Blbá situace
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@JancaS84 O to jsem se již snažila. Bohužel rodina je na tom snad ještě hůř jak já a malý. Ještě jsem se pokoušela spojit s bývalou kolegyní se kterou jsme si vždy rozuměli ale růžové brýle vztahu pro mě byli přednější. Tak snad bude má omluva dostatečná
Rodina ještě hůř??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@ontarova.stara Příspěvek na dítě a na bydlení. A vyrozumění mi bylo zasláno po pár dnech.
Svěření do péče ani alimenty soudně dané nemám. Mám pouze ustní domluvu s ex.
@Anonymní píše:
@Sedmnactnulajedna Jo to by bylo nejlepší. Bohužel jsem byla odpálkovaná s tím že vydržíme do příštího týdne tak jak jsme byli dohodnutí a at laskavě nevymýšlím blbosti
No to bys neměla! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@ontarova.stara Příspěvek na dítě a na bydlení. A vyrozumění mi bylo zasláno po pár dnech.
Svěření do péče ani alimenty soudně dané nemám. Mám pouze ustní domluvu s ex.
Jenze v tom musely být zapocitany i jeho příjmy. Takže jsi normálně pokračovala v pobírání dávek.
Přiště si tu legislativu pořádně nastuduj, když chceš z nehoko tahat prachy. A odtajni se nebo to udělá admin.
Začal tu takovy pěkný zvyk, že příspěvky, které mají náběh na podvodné jednání se preposilaji na epodatelnu policie k přezkoumání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado je naprosto v pořádku že to vydáváte za jakési podvodné jednání. Každý má svobodnou vůli a ve vašem názoru vám určitě nebráním
. Na jednu stranu bych si také přála aby naše situace byla jen nějáký hodně blbý vtip. Co se dá dělat, život není legrace a z tolika podvodů které jsem zde už viděla se ani vaší reakci nedivím. Důvěřuj ale prověřuj ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@mado je naprosto v pořádku že to vydáváte za jakési podvodné jednání. Každý má svobodnou vůli a ve vašem názoru vám určitě nebráním. Na jednu stranu bych si také přála aby naše situace byla jen nějáký hodně blbý vtip. Co se dá dělat, život není legrace a z tolika podvodů které jsem zde už viděla se ani vaší reakci nedivím. Důvěřuj ale prověřuj:
Dobře tedy. A proč jsi anonymní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@mado je naprosto v pořádku že to vydáváte za jakési podvodné jednání. Každý má svobodnou vůli a ve vašem názoru vám určitě nebráním. Na jednu stranu bych si také přála aby naše situace byla jen nějáký hodně blbý vtip. Co se dá dělat, život není legrace a z tolika podvodů které jsem zde už viděla se ani vaší reakci nedivím. Důvěřuj ale prověřuj
A co takhle dávka okamžité hmotné pomocí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@stinga už na začátku prosince to bylo dost na hraně se vztahem. Našla jsem mu zprávy na emailu. Nic nepopíral a ke všemu se přiznal. Proto jsem šla na socku a tam vše vyřizovala. Nasledně mi přišel dopis s vyrozuměním kde mi bylo vše uznáno.A když jsem mu volala asi týden zpátky že vše očekávám tak jak jsme se dohodli tak mi to potvrdil. Takže máme dohodu mezi sebou.
A z kreditu mi to strhlo o hodně vetší částku než obvykle proto předpokládám že je v zahraničí.
Tohle snad nebylo nikdy. Vzdycky za to, ze probiha hovor ze zahranici, platil ten, kdo se nachazel v zahranici. Logicky, volajici nekdy nevi o tom, ze volany je v zahranici. Tak proc by za to mel byt “trestany” vyssi sazbou? A to, ze za zahranicni hovor plati vic ten, kdo se nachazi v zahranici, je take uz par let zruseno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše:
Jenze v tom musely být zapocitany i jeho příjmy. Takže jsi normálně pokračovala v pobírání dávek.
Přiště si tu legislativu pořádně nastuduj, když chceš z nehoko tahat prachy. A odtajni se nebo to udělá admin.
Začal tu takovy pěkný zvyk, že příspěvky, které mají náběh na podvodné jednání se preposilaji na epodatelnu policie k přezkoumání.
Potrebovala by dohodu o vyzivnem pisemnou, minimalne s overenymi podpisy. Pripadne jeho vylouceni ze spolecne posuzovanych osob. Pokud toto nema, musela by dokladat i vysi jeho prijmu.
Na ustni dohody se u vypoctu davek nehraje.
- Citovat
- Upravit
Já vždycky když tohle čtu, tak si vzpomenu na diskuze typu „kolik vám dává manžel/partner peněz na společnou domácnost?“ A obvykle je jasná hned první odpověď: nic my přece máme vše na jednom účtu, jsme přece rodina. Tak my jsme taky jedna rodina a mám svůj účet a nasporeno bokem, kdyby náhodou mě potkala blbá situace typu manžel šel a našel si mladší a bezdětnou, já nevím proč si to dneska nikdo nechce připustit, rozvodovost je skoro každý druhý a u nesezdaných páru je to ještě vyšší, byla bych samozřejmě ráda kdyby nám to vyšlo, ale do manželství s tím jdou snad všechny. Zakladatelko pokud mi @admin potvrdí, že nejsi troll, tak udělám dobrý skutek a pošlu ti 200 Kč na účet… Hezký den!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takco píše:
Rodina ještě hůř???
jo ti už přece všichni umřeli hladem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gortyna píše:
Já vždycky když tohle čtu, tak si vzpomenu na diskuze typu „kolik vám dává manžel/partner peněz na společnou domácnost?“ A obvykle je jasná hned první odpověď: nic my přece máme vše na jednom účtu, jsme přece rodina. Tak my jsme taky jedna rodina a mám svůj účet a nasporeno bokem, kdyby náhodou mě potkala blbá situace typu manžel šel a našel si mladší a bezdětnou, já nevím proč si to dneska nikdo nechce připustit, rozvodovost je skoro každý druhý a u nesezdaných páru je to ještě vyšší, byla bych samozřejmě ráda kdyby nám to vyšlo, ale do manželství s tím jdou snad všechny. Zakladatelko pokud mi @admin potvrdí, že nejsi troll, tak udělám dobrý skutek a pošlu ti 200 Kč na účet… Hezký den!
Jenže u těchto typů, co žijí z ruky do úst a všemožných dávek je jedno, kolik mají účtů, když tam stejně nic bokem není.
A jako na potvoru jsou všichni bez rodiny, přátel, kolegů, sousedů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
jo ti už přece všichni umřeli hladem
Aby na tom byli hůř než zakl., která je bez peněz, tak by museli jedině bydlet pod mostem a ve volných chvílích žebrat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@stinga už na začátku prosince to bylo dost na hraně se vztahem. Našla jsem mu zprávy na emailu. Nic nepopíral a ke všemu se přiznal. Proto jsem šla na socku a tam vše vyřizovala. Nasledně mi přišel dopis s vyrozuměním kde mi bylo vše uznáno.A když jsem mu volala asi týden zpátky že vše očekávám tak jak jsme se dohodli tak mi to potvrdil. Takže máme dohodu mezi sebou.
A z kreditu mi to strhlo o hodně vetší částku než obvykle proto předpokládám že je v zahraničí.
Kecáš, kecáš a kecáš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!