Boj o partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
11.5.16 17:40
@Anonymní píše:
@vonajebohyne
to jsem presne udelala. a kdyz tu sklenku po xte odmitl se slovy, ze je unaveny a jde se ucit d pak v 9 usnul, vzdala jsem to a ted uz pres mesic bydlime oddelene.ja si to v hlave nejak rovnam, ale z nej citim odstup.

Kocko, tak to neporadim, snad jen dat tomu cas a uvidis. Snahu musi vyvijet oba, jeden to sam neutahne. V kazdem pripade je mi to lito :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.16 17:56

O mě můj partner, teď už manžel, bojoval. Byla jsem pijan. Každý druhý by vzal nohy na ramena. Možná i já, kdyby to bylo naopak. On to nevzdal, dnes máme děti a jsme spolu spoustu let.

• Citovat
  • Upravit
59426
11.5.16 18:58
@Mango_Lassi píše:
Nezlob se, ale chlap za takovou cenu? To budu radši sama.
Mně to tady přijde častý. Žena nechá na sobě dříví štípat, jen aby někoho ulovila a udržela. Brrr
Not my cup of tea.
:palec: přesně, ženská si sebe neváží a ještě si myslí jak to vyhrála. to musí být chlap snů :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.5.16 19:04
@Anonymní píše:
@páájaa2 taky některé diskuze tu takové byly a taky mě ti chlapy děsili, ale častokrát tu byli i více nevinné případy a už se tu holky prsily jak by je poslali doháje i přes to jak zakladatelky říkali, že ve všem ostatním supr atd. Ale nechci tu rozebírat negativní reakce, ale opravdu tu psát jen ty, kdy tu kdo o partnera bojoval, místo aby odešel a teď je šťastný, že to dokázal.

mno a proc jsi Anonymni? Ty se za svuj dotaz stydis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
11.5.16 19:17

Já už bych po poslední zkušenosti nebojovala o nikoho. Ono totiž není zas tak o co stát, když je člověk nucen dělat něco, co by v jiném vztahu dělat nemusel. Třeba proto, ze by mu s někým jiným bylo lépe. A ve vztahu, kde je láska, tam se bojovat nemusí. Aspon to je moje zkušenost. :-) Tedy, jakmile by se opět vyskytla potřeba o někoho za bojovat, zvazila bych, zda to rovnou neutnout. :nevim:

Příspěvek upraven 11.05.16 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
11.5.16 19:19

Bojovat se dá jen o to o co se bojovat má cenu snažit. Stim ostatním se musíme smířit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
11.5.16 19:25
@Silia píše:
Já už bych po poslední zkušenosti nebojovala o nikoho. Ono totiž není zas tak o co stát, když je člověk nucen dělat něco, co by v jiném vztahu dělat nemusel. Třeba proto, ze by mu s někým jiným bylo lépe. A ve vztahu, kde je láska, tam se bojovat nemusí. Aspon to je moje zkušenost. :-) Tedy, jakmile by se opět vyskytla potřeba o někoho za bojovat, zvazila bych, zda to rovnou neutnout. :nevim:Příspěvek upraven 11.05.16 v 19:19

Přesně tak, taky bych už nebojovala. Udělala jsem to v manželství, bylo to k ničemu, manžel bych stejně rozhodnutej odejít, prostě jenom ztráta času a zbytečný nervy.
Pokud budu mít jinýho chlapa, rozhodně za něj bojovat nebudu. Chceš odejít? Tady máš zbaleno a vypadni. Je mi líto, že jsem to neudělala i s bejvalým, mohla bych si ušetřit měsíce nervů. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
11.5.16 20:45

@Silia @PetraJ Presne moje zkusenost. Uz bych taky nebojovala, objevi se vzdy nekdo lepsi u kteryho boj neni treba a vse funguje super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
11.5.16 21:13
@terka33pol píše:
Bojovat se dá jen o to o co se bojovat má cenu snažit. Stim ostatním se musíme smířit :)

very goooood názor… :hug: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
11.5.16 21:20
@Anonymní píše:
Zatím tu musím pochválit @Mar__tanka1983 a klidně tu může víc popsat nějaký ten boj… :kytka:

a já uvedu příklad kamarádky, která se mi svěřila o tom jak bojovala o svého muže. Byla jednou z mnoha, které o něj měli zájem. Byl charismatický, pohledný, vtipný, hrál úžasně na kytaru, pracovitý a taky trošku víc nevázaný. Ale chtěla ho a věděla, že se kolem něj točí víc holek a s žádnou včetně ní nic vážného, byť sex asi byl s většinou. Tak musela zatnout zuby a tolerovat to, když věděla že je s jinou. Učila se péct různé dobroty, aby lovila i přes žaludek, učila se písničky, které rád zpíval, aby pak po večerech, když hrál, mohla zpívat s ním a ne jen na něj mrkat očima. Přijmout to, že když je párty, tak je prostě párty a jede až do konce… a vybojovala to a je šťastná že ho má a nikdy nelitovala.

takže pro anonymní nezakladatelku: je otázka pro tebe čím chceš bojovat, pokud chceš bojovat?

8o To je pribeh jak z hororu. Zenska co se zapre, predvdi neco co by ji normalne nebralo jen aby ulovila chlapa. Mezi bojem a lovem vidim jeste velkej rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
11.5.16 21:29

Jak tak čtu, tak si ani pořádnýho chlapa nezasloužíte. Není jedno a to samé na sobě dříví štípat a bojovat o chlapa/ženu. všechno byste chtěli a zlatém podnose. Ber nebo nech bejt. Moje dobrá kamarádka nechala školy a odešla do anglie, aby mohla být se svým milým. Moje sestřenice zase na střední tvrdě makala, aby měla na letenky do španělska, kde se seznámila s klukem a on zase aby mohl sem za ní. vídali se 4× do roka a bojovali o to vídat se co nejčastěji a teď jsou šťastní manželé.
kluk od mé kamarádky (31), je mu 24 a studuje VŠ a k tomu maká jak to jen jde, aby mohli mít rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
11.5.16 21:34
@gabrriel píše:
Jak tak čtu, tak si ani pořádnýho chlapa nezasloužíte. Není jedno a to samé na sobě dříví štípat a bojovat o chlapa/ženu. všechno byste chtěli a zlatém podnose. Ber nebo nech bejt. Moje dobrá kamarádka nechala školy a odešla do anglie, aby mohla být se svým milým. Moje sestřenice zase na střední tvrdě makala, aby měla na letenky do španělska, kde se seznámila s klukem a on zase aby mohl sem za ní. vídali se 4× do roka a bojovali o to vídat se co nejčastěji a teď jsou šťastní manželé.
kluk od mé kamarádky (31), je mu 24 a studuje VŠ a k tomu maká jak to jen jde, aby mohli mít rodinu…

to, co popisuješ, jsou oboustranné boje o vztah, nebo spíš společná snaha vybudovat a udržet vztah, né boj o partnera… si trochu pleteš pojmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
11.5.16 21:59
@gabrriel píše:

Ja odesla z prace snu, abYch v zahranici podporovala karieru sveho mileho. A ver tomu nebo ne, nemelo to zadnou vahu. Obeti ve vztahu, ktere nejsou oboustranne jsou jako hozene do kose. Ten druhy je vezme a do mesice o nich nevi, protoze sam nemusel udelat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
11.5.16 22:05
@Aragua píše:
Ja odesla z prace snu, abYch v zahranici podporovala karieru sveho mileho. A ver tomu nebo ne, nemelo to zadnou vahu. Obeti ve vztahu, ktere nejsou oboustranne jsou jako hozene do kose. Ten druhy je vezme a do mesice o nich nevi, protoze sam nemusel udelat nic.

Na tom je bohužel hodně pravdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
11.5.16 22:07
@Anonymní píše:
A bojovaly byste o vztah, kde „pouze“ citite, ze ten druhy o vas nema zajem? mam tim na mysli fyzicky a touhu travit s vami cas.

Ja rozhodne ne… to jsou zrovna veci, ktere jsou pro mne naprosto zasadni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria