Bleskmobil? Kdo má?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj holky, když jsem si loni koupila ten blesk mobil, tak by mě zajímalo, zda na tu stejnou simku na to stejné číslo lze dobít kredit nebo si zase budu muset koupit novej blesk kredit se simkou? Snad je můj dotaz pochopitelný. Děkuji.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelly3 píše:
Ahoj holky, když jsem si loni koupila ten blesk mobil, tak by mě zajímalo, zda na tu stejnou simku na to stejné číslo lze dobít kredit nebo si zase budu muset koupit novej blesk kredit se simkou? Snad je můj dotaz pochopitelný. Děkuji.![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přenesla jsem si číslo od Vodafonu k blesku někdy před Vánocemi a spokojenost. Za chvíli mě následoval i manžel a matka. U Vodafonu (měla jsem paušál) jsem měsíčně utratila za volání a sms tak 450,– Kč (když jsem mooooc škudlila tak těch 380,– Kč). U blesku mám útratu 200,– Kč/měs. a v pohodě stačí
Jak se potom retenční u Vodafonu snažilo mě udržet, ale nas*ali mě, že místo, aby řekli „za roky včasných plateb vám nabízíme levné volání“. Až když jsem odcházela, tak to šlo za 1,17 Kč/min. Já už ale byla vytočená a paušál už taky nechci. Poslední zoufalý argument retenčního oddělení bylo „ale víte, že to je O2?“…já na to: „klidně třeba STS Chvojkovice-Brod, a až bude někde levnější karta na dobíjení, vezmu číslo a zase se postěhuju dál, s tím nemám problém“
Je pravda, že jsem se probrala vloni (pozdě, ale přece): změnila jsem banku, operátora i gynekologa
Ani jsem netušila jak je to snadné a teď už s tím opravdu nemám sebemenší problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NEGATIVNÍ ZKUŠENOST
DObíjení přes Sazku problémové, někdy trvalo i 7 hodin, než bylo možné zase volat. Někdy kredit nepřišel vůbec a musel jsem to zdlouhavě vyřizovat. Tedy si dobíjet i po druhé, jelikož je linka zpoplatněna.
Dalsi zkusenost. Mel jsem zlaté číslo u Vodafonu, přesel jsem k BleskMobilu a oni mi účtovali 3200kc za sluzby, ktere nekdo vyuzival predemnou a pry je to muj problem a peníze mám žádat po člověku, který mi SIMkartu prodal. Tudíž je tam mínusový kredit 3000Kč a chtějí, abych částku zaplatil. Zablokovali mi i příchozí hovory.
NEDOPORUČUJU!!! Nedá se jim nikam napsat, nikde zádna adresa, email.
Volání na linku zpoplatněno…
NEDOPORUCUJU!!!
![]()
- Citovat
- Upravit
A proc sis nekoupil novou simkartu Bleskmobilu za 150 kc v krame ty chytrej?
- Citovat
- Upravit
Jinak na infolinku blesku muzes volat pres voip za 0,50 kc za minutu. Ale hadam ze je to outsourcobana externi linka telefoniky a samozrejme se snazi minimalizovat naklady…
- Citovat
- Upravit
internet
Dobrý den, mám 3 čísla u blesk mobilu vše v pohodě, ale máme koupený telefon sony ixperia u vodafonu a nejde nám se připojit na blesk internet prosím o radu jak přenastavit mobil.
Dík Jirka
- Citovat
- Upravit
Mé zkušenosti s bleskmobilem
Koupil jsem si SIM kartu Bleskmobilu a opustil jsem Vodafon. Když už to trvalo víc jak dva měsíce po třetím nezdařeném pokusu přenést číslo od Vodafonu k Bleskmobilu jsem rezignoval a zavolal jsem za 20,– Kč operátorovi Bleskmobilu aby konečně napravili jejich chybu. Za tři dny to bylo vyřešené. Jen že mě vadí, že nelze na Bleskmobil posílat SMS zprávy z PC, nelze se účastnit jakýchkoliv hlasování a soutěží pomocí SMS zpráv ani volat na drahá telefonní čísla jiných účastníků. Né zřídka dostanu zprávu o zmeškaném hovoru až druhý den stejně tak jako SMS zpravy od jiných operátorů dostávám s několikahodinovým zpožděním a někdy i až druhý den. Jediný klad jsou ceny normálního volání a SMS běžným účastníkům. Ještě že mám druhé číslo u jiného operátora.
- Citovat
- Upravit
deaktivace nežádaných balíčků
To volání je super- do všech sítí za 2,50Kč, ale dnes mi přišla smska, že mi aktivují platební transaxe-audiotext, prsms, dms, m-platba (ale já si nic neobjednala)- zrušit mi to nejde, deaktivovala jsem to smskou, ale marně. ![]()
- Citovat
- Upravit
deaktivace nežádaných služeb
Tak jsem se asi taky napálila- hovory do všech sítí jen za 2,50Kč je super, ale nevyžádané služby, které nejdou zrušit -to je síla(dnes jsem dostala smsku, že mi aktivují platební transaxe -audiotext, prsms, dms, m-platbu) a prý pokud nebudu chtít tyto služby mám je deaktivovat, ale nejde mi to. ![]()
- Citovat
- Upravit
prevod cisla
Pri prevodu cisla mi to na obsluze píše u potvrzení třetího kroku " Některé povinné údaje v objednávce chybí. Vraťte se prosím zpět na první krok a zadání opakujte.", přitom jsem vše vyplnil, myslíte že to může být tím, že mám na sim karte kredit pouze 2,90 Kč?
- Citovat
- Upravit
Ahoj, k volání na operátora BLESKU - linku sice nemá zdarma, ale potřebovali jsme je asi 3×, za dobu co ho máme. Pokud je to oprávněná reklamace či problém, kredit vám vrací zpátky. Z mé strany spokojenost.