Chorvatsko - Biograd na Moru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
7.3.11 09:33

My jsme teda měli plnou penzi v penzionu, takže jsme toho moc nekupovali, ale dá se to. Není to tak hrozné, kupovali jsme tam denně víno, pití i další věcí na jídlo na pláž, chodili jsme i na večere do restauraček a jídávali jsme i na pláži. Istrie je určitě dražší, ta je tím snad i vyhlášená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
7.3.11 15:52
lulje píše:
Jé, Mi
mikky píše:
No vzhledem k tomu že tam žijem tak vařím :lol: záleží jestli budeš nakupovat někde v obchůdku u pláže nebo budeš mít auto a zajedeš do supermarketu. Ty ceny se pak dost dramaticky liší :lol: v průměru je tam dráž než u nás ale zas žádná hrůza
Jé, Miky, kde přeně bydlíš? A jsi tam v kontaktu s nějakými krajany? Přesněji Brňáky (nebo Biograďáky žijícími v Brně)?? ;) Třeba máme společné známé :think: :-D

Ne nebydlím v Biogradu jenom ho znám :-) bydlíme ve Splitu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.3.11 21:20
mikky píše:
lulje píše:
Jé, Mi
mikky píše:
No vzhledem k tomu že tam žijem tak vařím :lol: záleží jestli budeš nakupovat někde v obchůdku u pláže nebo budeš mít auto a zajedeš do supermarketu. Ty ceny se pak dost dramaticky liší :lol: v průměru je tam dráž než u nás ale zas žádná hrůza
Jé, Miky, kde přeně bydlíš? A jsi tam v kontaktu s nějakými krajany? Přesněji Brňáky (nebo Biograďáky žijícími v Brně)?? ;) Třeba máme společné známé :think: :-D
Ne nebydlím v Biogradu jenom ho znám :-) bydlíme ve Splitu :-)
Škodaaa :cry: :cry: :cry:
Mně bylo hned divné, že tě neznám :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
5.7.11 20:51

Biograd super

tak jsme se vrátili z Biogradu,strašně moc se nám tam líbilo i náš malý prdola 3 leták v pohodě zvládl cestu busem.zvládly to i mladší deti..
takže všem díky za příspěvky a Biograd jedině doporučuji,chjooo už ted se mi stýská,je tam opravdu nádherně.
byli jsme s CK Victoria a jejich služby na 100%.Z Brna se vyjelo v 17,30 a v 6,30 ráno jsme byli na místě.Chatičky v kempu Soline jsou bomba,hlavně je to tam dobré pro malé deti,které se tam vylítají,doporučuji.
Akorát jediná výhrada a to že od toho 18.6.je tam velký nájezd lidí,takže všude plno na plážích,na promenádě jdete krokem a i v kempu je už pak moc lidí.takže nejlepší je první polovina června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.14 18:28

Ahoj, chci všechny varovat před nákupem na aukru - uživatel rintintin5 (Ing. Grit Grimm z Písku)- prodává především apartmány v Biogradu. Zaplatili jsme předem a na místě zjistili, že náš apartmán není ani volný a ani zaplacený, takže jsme museli po 12 hodinové jízdě autem, s 2 malejma dětma narychlo shánět - a samozřejmě znovu zaplatit - jiný apartmán. Je pravda, že není problém tam něco sehnat. V Biogradu je krásně, město je přizpůsobeno turistům, krásně čisté moře - ale fakt mraky lidí. Všem prima dovolenou a BACHA NA GRIMMA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
3.2.15 19:25

Chtěla jsem se zeptat, jak je to s písečnou pláží v Biogradu na Moru, myslím že se jmenuje Soline. Kamarádka tam minulý rok byla a říkala, že celé je to uzavřené, že tu část někdo odkoupil a není možné se tam dostat.
Děkuji za bližší info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
3.2.15 19:30

@Klarinetka1 byla jsem tam pred pár lety a nebyla pristupna. Jinak Biograd pekny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
3.2.15 19:32

@Klarinetka1
Je to tak. Stal se z toho uzavřený resort. Také jsme se tam loni už nedostali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.2.15 19:36
@mikky píše:
Ne nebydlím v Biogradu jenom ho znám :-) bydlíme ve Splitu :-)

Split? Kurnik tam se nedá pomalu zaparkovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
3.2.15 19:36

Díky za info, pak nechápu cestovky, co na to lákaj lidi :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
3.2.15 19:37

Biograd je sam o sobe pekne male, trosku nudne mestecko. More je ale spinave, plaze jsou sutrovite. Je tam maly kousek umele pisecne. Pekne jsou kornaty a vylety, jinak podruhe uz tam nejedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
3.2.15 20:12

@MarieOVMUC čtu samé protikladné recenze. Někdo napíše, že moře úžasné, čisté a někdo po tom zase plije :oops:. Nevím, jestli to prubnout. Chceme ještě pak víc na jih, ale právě týden být někde blíž severu, aby to nebylo moc km na jeden zápřah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
3.2.15 20:20

@Klarinetka1 tak byla jsem tam skoro mesic v ramci nejen dovolene, ale i ekologie, kterou studuju a opravdu je tam nanos hnedych ras - hodne „hnojiva“ ve vode a more je spinave. Kousek dal od pobrezi je to lepsi. Rikam, jednou stacilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
3.2.15 20:25

@Klarinetka1 v chorvatsku jsem byla nekolikrat a do Biogradu bych se uz nevratila. Preplnene plaze a more nic moc.
Letos jsme byli na Krku v mestecku Malinska a bylo to naprosto skvely. Male plazicky a nadherne more :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.2.15 20:29

Ahoj, my sme boli v lete v srpnu v Biograde. Dve rodiny s malymi detmi (12 mesiacov, 14 mesiacov a starsi 6 rokov). Byvali sme v hoteli kde bol bazen velky aj maly pre deti a chodili sme kazdy den aj k moru. Je tam kusok piesocnatej plaze ale umelo utvorenej. Tam bola vzdy hlava na hlave. na jednej strane bolo more pekne ale pozdlz promenady smerom do mesta to bolo horsie. Kamene, jezkovia… to bolo prve co som videla ked sme tam dorazili, takze som dosatala sok. Ale pak sme sli na tu opacnu stranu a tam to bolo fajn. Inak dovolenka super. Kazdy vecer sme sa chodili prechadzat po promenade az do mesta. Nam sa pacilo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí