Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s Bi-Oil Pečující olej na pleť a tělo?
Přidejte zkušenost s Bi-Oil Pečující o...@hanitscha mazu jako prevenci na bricho momentalne.. po porodu moznakoupim na stehna jenze to jsou strie uz z puberty..
jako kdyz bych se mela patlat ted cela 2× denne.. tak to mam na 14 dni.. a jeste teda zkousim na jizvu po znaminku na ruce… ta mozna malilinkato bledne ale zadnej zazrak se zatim nekona..
Tak ja včera začla mazat strie na prsou tak uvidime po 3 mesících dam vedet jak to dopadlo..
Holky, zvažuju objednání bio oilu (myslím si, že to je to samé) z Anglie:
http://www.lookfantastic.com/…bio-oil.list?…
200 ml by vyšlo na necelých 500,–-. Tak až zrealizuju, tak si porovnáme složení bio oilu a bi-oilu, jestli to není zas jen šmejdovina tady na nás, že prodávají za dvojnásobnou cenu stejný výrobek s lehce pozměněným názvem.
@PraženáKukuřice myslím, že ne. Bi oil stojí 300 za 60 ml. Tohle je 200 ml, takže oproti bi třeba z DM daleko lepši. Určitě by to šlo sehnat líp, ale tady je poštovné zdarma, takže to se asi trochu promítne do ceny taky.
@ana11
To mi nejak nedoslo. Mi tetka jezdi do Polska, tak jsem ji uz rekla, at mi doveze aspon 2lahvicky toho Bio oilu. Tech 200ml vyjde na nase do 400.-kc. (zalezi podle kurzu). Sice po tech jejich aferach vse kontroluji, aby to nebylo prave z PL, ale u tohohle udelam vyjimku. Snad to zabere.
@sheinee
Já se bojím už všeho z Polska
, ale tohle bude brát z lékárny, tak tomu by snad nic být nemělo. ![]()
Ahojky holky používám měsíc-strie na bříšku jsou na omak hladší a přijde mi že i trošku zesvětali. Naprostej zázrak pozoruju na obličeji-pleť se mi fakt viditelně zepšila. Můžu jenom a jenom DOPORUČIT!
Ahoj holky také mažu asi měsíc a strie na prsou krásně blednou, na bocich mam velké a na začátku byli fialové teď už jsou spíš růžové takže myslím že na tom něco bude a pomůže to
píši tam že mazat dvakrát denně, s malým stíhám jednou večer po koupaní a důkladně to vmasíruju a i tak je výsledek ![]()
@MickyG letáček se hlásí s info že zabírá na akné i vrásky-v tom ti ale neporadím akné ve větším rozsahu nemám…Ale pokud máš lokální problémy můžu ti moc doporučit Sudocream-ten krásně pupeny vysuší ![]()
@ana11 píše:
Holky, zvažuju objednání bio oilu (myslím si, že to je to samé) z Anglie:
http://www.lookfantastic.com/…bio-oil.list?…200 ml by vyšlo na necelých 500,–-. Tak až zrealizuju, tak si porovnáme složení bio oilu a bi-oilu, jestli to není zas jen šmejdovina tady na nás, že prodávají za dvojnásobnou cenu stejný výrobek s lehce pozměněným názvem.
já právě psala na jejich net stránku jestli je nějaký rozdíl mezi bi-oilem a bio. oilem, tak uvidíme co napíšou..taky bych brala ten levnější že.. ![]()
@MickyG přesně ten! jednou ho někde na akné až do nebes chválila Dara Rolins a pravda je že pokud jde o lokální problémy s pupínky-je to hotovej zázrak…:-) zkus to sama a uvidíš-za dva dny máš místo pupínku vysušenej stroupek a pokud budeš trpělivá a nebudeš ho sloupávat-máš klídek a bez flíčků či jizviček-fakt doporučuju!