Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak mi zjistili ureaplasma urealyticum s těch stěrů.
Na jiných stránkách jsem četla, že s tím má velká spousta žen zkušenost a že díky tomu potratila.
Tak tady bude asi ten kámen úrazu, proč se to stalo.
Můžu říct , že mám vztek, protože kdyby mi to v Iscaru nepřehlídly sestry a dali mi léky ještě před inseminací, tak jsem mohla být stále těhotná a nemusela o to přijít.
Protože jak jsem na jiných stránkách četla, tak spousta holek co to měla po tom potratila. ![]()
Pavlusko- důležitý je, že jste našli možnou příčinu a že jsi lze řešit!! Teď tě přeléčí a za chvilku budeš maminka!!! ![]()
Snad ano! Copak děláš?? Já se opaluji, večer jdeme posedět ke známým a něco ugrilovat.
Tak teď nevím, jestli se mám radovat nebo co… ![]()
HCG kleslo, tak prý dobrý, na zákrok nemusím… A ptala jsem se, jak dál se snažením… a prý klidně můžeme pokračovat dál- stačí si dát měsíc nebo dva pauzu
![]()
Ale já nechci žádnou pauzu
![]()
Ahoj,
teď mám taky po biochemickém těhotenství, začala jsem krvácet v šestém týdnu, na UTZ nebylo nic, navíc pouze 3mm endometrium. Čtu tady příspěvky o tom, jak se těhotní klidně hhed po, když je dobře pohnojeno, ale obávám se, že to asi není můj případ. nevíte, za jak dlouho to endometrium naroste, jestli vůbec.
takhle se „zadařilo“ ihned po vysazení HA.
Díky
Koblížku, sliznice by měla vyrůst každý cyklus nová, taky jsem si tím prošla v létě, na utz nebylo vidět nic (6tt), testy byly pozitivní, ale sliznici jsem teda měla vysokou. No a za tři dny došlo hodně silné krvácení. Ale snad tě potěším, sice jsme chtěli měsíc počkat na nové snažení, ale jednou nám to ulítlo a jsem už v 27tt ![]()
Tak ať se brzo zadaří ![]()
Ahoj, můžu tě také uklidnit. Mě se po nevydařeném těhotenství podařilo otěhotnět hned v dalším cyklu. Endometrium narůstá s každou ovulací. A teď už se blížíme do finále do TP máme 3 dny
. Držím pěstičky ať to vyjde!
chjo holky, díky za podporu, ale nevím, co mám dělat.
měly jste nějaké doporučení od dr., kdy do toho jít znovu, nebo jste si prostě řekly, že to necháte běžet přirozeně? říkala jsem si, že bych prostě normálně fungovala, a nějakou ochranu neřešila a buď to bude nebo ne…
tak vám holky hlavně přeju, ať to máte v pohodě a ať máte zdravá mimča ![]()
Ahoj, taky přicházím s uklidněním… měla jsem biochemické tehotenství v září, a na konci října už jsem byla těhotná… ![]()
Dr říkal, že pokud se tělo „vyčistilo“ samo, tak je všechno v pořádku a co se týče dalšího otěhotnění, že jako by se nic nestalo. Pauza se dává po kyretáži, protože je to nepřirozený zákrok a tělo se potřebuje dát do kupy, to se i dodržuje šestinedělí…
když mě na tom právě děsí jen ty tři mm, tak mám strach, aby se to neopakovalo, když do toho vlítnu znovu hned. sice piju nějakej čaj s kontryhelem, ale nevím nevím.
A můžu se zeptat, když máš vlastní zkušenost, od kdy se to vlastně počítá, od prvního dne krvácení? teď už je to od krvácení týden a ještě pořád mám v krvi nějaké hcg, sice málo, ale je, jak je to potom s ovulací? později? nějak si to nedokážu v hlavě srovnat.
každopádně moc díky za podporu ![]()
Jé, tak to teda nevím, já to nějak neřešila, neřešila jsem ovulaci ani předtím… Ale brala jsem to jako že MS mám od toho dne, kdy jsem začala opravdu krvácet, předtím jsem pár dní jen špinila, tak to jsem nepočítala… a s tímhle mým počítáním-nepočítáním mi vyšel cyklus asi jen o den delší než obvykle, tak to tak asi nějak má být ![]()
ale může se tím stejně úplně rozhodit, s jedním měsícem po bych si moc nedělala hlavu, myslím, že jsem někde četla, že bys měla MS dostat do 6 týdnů, pokud máš běžně dlouhý cyklus, tj. těch 27-30 dní.
Prostě od té doby, co jsem přestala krvácert, jsme to nijak neřešili, nechránili jsme se, jeden cyklus proběhl normálně a ten další jsem otěhotněla…
Tak držím palce ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.