Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,
chtěla jsem se zeptat.. Že je blbost, aby byl přítel neplodný když jsem prodělala biochemické těhu?
@Katarina89 k oplodnění došlo, ale vajíčko se neuhnizdilo. Takže je blbost, že by byl neplodny
@Dalla
Díky, i já si to myslím. Bohužel jsem byla u léčitelky a ta mi řekla tohle..
Tak podud ty neovolujes muze byt treba okresni kanec..Nebo muze mit jen mene spermii. si zajdete na spermio a uvidite. Delat zavery od nejake sarlatanky kdyz se snazite teprve od srpna mi prijde prehnane.
@pikola
Díky za názor. Nedělám závěry, jen se ptám. Taky mi to příjde blbost. A ano, teprve od srpna, ale i tak je to dlouhé. Myslím, že každá holčina, co si přeje mimi by chtěla, aby to šlo „hned“… Skutečnost je jiná…
@pikola
Věřím, že oproti tomu je 7 měsíců nic. Hlavně, že se zadařilo. S pomocí lékařů?
@Katarina89 ne, samodomo
. Pokud by jsem chteli hned tak nejspise jedine IVF, ale museli by jsme si ho cele hradit, akorat jsme se rozhodovali zda se na to nevykaslem a nekoupime si nejaky sportak.. Ale ja jsem byla v poradku, takze to bylo spis stesti ze se nasel nejaky maly bojovnik co to konecne dokazal. Vysetrit jsme se nechali zhruba po roce, ale jen proto ze jsem odjizdeli do zahranici a ja chtela vedet kde by mohl byt problem.
@pikola
Tak to je supr, že samodomo.
A mimi už máte doma nebo máš bříško?
@pikola píše:
@Katarina89 ne, samodomo. Pokud by jsem chteli hned tak nejspise jedine IVF, ale museli by jsme si ho cele hradit, akorat jsme se rozhodovali zda se na to nevykaslem a nekoupime si nejaky sportak.. Ale ja jsem byla v poradku, takze to bylo spis stesti ze se nasel nejaky maly bojovnik co to konecne dokazal. Vysetrit jsme se nechali zhruba po roce, ale jen proto ze jsem odjizdeli do zahranici a ja chtela vedet kde by mohl byt problem.
Tak to gratuluju tehulko
, ze jsi se „nam“ neprisla ani pochlubit
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.