Biochemické těhu a menstruace

1007
3.8.15 10:59

Biochemické těhu a menstruace

Holky prosím o radu. Vím, že už tu podobná témata jsou, ale odpověd na moji otázku jsem nenašla. Mám 8 den zpoždění, HCG jen 60 a duch na testu je stále stejný… malinko zeslábl před pár dny a ted nic fDoktor řekl, že je to na 99% biochem. t. A te prosím radu, ráda bych už to ěla za sebou a menstruace stále nikde… nic ani nemam pocit, že by měla dorazit. Existuje něco, třeba nějaka babska rada jak tomu pomoci??? Szrašně už bych to chtěla mít za sebou :? Na kontrolu mam jit až ve středu :( Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4148
3.8.15 11:15

Červené víno a horká vana? Bude líp, spousta lidí o biochem. těhu ani neví a nemusí se pak vlastně trápit.. Držím pěsti, aby to brzo vyšlo tak, jak má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
3.8.15 11:23

@JayLee nasazení utrogestanu? já myslela spíš že vysadit… už mam taky jedno za sebou, takže vím co me čeká, už chci aby to bylo za mnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
3.8.15 11:24

@loves To je pravda, lepší nevědět :/ víno zkusím, jinak mám jen sprcháč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
3.8.15 11:33

Právě že ho neberu, ale mám ho tady… to tak opravdu funguje? to jsem ještě neslyšela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
3.8.15 11:35

@Bubunak Tak hodně horká sprcha, no. Nebo návštěva nějaké vířivky… To poměrně zabírá… Utroš sem brala a dík němu jsem pak musela na revizi. Sice ho spousta lidí chválí, ale já už bych ho nebrala. Rozhodně ne před tím, než bude vidět srdíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
3.8.15 12:02

@JayLee Tak vyvolávačka (nebo utrogestan), ti pomůže spíš v anovulačním cyklu, kdy chybí progesteron…v těhotenství tělo produkuje svůj progesteron a jeho další dávkou MS fakt nevyvoláš. Obávám se, že bude nutné počkat, až embryo odejde samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
3.8.15 12:27

… momentálně mám pocit, že se z toho zblázním :( zkusím variantu víno a horká sprcha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
3.8.15 12:30

@Bubunak Vydrž, ona přijde. Měla jsem to samé v únoru. MS přišla 14 dní po očekávané MS. Krvácela jsem dva dny, pak jsem jen špinila. Pak za týden zase trochu, bylo to takové rozházené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.8.15 12:47

@Bubunak mi pomohla vyvolávačka, nebo vydržet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
3.8.15 13:38

@martina.se zkusím se ve středu zeptat… dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.8.15 13:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
4.8.15 08:21

@JayLee hm.. asi zkusím, protože zatím stále nic :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty