Bleskmobil? Kdo má?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2935
7.1.13 10:00

Taky bys mohl napsat proč?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirka33
7.1.13 10:44

Napiš proč jsem tam 3 neděle se 2mm telefony a paráda doporučuji všem.
Jirkr33

• Citovat
  • Upravit
jirka12345
7.1.13 11:15

Operátor je tam od -do mimo so-ne, hovor s operátorem 20kč jinde 0kč, nikdo ti nepošle z internetu na blesk zdarma sms+mms atd. poznáš až budeš mít déle blesk. Možná ti to bude vyhovovat, uvidíš

• Citovat
  • Upravit
2935
8.1.13 09:20

Tak to je teda argument…
to sis mohl přečíst už dávno ve smluvních podmínkách, včera jsem si zakoupila simku a těším se až za 2 minuty hovoru neprovolám 15 Kč ale jenom 5 Kč!! Ostatní operátoři jsou zloději, dle mého ( mě se paušál nevyplatí ). Na operátora nevolám a zatím nikoho s blesk mobilem neznám, komu bych potřebovala posílat smsky přes net. TAkže pokud dodrží 2,50 kč za minutu a smsky 1,50 kč, tak jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirka12345
8.1.13 10:18

Napiš za měsíc a hodně štěstí!!!

• Citovat
  • Upravit
Nika85
8.1.13 11:08

Blesk katastrofa

Simku jsem dostala jako dárek, chtěla jsem ji rozchodit v nokia 6131, chvilku telefon jeden, chvilku nejede (podstatnější doba), hází mi hlášku že je omezen. blokovaný není, oficiální operátory vezme všechny tři, jen s bleskem je problém, když volám na operátora (placený!), tam mi zalepí pusu tím, že je problém na mé straně, nikoli na jejich, nevím si rady, dneska jsem volala na operátora asi naposledy, nahlásila jsem ji, že si dělají legraci ze zákazníků nejspíš, když mi tvrdí, že telefon je na ně blokovaný (síť Telefonica a sim Telefonica funguje!), měla jsem problém i s odesíláním sms, to mi řekli, že je špatně nastaven telefon, oni jsou z obliga, po dotazu, proč jejich služby fungovali o víkendu a v pracovní týden ne, bylo ticho… dočerpám kredit a simka letí do koše… opravdu mě to zlobí a nechce se mi věřit, že bych byla jediná, kdo tento problém má :(

• Citovat
  • Upravit
2935
8.1.13 13:00

No nevím no, vždycky když je něco nového, tak se vznese řada kritiků, já vložila simku včera a bez problémů volám - píšu. dám vědět časem, jak jsem na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mipro
8.1.13 15:52

nokia 6131

Ano, pravděpodobně je závada na Vaší straně. Hodně lidem to na 6131 běží perfektně- i mamka ji má a nemá stím žádný problém.. Operátor (bleskmobil) za závadu v tel. přístroji opravdu nemůže…

• Citovat
  • Upravit
Jirka33
8.1.13 19:11

No nevím v čem je chyba, ale zkusil bych simku na jiným telefonu a podle toho bych se zařídil já mám starý telefon a funguje to v pohodě.
Krásný den. Jirka

• Citovat
  • Upravit
Nika85
9.1.13 12:18

Tak já bych nekritizovala, kdybych neměla co… taky je sranda, že jsem volala skrze to, že nelze odesílat sms, přitom jsem nahlásila, že o víkendu vše fungovalo jak má, v pracovní týden jako když utne, nic a jako vyřízení reklamace mi přišla sms, telefon máte blokován pro zprávy. Promiňte, ale nezdá se vám to jako blbost? O víkendu to funguje, sms letí rychlostí blesku a od pondělí do pátku je teelfon blokován?? 8o

• Citovat
  • Upravit
jirka12345
9.1.13 13:10

Říkám pořád vrať te se zpátky ke svým operátorům :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
661
10.1.13 00:53

Máme s manželem oba Blesk mobil asi měsíc. Číslo manželovi přenesly rychle. Kredit nám vydrží dýl než u O2.Problém jsem ještě neměla. Akorát jsem si nemohla přenést číslo já, protože potřebuju mobil banku a tu Blesk nenabízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
10.1.13 06:03

Tak já teda nevím, s bleskmobilem nemám zkušenost, ale já mám tarif, kde platím 1,20 za minutu i za sms do všech sítí s paušálním poplatkem kilečko měsíčně a jsem spokojená. A je to standartní operátor. Nebo nabízí za 11 stovek neomezené volání a sms v čr. A není to ani nijak extra nedostupný tarif :nevim: ale jelikož se tu nesmí dělat reklama, nemůžu napsat, kde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
10.1.13 06:18

Jo a jen dodám, že mi fungujou i mms, mobilbanka i internet.

A jak to dělají, že mohou být tak levní? Udělaj totiž dohodu s nějakým operátorem, např. s 02 o odebrání 10.000 simkaret, které budou aktivní 2 roky, ale za tyhle ceny. A O2 se rozhodne, jestli to bere, nebo ne. A jelikož už je trh docela nasycen, není kde brát nové zákazníky, takže zbývá přetahovat stávající. A to za O2 udělá tahle firma. No a pak tyhle simky rozdají lidem. Je to jakoby firemní číslo.

Ono je kam stlačovat ceny, obecně máme jedno z nejdrahších volání v europě. Operátoři na nás vydělávají hodně velký peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika85
10.1.13 09:02

Jirka12345 : já číslo nepřenesla, simku jsem dostala jako „záložní“ ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat