Blbá situace
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Kde bych začala.
Mám doma syna 2r.
Další dítě je na cestě a partner si usmyslel že již děti nechce a odešel za mladší a bezdětnou a vůbec nevím kde je mu konec…sbalil všechny uspory i finance a předpokládám že opustil ČR.
Je to už necelý měsíc co jsme s malým samy. Blízkou rodinu kterou bych mohla požádat o pomoc nemáme… O dávky jsem si žádala i o vyplácení alimentů… vše plus i rp mi přijde příští týden. Jenže zásoby doma jsou již skoro uplně na nule a já z posledních 200kc nakoupila radši malému. Termín porodu mám za dva měsíce a bohužel rizikové (cukrovka a špatné umístění placenty…).
Touto cestou bych chtěla požádat o pomoc. Pokud by se zde našla alespon jedna dobrá duše budu ráda…
Přeji Vám hezčí začátek nového roku a hlavně hodně sil lidem kteří jsou na tom podobně ne-li hůř.
a jak jsi za necelý měsíc stihla vyřídit alimenty? a jak víš, že příští týden dojdou, když expřítel je podle tebe za hranicemi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
a jak jsi za necelý měsíc stihla vyřídit alimenty? a jak víš, že příští týden dojdou, když expřítel je podle tebe za hranicemi?
nebudou to alimenty od státu? Ale netuším jak to tam chodí s tím vyřízením…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše:
tak ty už by vůbec nestihla vyřídit za měsíc, ještě když v tom byly Vánoce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše:
„Rozhodl soud o výživném pro dítě a není řádně hrazeno? Obraťte se na Úřad práce ČR a požádejte o náhradní výživné. Náhradní výživné je dávka, která má po přechodnou dobu finančně podpořit nezaopatřené děti v situaci, kdy má rodič z rozhodnutí soudu (na základě exekučního titulu) platit výživné, ale svou vyživovací povinnost vůči dítěti (dětem) neplní. Tedy výživné neplatí vůbec, nebo ho platí v nižší částce.“
Zakl. pise, ze odesel pred necelym mesicem, tudiz nekdy na zacatku prosince, vzhledem ke svatkum dost pochybuji, ze by bylo vyreseno svereni do pece i vyse vyzivneho. Navic na zalohove nesplnuje podminky.
Za me je to neverohodne.
- Citovat
- Upravit
@stinga už na začátku prosince to bylo dost na hraně se vztahem. Našla jsem mu zprávy na emailu. Nic nepopíral a ke všemu se přiznal. Proto jsem šla na socku a tam vše vyřizovala. Nasledně mi přišel dopis s vyrozuměním kde mi bylo vše uznáno.
A když jsem mu volala asi týden zpátky že vše očekávám tak jak jsme se dohodli tak mi to potvrdil. Takže máme dohodu mezi sebou.
A z kreditu mi to strhlo o hodně vetší částku než obvykle proto předpokládám že je v zahraničí.
- Citovat
- Upravit
@Prostě Vodnář Já to respektuji a jsem velice ráda že se mezi vámi najdou tak hodní lidi. Také jsem tu jednou pomáhala jedné paní, no spíš slečně. Proto věřím že se mi to snad vrátí. Tak jako se to jistě vrátí vám ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A když jsem mu volala asi týden zpátky že vše očekávám tak jak jsme se dohodli tak mi to potvrdil.
A z kreditu mi to strhlo o hodně vetší částku než obvykle proto předpokládám že je v zahraničí.
Tohle už se před několika lety zrušilo, voláš furt za svůj tarif, i kdyby byl bůhví kde. Další podivnost v příběhu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 O to jsem se již snažila. Bohužel rodina je na tom snad ještě hůř jak já a malý. Ještě jsem se pokoušela spojit s bývalou kolegyní se kterou jsme si vždy rozuměli ale růžové brýle vztahu pro mě byli přednější. Tak snad bude má omluva dostatečná ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tomie Určitě se zde nebudu dohadovat či cokoliv podobného. Napsala jsem zde akorát s prosbou o pomoc a pokud mi někdo nevěří at je to kdokoliv tak ho jistě nebudu přesvědčovat. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@stinga už na začátku prosince to bylo dost na hraně se vztahem. Našla jsem mu zprávy na emailu. Nic nepopíral a ke všemu se přiznal. Proto jsem šla na socku a tam vše vyřizovala. Nasledně mi přišel dopis s vyrozuměním kde mi bylo vše uznáno.A když jsem mu volala asi týden zpátky že vše očekávám tak jak jsme se dohodli tak mi to potvrdil. Takže máme dohodu mezi sebou.
Kdyz pomineme, ze socka ma na vyrizeni tricet dnu, tak cos tam vyrizovala? Svereni do pece a alimenty resi soud. A k posouzeni davek SSP tohle potrebujes.
- Citovat
- Upravit
@ontarova.stara Příspěvek na dítě a na bydlení. A vyrozumění mi bylo zasláno po pár dnech.
Svěření do péče ani alimenty soudně dané nemám. Mám pouze ustní domluvu s ex.
- Citovat
- Upravit
A když si voláte a máte dohodu mezi sebou, to ti nemůže poslat na účet tisícovku už dnes??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sedmnactnulajedna Jo to by bylo nejlepší. Bohužel jsem byla odpálkovaná s tím že vydržíme do příštího týdne tak jak jsme byli dohodnutí a at laskavě nevymýšlím blbosti ![]()
- Citovat
- Upravit
@stinga píše:
tak ty už by vůbec nestihla vyřídit za měsíc, ještě když v tom byly Vánoce
@Anonymní píše:
@stinga už na začátku prosince to bylo dost na hraně se vztahem. Našla jsem mu zprávy na emailu. Nic nepopíral a ke všemu se přiznal. Proto jsem šla na socku a tam vše vyřizovala. Nasledně mi přišel dopis s vyrozuměním kde mi bylo vše uznáno.A když jsem mu volala asi týden zpátky že vše očekávám tak jak jsme se dohodli tak mi to potvrdil. Takže máme dohodu mezi sebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Jednou jsem tu ve slabší chvilce přispěl, ale příběh byl o dost smutnější. Přesto v sobě nesl známky podvodu. Takže ne, nedoporučuji tu někomu posílat nějaké peníze a to ani ve slabší chvilce.