Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Martina D. Půjdu k babičce a přerušim školu to je jediné východisko babičkou mám až na moravě
Super nápad, jen bych nepřerušovala tu školu, ale snažila se dostudovat na obdobné na Moravě.
@Anonymní píše:
@Martina D. Půjdu k babičce a přerušim školu to je jediné východisko babičkou mám až na moravě
Proč chceš přerušit školu? Nemůžeš přestoupit na nějakou školu poblíž bydliště babičky?
@Anonymní píše:
@nostress no možná by to šlo zkusím co půjde udělat
Určitě to půjde, uvidíš. Školu potřebuješ. Rok a půl uteče jako voda. Pak uvidíš co dál. Každá situace má svoje řešení. Zapracuj na svém sebevědomí, a už se nenech nikdy takto ponižovat. Držím palce. ![]()
@Anonymní píše:
@nostress no možná by to šlo zkusím co půjde udělat
V první řadě si dodělej školu.
Zkus se osamostatnit. Muž, který je závislý na mamince ve 24 letech, na ní bude závislý i ve třiceti, čtyřiceti a padesáti. Pokud nepozná nějakou semetriku, která ho od matky úplně odpojí.
U něj budeš vždycky ta druhá a oni si Tě nebudou vážit, nikdy. Nemáš to zapotřebí. Jsi tak mladinká, je škoda si ničit život s takovým blbem.
@Kobea jeho rodina mi pomohla abych nemusela zažít ponižování a týrání od matky milují ho strašně moc on byl to jediné co me v zivote drželo teď když ho opustim uz už nebudu mit nic a nikoho
@Anonymní píše:
@Kobea jeho rodina mi pomohla abych nemusela zažít ponižování a týrání od matky milují ho strašně moc on byl to jediné co me v zivote drželo teď když ho opustim uz už nebudu mit nic a nikoho
Já bych to brala tak, že ti nějakým způsobem „pomohli“, aby jsi se dostala od mámy, ale teď je už čas posunout se jinam.Na každém konci je nějaký začátek. Věřím, že ta pravá a opravdová láska na tebe teprve někde čeká.
Zapracuj hlavně na tom sebevědomí, třeba i za pomoci psychologa, jinak ti hrozí, že budeš do svého života podvědomě přitahovat pořád ty samé typy mužů/lidí.
@Anonymní píše:
@nostress to samozřejmě nechci a dám na rady co jsem tady dostala.
Neboj se, to dáš. ![]()
@Anonymní píše:
@nostress děkuji že jste mě vyslechli a poradili
Za málo. Pak dej vědět, jak to u tebe pokračuje. Posílám ti sílu na dálku. ![]()
@Anonymní píše:
Zatím tu musím pochválit @Mar__tanka1983 a klidně tu může víc popsat nějaký ten boj…![]()
a já uvedu příklad kamarádky, která se mi svěřila o tom jak bojovala o svého muže. Byla jednou z mnoha, které o něj měli zájem. Byl charismatický, pohledný, vtipný, hrál úžasně na kytaru, pracovitý a taky trošku víc nevázaný. Ale chtěla ho a věděla, že se kolem něj točí víc holek a s žádnou včetně ní nic vážného, byť sex asi byl s většinou. Tak musela zatnout zuby a tolerovat to, když věděla že je s jinou. Učila se péct různé dobroty, aby lovila i přes žaludek, učila se písničky, které rád zpíval, aby pak po večerech, když hrál, mohla zpívat s ním a ne jen na něj mrkat očima. Přijmout to, že když je párty, tak je prostě párty a jede až do konce… a vybojovala to a je šťastná že ho má a nikdy nelitovala.
takže pro anonymní nezakladatelku: je otázka pro tebe čím chceš bojovat, pokud chceš bojovat?
Se směju…
A když náhodou vypli proud učila se texty písní hluboko do noci při svíčkách..
@Anonymní píše:
Jeho rodina Ti pomohla a teď se k Tobě chová jako k dceři. Nevím, jak Tě týrala matka, ale oni Tě týrají taky. Chápu, že jsi jim vděčná za pomoc, taky bych byla. Ale myslet si v osmnácti, že když opustíš jednoho muže, zůstaneš až do smrti sama, to je cesta do pekel.
Ale je to Tvoje volba a Ty za to poneseš následky.
Já vím, jaké to je, mít doma teror od manžela a jeho rodičů, se kterými jsme žili. Proto Ti radím - osamostatni se a zbav se jich. Ale vím taky, že moje zkušenost je nepřenositelná
.
@Aragua píše:
Ja odesla z prace snu, abYch v zahranici podporovala karieru sveho mileho. A ver tomu nebo ne, nemelo to zadnou vahu. Obeti ve vztahu, ktere nejsou oboustranne jsou jako hozene do kose. Ten druhy je vezme a do mesice o nich nevi, protoze sam nemusel udelat nic.