Zamlklé těhotenství - červenec 2015

16
31.7.15 10:45

zamlklé těhotenství červenec 2015

Ahoj holky, byla jsem tehotna, miminko se nachazelo, kde melo, ale pred 14 dny jsem byla na gynde a plod byl o 14 dni pozadu, tak me dr. chtela videt za 14 dni, coz bylo ve St a bohuzel to dopadlo tak, ze miminko se prestalo vyvijet a uz nemelo srdicko, takze me cekalo objednani do nemocnice. Vcera jsem stravila cely den v nemocnici a mam po revizi. Zajima me, jak jste to zvladaly psychicky, tohle melo byt me druhe mimi. Vcera jsem probrecela cely den. A kdyz se me na to bude jeste nekdo ptat, tak to asi nebudu davat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
31.7.15 10:52

@Mercia drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.7.15 11:06

Ahojky mam stejnou zkusenost jak ty stim rozdilem ze ja uz absolvovala 2Ivf a kdyz uz se konečně zadarilo ve 12tt byl plod taky o 14 dni po zadu a pak uz nebylo ani srdicko ja prodelala revizi ted v utery a snasim to docela spatne protoze jeste zadne mimco nemame tak tim je to pro me asi horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.7.15 11:11

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
31.7.15 11:34

Taky jsem si tím prošla :,( Na revizi jsem byla v únoru, ve 12. týdnu mi řekli že se miminko od 6. už bohužel nevyvíjí…bylo to mé první těhotenství, které se nám povedlo hned na první pokus, kdy jsme si řekli, že se o něj pokusíme..o to víc jsme byli překvapení, že to tak jednoduše asi nepůjde…a bylo to o to horší, že jsme to řekli skoro všem v okolí, takže jsme to pak zase všem museli vysvětlovat…teď se mi podařilo opět otěhotnět, měla bych být 7.týdnu, ale plod je zase trochu menší než by měl být, tak se modlím, aby bylo vše v pořádku na příští kontrole prcek zase o trochu povyrostl…podruhé bych si tím projít nechtěla…po prvním neúspěšném pokusu jsme se ale rozhodli že o dalším těhotenství řekneme okolí až po porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
31.7.15 11:56

Já byla na revizi po ZT 20. července, naštěstí to dobře dopadlo a sliznice už dorůstá :). Tak teď piju kontryhelovej čaj, zdravě jím a taky beru superfolin s kyselinou listovou, počkáme 3 cykly a znova na to hupnem :). Zatím si budu užívat léto a taky si vyrazíme na skleničku :).
@evkaa7 Já jsem taky zažila potrat u prvního miminka a byla sem z toho moc špatná. Po 3 měsících jsem znovu otěhotněla a to dobře dopadlo. Uvidíš, že i ty se vytouženého miminka dočkáš. Mě pomohlo zaměřit se na jiné věci, třeba na sebe, něco hezkýho si kup, já jsem po šestinedělí sportovala a zhubla, věnovala sem se svým koníčkům. Nebov yražte někam na dovču. Hlavně se odreagovat. :hug:

• Citovat
  • Upravit
16
31.7.15 12:54

Holky vy jste tady strasne hodny…My jsme to prave take rekli tentokrat vsem a ted budeme muset vysvetlovat, proc a co…Priste jestli do toho budu jeste chtit jit, tak si to nechame pro sebe…Holky musime to zvladnout, je to tezke, ale musime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
31.7.15 18:11

Ahoj byla sem na revizi před 14 dny prestalo nam tlouct sedicko v 11tt do te doby bylo vše bez problemu :( ted už at mam po první MS a můžeme se zase snazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
31.7.15 18:19

Ahoj, chtěla jsem se zeptat kdo mi poradí, letos v březnu jsem měla ZT, bylo mi zle, špinila jsem, silný výtok, celkově mě bylo divně, ted jsem v 6 týdnu ale srdíčko opět ještě není vidět, těh. příznaky mám normální, nešpiním, není mi zle, mám obavy jestli to nedopadne stejně, i když tělo je nějak klidné, nevaruje, má někdo podobný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
31.7.15 21:55

Neboj dopadne vše dobre nubdobti nezaručí ze se to nebude opakovat ale hlavne musíš byt ty v klidu a ničím se nestresovat :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
24.8.15 10:33

Holky uz me to čekání nebaví ve středu to bude 5 týden a ms pořád nikde. V životě sem se na ni tak netěšila jak teď :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.8.15 15:48

Ahoj holky…
Vsem co prozivaji podobne strasti, preju hodne sily :kytka:… My pred pul rokem prisli o male v patem mesici, bylo to dost silene a trvalo mi dlouho, nez jsem se z toho dostala, kor kdyz se jedna o nase prvni mimi.
Ted v cervenci jsme zjistili, ze znovu cekame. Prisli jsme na to hned v zacatcich, takze si me doktor po minule zkusenosti hlidal a chodila jsem na ultz kazdy tyden. Vse slo jak melo, az do minuleho tydne, kdy mi dr sdelil, ze mimco nevyrostlo ani o mm a ani srdicko nic…podle MS jsem byla v 8tt. Odebral mi krev a srovnal ji s vysledky z tydnu pred tim, druhy den mi po tel sdelil, ze se hladina hcg trochu zvedla a tak pockame, nasadil mi utrogestan a ze uvidime za tyden. Nadeje jsem si delala jen male a ac pritel nehazel flintu do zita, radeji jsem se s tim zacla smirovat…A ted uz je mimco pryc :( slo to samovolne. Dnes jsem byla na ultz, abych neco nezanedbala, dostala jsem injekci, kapicky a antb, abych se docistila a nedostala zanet. Je to sileny… Ale jsem rada, ze snad nebudu muset na revizi… A snad se nam zase brzo zadari… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
25.8.15 22:22

Ahoj holky, mohu se k vám také přidat? Předem přeji hodně sil a věřme, že se nám mimi zadaří!! :)
já byla na revizi před 14ti dny…ZT v 8tt :( mělo to být naše druhé mimi, u první bylo všechno úplně v pořádku, tak jsem si myslela, že to takto bude i s druhým, ale bohužel příroda si to rozhodla takto…
no byla jsem na revizi, docela jsem po tom krvácela, tak jsem po týdnu zašla na kontrolu na gyndu, kde mi doktor řekl, že mám v děloze rezidua. Dostala jsem čípky na stažení dělohy a kontrola za 3 dny. Na kontrole mi řekl, že je tam toho o polovinu méně než minule, kontrolu mám ještě v nemocnici, takže uvidím, co mi řeknou. A předepsal mi na14 dní Orgametril. Brala jste ho některá?
Dnes jsem si tedy ještě šla pro výsledky histologie do nemocnice, nic zvláštního nenašli, doufala jsem, že mě ještě prohlídnou, ale prý už to má na starosti můj gynekolog. Tak jsem mu volala, a že mě teď už kontrolovat nebude, že to vypadá, že se děloha dočistí sama s menstruací a mám přijít jen pokud nebudu hodně krvácet, mít teplotu a nějaké potíže. No jenže já bych zase ráda věděla, jestli mám dělohu čistou. Nevím, je to normální postup? Po MS si tam stejně raději zajdu na kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda88
26.8.15 09:11

Já už jsem teď 5 týdnů a jeden den po revizi ms mi přišla hned po 28 dnech, byla jsem šťastná, protože u prvního potratu mi přišla až po 6 týdnech. Teď jsem pila kontryhel, tak myslím, že to asi bylo i tím, že sliznice hezky dorostla. Jinak stále beru femibion, řekli jsme si, že po 2. ms se začneme zase snažit, tak snad to už bude ok. Na kontrolu jdu 31. srpna tak snad to bude v pořádku.

Je to pech, už sem se těšila a teď zas to blbý čekání… Naštěstí je pořád co dělat tak se nenudim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty