Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky prosím o radu. Vím, že už tu podobná témata jsou, ale odpověd na moji otázku jsem nenašla. Mám 8 den zpoždění, HCG jen 60 a duch na testu je stále stejný… malinko zeslábl před pár dny a ted nic fDoktor řekl, že je to na 99% biochem. t. A te prosím radu, ráda bych už to ěla za sebou a menstruace stále nikde… nic ani nemam pocit, že by měla dorazit. Existuje něco, třeba nějaka babska rada jak tomu pomoci??? Szrašně už bych to chtěla mít za sebou
Na kontrolu mam jit až ve středu
Moc děkuju.
Červené víno a horká vana? Bude líp, spousta lidí o biochem. těhu ani neví a nemusí se pak vlastně trápit.. Držím pěsti, aby to brzo vyšlo tak, jak má ![]()
@JayLee nasazení utrogestanu? já myslela spíš že vysadit… už mam taky jedno za sebou, takže vím co me čeká, už chci aby to bylo za mnou…
@loves To je pravda, lepší nevědět :/ víno zkusím, jinak mám jen sprcháč ![]()
Právě že ho neberu, ale mám ho tady… to tak opravdu funguje? to jsem ještě neslyšela..
@Bubunak Tak hodně horká sprcha, no. Nebo návštěva nějaké vířivky… To poměrně zabírá… Utroš sem brala a dík němu jsem pak musela na revizi. Sice ho spousta lidí chválí, ale já už bych ho nebrala. Rozhodně ne před tím, než bude vidět srdíčko…
@JayLee Tak vyvolávačka (nebo utrogestan), ti pomůže spíš v anovulačním cyklu, kdy chybí progesteron…v těhotenství tělo produkuje svůj progesteron a jeho další dávkou MS fakt nevyvoláš. Obávám se, že bude nutné počkat, až embryo odejde samo…
… momentálně mám pocit, že se z toho zblázním
zkusím variantu víno a horká sprcha..
@Bubunak Vydrž, ona přijde. Měla jsem to samé v únoru. MS přišla 14 dní po očekávané MS. Krvácela jsem dva dny, pak jsem jen špinila. Pak za týden zase trochu, bylo to takové rozházené.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.