Bio oil - zkušenosti

Máte zkušenost s Bi-Oil Pečující olej na pleť a tělo?

Přidejte zkušenost s Bi-Oil Pečující o...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
1.10.19 08:07

Doporučuji Vazelínu

Ze začátku jsem mazala jen mlékem od laktovit, poté bioil a na konec od cca 8-9 jsem ještě mazala bílou vazelínou dělají voňavou jmenuje se Valinka strie asi tak 3 malé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.10.19 19:50

@Micaella22 Ano, tvori se v podkozi. Zas na druhou stranu, cokoliv na pokozku namazeme se vstreda do tela, tzn. i do podkozi.. Jenze tomuto nesvaru nezabrani nic, bud mame dobre geny nebo ne :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.2.22 15:47

Používá někdo Bi-oil i na obličej? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
3.2.22 15:52

@Evuse88
Já jsem to párkrát zkoušela, ale vadí mě, jak je to mastný… Mám pak mastný i pramínky kolem obličeje, prostě je to olej no.. :mrgreen: mazala jsem si s ním břicho v těhotenství, ale taky jenom párkrát, radši mám krémy :lol: tak se mi tu válí plná flaštička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.2.22 16:10

@Cucajz jestli to ale pomůže k hezčí pleti, jdu do toho 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
3.2.22 16:15

@Evuse88
Tak dej pak vědět jak si dopadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anicka_roz
3.4.23 17:44

Obnoveni diskuze

Ahoj, rada bych obnovila diskuzi bi-oil. Mazu jednou denne (ale pomerne dost) mesic a neco a ted jsem uplnou nahodou narazila na to, ze je tam vitamin a mezi aktivnimi slozkami - ten se v kosmetice nema pouzivat v tehotenstvi, resily jste to nejak? V cestine jsem o tom vsude nasla jen ze je to bezpecne, v aj jsem k tomu neco malo nasla, ale prevazne taky, ze ok. Nechci propadat panice, neresila jste to nektera? Je ho tam tak malo, ze je to ok, nebo jak? 🙏

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml