Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s Bi-Oil Pečující olej na pleť a tělo?
Přidejte zkušenost s Bi-Oil Pečující o...@ana11 ne, ne to bohužel nemám hledala jsem ten bio-oil protože nebudu za to samé u nás v ČR dávat peníze jen kvůli tomu že je to pod názvem Bi-oil
ale já na dobírku neberu skoro nikdy nic. Snad se mi to nevymstí, ale jsem zvyklá platit přes účet a nikdy (ťuk, ťuk) se mi nestalo, že bych měla problém a to nakupuju na netu celkem často..
@Elen8 píše:
http://www.parfem-klik.cz/…00ml-s11163/tam se to dá myslím objednat přímo z ČR a nemusí se ze zahraničí
no jo jenže tam je 15O,– za poštovné..na té cizí stránce to vyjde za těch 45O i s poštovným - respektive se tam poštovné neplatí co jsem tak zjištovala ![]()
Já se přiznám že na to nechvátám, tak jsem si říkala, že právě zkusím počkat na dobu kolem vánoc jestli to tam náhodou nebude bez poštovného
většinou jsou takové akce na e-shopu
ze zahraničí neobjednávám, nemám ani možnost zaplacení, takže stejně budu muset objednat tady ![]()
@Elen8 tak jestli to sleduješ a bude tam akce tak dej vědět..tolik za poštovné jim nedám..přitom poštovné tolik nestojí, si hrabou pěkně do kapsy. ![]()
Kamarádka požívá na strie (4 měs. po porodu) a strie krásně zbledly a jakoby se zatahují, kdyby mineřakla, že tam jsou ani je nevidím
, já s tím zkouším mazat jizvu po spálení kávou a jizva dosti bledne, tak uvidíme, zatím mám jen vzoreček, ale určo koupím, protože mám v obličeji pigmentové skvrn, tak snad to taky pomůže ![]()
Holky tak z ebay se to dá koupit za 458 korun - 200ml i s poštovným.. ![]()
už mi to tam známá objednává..super. ![]()
Ahoj holky, muzu se zeptat na zkusenosti vas, ktere jste bi-oil vyzkousely? Jsou strie bledsi? ![]()
@Anna.V píše:
Ahoj holky, muzu se zeptat na zkusenosti vas, ktere jste bi-oil vyzkousely? Jsou strie bledsi?
stačí si přečíst tuto diskuzy od začátku ![]()
@smurfka cetla jsem ale stale vaham
nektere jste psaly, ze zkusite, tak jsem myslela, jestli je tu nekdo i s negativni zkusenosti ![]()
Ahoj taky sem se chtela zeptat zda to pomahs prisli mi to jako dobrej darek pro manku na vanoce ake necci kupovat nic o cem nevim jestli to pomuze ma strije uz nejaky roky a rada bych ji pomohla a reklana na to me zaujala
a cetla sem tu ze je to dobry na oblicej a kdyz se mi oblicej masti to asi dobry neni a nahidou nevite jak se toho zbavit abych nemela mastny oblicej namaluju se a hned to mam mastny diky
Ahoj, prosím kdo používá Bi-oil na obličej - mažete si s ním obličej 1 nebo 2× denně? A nezanechává moc mastnou pleť? Nebo je lepší používat jen na noc? Díky.
Tak já bych řekla, že to asi světlá, ale já jsem hrozný flákač, mažu max jednou denně a tak 3× do týdne ![]()
Tak bio-iol je z ebay doma..jsem zvědavá jaký bude, ale je to dárek k vánocům, tak musí ještě počkat ve skříni..
Zdravím, tak Bi Oil jsem dnes koupila v domnění, že mi pomůže s drobnými jizvičkami po kané, které mám na obličeji…ale ještě jsem ho ani nepoužila a hned dvě zklamání!! 1. ačkoliv jsme se v lékarně ptala, zda je možné jej použít na aknózní pleť, a bylo mi sděleno, že ano, hned po rozbalení příbalového letáku jsem jako první ingredienci našla minerální olej, který mi má dermatoložka na akné téměř zakázala
další zklamání nastalo, když jsem naopak v ingrediencích neobjevila nikde tu zázračnou složku reklamovanou i na ktrabičce a sice PurCellin Oil - sama nevím, co si o tom myslet…pokud je někde napsáno „obsahuje průlomovou ingredienci“ a tak ve složení vůbec uvedena není uvádí mě to trochu v rozpak…navíc se v oblasti kosmetiky pohybuji celkem dlouho a vím, že přípravky, které využívají minerální oleje se řadí spíš do té levnější kategorie a dle ceny by je Bi Oil obsahovat neměl!!
Co vaše zkušenosti?
Nazdar ženy, chtěla bych se s vámi podělit o zkušenosti s Bi-oil. Mám strie na břichu a bocích, mám jizvu po operaci pod ramenem..po měsíci používání se opravdu strie zjemnily, měla jsem je dokonce i s nádechem fialové, ted jsou jemně růžové až tělové, určitě doporučuji, uvidím jak budou vypadat za další měsíc
Jizva je taky jemnější, ale ta bude určitě potřebovat déle než měsíc..270 korun není zas tolik peněz, když vidíte výsledky ![]()