělo?

Přidejte zkušenost s Bi-Oil Pečující o...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
11.2.14 10:58

Bi Oil na pigment a srovnání tónu pleti?

Ahoj, obnovuji diskusi. Pomohl někomu bioil a pigmentové skvrny a srovnání tónu pleti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
13.2.14 14:21

Ahojky holky, bi. oilem mažu cca 2 týdny ted v těhu bříško a prsa ) na nich teda už strie mám) píší že pořádný výsledek až za 3 měsíce,, počítám že malá lahvička výjde tak na měsíc, takže se to dá.. kůže je po ně krsáně vláčná a krásně se vstřebává, takže za mě určo velký plus i vůně se dá ;-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
4.3.14 18:11

Já jsem si ho dnes přinesla domu tak uvidíme jaky účinky bude mít. Měli na slevomatu akci - 200ml za 449,– Mám velkou jizvu na břiše a strie na pazich…tak doufám ze zahladi stopy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
4.3.14 18:36

@NJen na slevomat jsem koukala ale tam bio-oil že? není tam psané odkud je vyrobený? zajímaly by mě rozdíly mezi bio-oilem a bi-oilem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
4.3.14 18:41
@Janca P píše:
@NJen na slevomat jsem koukala ale tam bio-oil že? není tam psané odkud je vyrobený? zajímaly by mě rozdíly mezi bio-oilem a bi-oilem :-)

Bi-oil je to u nás v ČR. Někde na jejich webu jsem četla, že právě kvůli tomu, aby „neklamali“ zákazníky tím bio, když se o bio výrobek nejedná. Já z Anglie objednávala jako Bio-oil. Je to totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
4.3.14 18:43

@ana11 aha tak jsem zas o něco chytřejší :-) já jen aby to nebylo z Polska, snad tím někoho neurazím, ale měli už dost křížků na svůj národ :cert: koukala jsem právě že ten Bio se dá sehnat mnohem levněji :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
4.3.14 18:45

@Janca P vidíš - úplně jsem přehlídla Tvoji druhou otázku: Bio-oil z GB a píšou tam „Made in South Africa“.

Já jsem sem na druhé (?) stránce dávala přepočet - bio oil objednaný z e-shopu bez poštovného z Anglie vs. bi oil z DM a vyšlo to bezmála na poloviční cenu. Takže jestli někdo objedná víc a pak to šoupne na Aukro, tak pořád tam má prostor pro velký cenový rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
4.3.14 19:00

@ana11 mockrát děkuju ;-) myslím že příště objednám odjinud :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.14 19:06

Holky, na aukru jej maji 200ml za 450,– i s postovnym, jenze uzivatel je tam novy, tak cekam, az mu pribudou nejake komentare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.3.14 19:10
@Janca P píše:
Ahojky holky, bi. oilem mažu cca 2 týdny ted v těhu bříško a prsa ) na nich teda už strie mám) píší že pořádný výsledek až za 3 měsíce,, počítám že malá lahvička výjde tak na měsíc, takže se to dá.. kůže je po ně krsáně vláčná a krásně se vstřebává, takže za mě určo velký plus i vůně se dá ;-) :palec:

Souhlasim taky mazu (v5.mesici a pak bepanthen-to jsem byla nespokojena a ted mam zas bioil)a jsem moc spokojena…stare strie na zadecku mizi akorat jsem nemazala prsa a ty mi stihly popraskat. a moc se mi libi, ze nelepi na obleceni a vuni miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
4.3.14 19:53

@Janca P ano tam nabízejí bio-iol. Píši ze rozdíl mezi nimi není jen v nazvu. U nás znám pod bi-iol a v Anglii se prodává ten týž výrobek pod nazvem bio-iol. Prý i zname značky jako Elseve je napr v Německu taky pod jiným nazvem. Z Polska není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.3.14 09:21
@PraženáKukuřice píše:
Holky, na aukru jej maji 200ml za 450,– i s postovnym, jenze uzivatel je tam novy, tak cekam, az mu pribudou nejake komentare.

Ahoj, já jsem si z aukra koupila také bio oil za 450,– i z poštovným. Je to od nějakého pána z Polska, ale riskla jsem to neboď si myslím, že to není koupené nikde na trhu, ale v lékárně nebo v obchodě. Přišel mi cca za 4 dny od zaplacení. Takže žádný problém. Na krabičce je země původu Afrika. Zatím mažu 5 dnů tak nemůžu posoudit. Jen dnes se mi vyrazil na břišku nějaký pupínek a šíleně svědí, tak nevím jestli nejsem na tento olejíček alergická. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.14 09:31

@martanov Fakt to doslo? Tak to je super! To si od nej taky koupim. On nemel zadne komentare a ja si od nej chtela koupit i kondicioner na rasy co prodava, ale nechtela jsem riskovat. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.3.14 09:36
@PraženáKukuřice píše:
@martanov Fakt to doslo? Tak to je super! To si od nej taky koupim. On nemel zadne komentare a ja si od nej chtela koupit i kondicioner na rasy co prodava, ale nechtela jsem riskovat. Dekuji.

Opravdu žádný problém. Měla jsem taky strach. Tak jsem se ho po dvou dnech ptala jak to vypadá s odesláním a i semnou přes email komunikoval. Dokonce mi dal do balíčku i účtenku, kde bylo vidět kde to kupoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.14 09:51

@martanov Ted jsem tam koukala a je tam jeste jeden, ktery za tu stejnou cenu odesila taky z Polska, ale ma 100% hodnoceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí