Bio oil - zkušenosti

Máte zkušenost s Bi-Oil Pečující olej na pleť a tělo?

Přidejte zkušenost s Bi-Oil Pečující o...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14062
29.10.13 12:58

@ana11 ne, ne to bohužel nemám hledala jsem ten bio-oil protože nebudu za to samé u nás v ČR dávat peníze jen kvůli tomu že je to pod názvem Bi-oil :-D :-D ale já na dobírku neberu skoro nikdy nic. Snad se mi to nevymstí, ale jsem zvyklá platit přes účet a nikdy (ťuk, ťuk) se mi nestalo, že bych měla problém a to nakupuju na netu celkem často..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.10.13 13:00
@Elen8 píše:
http://www.parfem-klik.cz/…00ml-s11163/tam se to dá myslím objednat přímo z ČR a nemusí se ze zahraničí :)

no jo jenže tam je 15O,– za poštovné..na té cizí stránce to vyjde za těch 45O i s poštovným - respektive se tam poštovné neplatí co jsem tak zjištovala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14062
29.10.13 13:07

Já se přiznám že na to nechvátám, tak jsem si říkala, že právě zkusím počkat na dobu kolem vánoc jestli to tam náhodou nebude bez poštovného :-D většinou jsou takové akce na e-shopu :-D ze zahraničí neobjednávám, nemám ani možnost zaplacení, takže stejně budu muset objednat tady :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.10.13 13:08

@Elen8 tak jestli to sleduješ a bude tam akce tak dej vědět..tolik za poštovné jim nedám..přitom poštovné tolik nestojí, si hrabou pěkně do kapsy. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Lencidlo
29.10.13 13:47

Kamarádka požívá na strie (4 měs. po porodu) a strie krásně zbledly a jakoby se zatahují, kdyby mineřakla, že tam jsou ani je nevidím :lol:, já s tím zkouším mazat jizvu po spálení kávou a jizva dosti bledne, tak uvidíme, zatím mám jen vzoreček, ale určo koupím, protože mám v obličeji pigmentové skvrn, tak snad to taky pomůže :mavam:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
1.11.13 13:35

Holky tak z ebay se to dá koupit za 458 korun - 200ml i s poštovným.. :palec:
už mi to tam známá objednává..super. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anna.V
9.11.13 23:58

Ahoj holky, muzu se zeptat na zkusenosti vas, ktere jste bi-oil vyzkousely? Jsou strie bledsi? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
10.11.13 13:14
@Anna.V píše:
Ahoj holky, muzu se zeptat na zkusenosti vas, ktere jste bi-oil vyzkousely? Jsou strie bledsi? :kytka:

stačí si přečíst tuto diskuzy od začátku ;)

• Citovat
  • Upravit
Anna.V
10.11.13 23:38

@smurfka cetla jsem ale stale vaham :D nektere jste psaly, ze zkusite, tak jsem myslela, jestli je tu nekdo i s negativni zkusenosti :)

• Citovat
  • Upravit
K2503S
11.11.13 15:56

Ahoj taky sem se chtela zeptat zda to pomahs prisli mi to jako dobrej darek pro manku na vanoce ake necci kupovat nic o cem nevim jestli to pomuze ma strije uz nejaky roky a rada bych ji pomohla a reklana na to me zaujala :-) a cetla sem tu ze je to dobry na oblicej a kdyz se mi oblicej masti to asi dobry neni a nahidou nevite jak se toho zbavit abych nemela mastny oblicej namaluju se a hned to mam mastny diky

• Citovat
  • Upravit
popetra
12.11.13 14:15

Ahoj, prosím kdo používá Bi-oil na obličej - mažete si s ním obličej 1 nebo 2× denně? A nezanechává moc mastnou pleť? Nebo je lepší používat jen na noc? Díky.

• Citovat
  • Upravit
8781
12.11.13 15:21

Tak já bych řekla, že to asi světlá, ale já jsem hrozný flákač, mažu max jednou denně a tak 3× do týdne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.11.13 14:15

Tak bio-iol je z ebay doma..jsem zvědavá jaký bude, ale je to dárek k vánocům, tak musí ještě počkat ve skříni..

• Citovat
  • Upravit
1
6.1.14 19:59

Zdravím, tak Bi Oil jsem dnes koupila v domnění, že mi pomůže s drobnými jizvičkami po kané, které mám na obličeji…ale ještě jsem ho ani nepoužila a hned dvě zklamání!! 1. ačkoliv jsme se v lékarně ptala, zda je možné jej použít na aknózní pleť, a bylo mi sděleno, že ano, hned po rozbalení příbalového letáku jsem jako první ingredienci našla minerální olej, který mi má dermatoložka na akné téměř zakázala :( další zklamání nastalo, když jsem naopak v ingrediencích neobjevila nikde tu zázračnou složku reklamovanou i na ktrabičce a sice PurCellin Oil - sama nevím, co si o tom myslet…pokud je někde napsáno „obsahuje průlomovou ingredienci“ a tak ve složení vůbec uvedena není uvádí mě to trochu v rozpak…navíc se v oblasti kosmetiky pohybuji celkem dlouho a vím, že přípravky, které využívají minerální oleje se řadí spíš do té levnější kategorie a dle ceny by je Bi Oil obsahovat neměl!! :nevim: Co vaše zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.1.14 12:49

Bi-oil

Nazdar ženy, chtěla bych se s vámi podělit o zkušenosti s Bi-oil. Mám strie na břichu a bocích, mám jizvu po operaci pod ramenem..po měsíci používání se opravdu strie zjemnily, měla jsem je dokonce i s nádechem fialové, ted jsou jemně růžové až tělové, určitě doporučuji, uvidím jak budou vypadat za další měsíc :) Jizva je taky jemnější, ale ta bude určitě potřebovat déle než měsíc..270 korun není zas tolik peněz, když vidíte výsledky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí