Bio oil - zkušenosti

Máte zkušenost s Bi-Oil Pečující olej na pleť a tělo?

Přidejte zkušenost s Bi-Oil Pečující o...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
20.8.13 12:53

Bi oil pouzivam uz skoro tri roky. manzel mi ho vozil z anglie, ted jsem take koukala, ze ho maji v DM. Ja muzu jen doporucit. Mazala jsem cele telo, nekdy i oblicej, myslim, ze mi hodn pomohl od strii, navic krasne voni :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
20.8.13 13:03

Já ho tedy používám asi 14dní, na obličej a i strie. Musím říct, že obličej je po něm krásně hladounký a i barva obličeje je taková lepší. Na strie zatím nevím, přeci jen je to 14dní. Taky se mi zdál dražší, ale vzhledem k tomu, že je i na pimentové fleky atd, tak je cena přijatelná. Takže za mě, já jsem spokojená :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.8.13 13:06

@PraženáKukuřice tak ono existují oba přípravky, to koukám 8o. Já myslela, že je to bi-oil. Tak to vůbec nevím, v čem by mohl být rozdíl, krom té ceny, co píšeš, kde je rozdíl poměrně velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
20.8.13 13:09

@jane-e já ho koupila v lékarně za 269,– pro mamču. Na výsledek se přeptám a dám vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4530
20.8.13 13:10

Holky a na jak dlouho vam tech 60ml vydrzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
20.8.13 13:17
@sheinee píše:
Holky a na jak dlouho vam tech 60ml vydrzi?

tak na to jsem taky zvědavá :lol:
Včera jsme na něho koukala v DM drogerce u pokladny, ale ta cena mě za tak malé množství odradila.
Radši si koupím Q-elasti 200ml za 150kč, jsem poměrně skeptik, co se týká různých krémů na celulitidu, vrásky atd. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
20.8.13 14:36
@Maty80 píše:
tak na to jsem taky zvědavá :lol:
Včera jsme na něho koukala v DM drogerce u pokladny, ale ta cena mě za tak malé množství odradila.
Radši si koupím Q-elasti 200ml za 150kč, jsem poměrně skeptik, co se týká různých krémů na celulitidu, vrásky atd. :jazyk:

a ten Q-elasti je i na jizvy po akné? máš to vyzkoušený prosimtě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
20.8.13 14:58

Tak moje kámoška bi-oil používá cca měsíc, a říkala že super, že se to vyplatilo, takže já do toho asi půjdu. Co se týče Elasi-Q nebo jak to přesně je, tak ten jsem si koupila v těhotenství, mazala jsem se ráno a večer, o víkendu víckrát, a když jsem skončila v práci a nastoupila na MD, tak jsem mazala snad pořád, a u mě teda výsledek žádný, :,( byla jsem docela zklamaná, tak doufám že bi-oil zabere a zahladí stopy, kterým se Elasti-Q nepodařilo předejít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 20:30

@ana11
já na to taky koukala. Zajímalo by mě, jaký v tom je rozdíl. Známá navíc jezdí do Polska, tak jsem uvažovala, že bych ji řekla, ať mi to vezme z lékárny tam. Ten Bio oil se tam dá sehnat snad do 60zl a to 200ml. Tady jsem zatím našla jen Bi-oil 60ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
21.8.13 13:58
@PraženáKukuřice píše:
@ana11
já na to taky koukala. Zajímalo by mě, jaký v tom je rozdíl. Známá navíc jezdí do Polska, tak jsem uvažovala, že bych ji řekla, ať mi to vezme z lékárny tam. Ten Bio oil se tam dá sehnat snad do 60zl a to 200ml. Tady jsem zatím našla jen Bi-oil 60ml.

a k tomu všemu u nás je ten bi-oil žlutá krabička, né taková červená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 15:59

@Maty80
Tak to vubec netusim. Jsem z toho tak akorat zmatena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
21.8.13 16:34

Dívala jsem se po tom olejíčku v drogérce, a mě se zdá na to, jak je „malý“ příliš drahý… znám lepší oleje, za lepší cenu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
21.8.13 17:03

@Verísek91 a jaký např.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 17:12

@Iwis slunecnicovy, olivovy, olej do auta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
22.8.13 13:19

Tak já si dnes bi-oil koupila (o přívěšek jsem si musela říct a neochotně jsem ho dostala) a časem dám vědět, jaký teda je. Já ho zkusím použít na strie tak jsem zvědavá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí