Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s Bi-Oil Pečující olej na pleť a tělo?
Přidejte zkušenost s Bi-Oil Pečující o...Myslíte bi-oil?
Taky si počkám, chystám se příští měsíc koupit.
Jo myslím bi oil. Spletla jsem to. Taky ho chci koupit, ale váhám
@Janiecka já jsem se jenom ujišťovala, že myslíme to samé. Podle popisu výrobce je to hotový zázrak, tak ještě by to chtělo nějaké zkušenosti uživatelů. Něco málo jsem četla na Heuréka. cz, ale jak je to novinka (myslím si teda aspoň, že je), tak těch recenzí tam bylo málo.
V DM měli u pokladny vzorek i s letáčkem. Jsem v začátku těhotenství, takže jsem si s ním namazala akorát břicho, je příjemný, vůně docela taky, ale těžko říct, zda-li pomohl, to spíš po dlouhodobém užívání.
Asi bych si ho za tu cenu nekoupila a koupím raději něco levnějšího, co mi bude třeba o trochu lépe vonět.
Tak já olejík dostala od švagrové ve 14 tt a od té doby si s ním mažu břicho na střídačku s krémem. Je mi každopádně příjemnější než krém, jak bude fungovat proti striím, to se asi teprve uvidí. Ale švagrová ho používala na obličej a byla z něj nadšená, že se jí hodně zlepšila pleť…
Koupila jsem ho zrovna vcera
no uvidime.. za tu cenu je tam toho docela malo.. ale je prijemnej.. uvidime ty vysledky
ale prej mazat aspon tri mesice.. no to bude tak na tri baleni
ale zas dostanete k tomu privesek swarovski elements ![]()
Zrovna dneska jsem nad tím přemýšlela, když jsem čučela na reklamu…ale nějak tomu nevěřím…tak třeba se zde dozvím zázraky ![]()
@catherine100 me prave ta reklama taky zaujala, i kdyz je divna, a vis jak, ja mam strie a jizvy vsude, tak kdyby to umelo nejaky ten zazrak, tak do toho skocim hned ![]()
Holky asi nevite jaky je rozdil mezi tim Bi-oil a Bio oil? Obaly mi prijdou temer stejne.. Jen cenove jsem nasla rozdily. (Bi-oil 60ml do 300,– a Bio oil 125ml za 399,–) Jeste me napadlo, ze by ten bio oil meli z polska, co jsem tak koukala na allegru, tak tam maji prave jen Bio oil. Jsem z toho zmatena a nevim, jaky teda koupit. Hlavne strie uz mam, tak jsem zvedava, jestli to pomuze.
Příspěvek upraven 20.08.13 v 12:51
Ahoj, prosím Vás chtěla bych se zeptat jestli s tím máte někdo zkušenosti a bio oil jsem už zkoušeli a zda pomohl a na co. Moc děkuji