Boj o partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
17.1.17 17:45

A jak si jako tu „rovnocenou partnerku“ představuje? Podle mě by potřeboval pořádnou megeru, která by s ním udělala krátký proces. Tebe jen vysává a nic do vztahu nedává.
Myslím si, že zná tvoji bytovou situaci a zneužívá toho protože tě má jistou, když nemáš kam jít a podle toho se k tobě chová. Mít vztah neznamená, že jsi kuchařka, služka a uklizečka, co se nechá komandovat a bude skákat, jak pán pískne. Sama uznáváš, že jsi s nervama v háji, opravdu nechápu, proč s ním zůstáváš. Opravdu bych odešla k matce a co nejdřív se postavila na vlastní nohy i kdyby jsi třeba na začátku měla jít do spolubydlení třeba s kámoškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.17 18:08

@Jana525 mít kam jít mít dost financí a mohla si zařídit svůj život tak to udělám

• Citovat
  • Upravit
9918
17.1.17 18:13
@Anonymní píše:
@Jana525 mít kam jít mít dost financí a mohla si zařídit svůj život tak to udělám

kazdy musi nejak zacit. malokdo se ma dobre hned od zacatku. Clovek se musi postavit nas nohy, postupne. Nejlepsi je pracovat a setrit. Bud si to zarid u mamky a nebo si najdi treba podnajem jeste s nekym, aby se rozlozili vydaje za najem. Mas praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
17.1.17 18:14
@Anonymní píše:
@Jana525 mít kam jít mít dost financí a mohla si zařídit svůj život tak to udělám

Ty studuješ, nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
17.1.17 18:21

My jsme museli zabojovat oba.. Nejdriv partner a pak jsem bojovala ja.. Krize prijde po 10 letech at je vztah sebe krásnější.. Překonali jsme obě a čekáme rodinu :srdce:
Pokud za to chlap nebo zenska stoji a jen přijde nejaky blby čas stereotypu, jiskření s nekym jinym, lezení si na nervy atd., byla by skoda se toho vzdat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.17 18:48

@nostress ještě rok a půl školy

• Citovat
  • Upravit
17.1.17 18:48

@Jana525 ne ještě školu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
17.1.17 18:49
@Tajiná123 píše:
@Jana525 ne ještě školu

tak v tom pripade bych se vratila bydlet domu nebo kolej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.17 18:50

@murkyf když ja nevim jestli to za to stojí podle jeho chování prý jsem na hodně nižší úrovni než on a proto mu nejsem rovnocennou

• Citovat
  • Upravit
14642
17.1.17 18:52
@Anonymní píše:
@nostress ještě rok a půl školy

Pak jedině se vrátit k mamince. Myslím, že je lepší se nějak domluvit s ní, než
se nechat buzerovat cizími lidmi a být s partnerem, který se tě ani nedokáže zastat. Najdi si třeba brigádu, a šetři si, aby jsi se mohla po škole postavit na vlastní nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.17 18:55

@Winkys no popravdě si přijdu jenom jako postelova loutka tady

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.17 18:57

@nostress já studují v praze a moje maminka bydlí 300 km ode mě není to jednoduché :,(

• Citovat
  • Upravit
14642
17.1.17 19:01
@Anonymní píše:
@nostress já studují v praze a moje maminka bydlí 300 km ode mě není to jednoduché :,(

Tak na koleji.Nebo nemůžeš přestoupit na školu poblíž bydliště tvojí mámy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
17.1.17 19:07
@Anonymní píše:
@Jana525 když jsem se ho ptala kdyby mu dala jeho máma na výběr buď ja nebo ona koho by si vybral neodpověděl mi. Když jsem se ho ptala zdálizdálo me mě miluje řekl mi že neví. Včera mi řekl ze mě bude udržovat v nejistotě a ze se mi třeba rozsvítí. A na poslední otázku jestli mu na me záleží mi řekl taky nevím… ale když na mě jeho máma útočí větami ze jsem nepoužitelná apod. Tak ji na to odpověděl „vždyť ja jsme ji řekl co si o ni myslim“ a jeho nevlastní otec mi rekl " a nelíbilo se ji to ze?" A přítel „Ne“

A to tam ještě jsi? Co tě k tomu vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.17 19:10

@Venetia láska k němu a taky nemám kam jinam jít

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie