Boj o partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.5.16 22:15

@Venetia
no, pro me prave taky. ale problem se vyjevil po narozeni dcery, takze ted uz v tom nejedu sama..:(

• Citovat
  • Upravit
39943
11.5.16 22:25
@Aragua píše:
8o To je pribeh jak z hororu. Zenska co se zapre, predvdi neco co by ji normalne nebralo jen aby ulovila chlapa. Mezi bojem a lovem vidim jeste velkej rozdil.
@Aragua píše:
Ja odesla z prace snu, abYch v zahranici podporovala karieru sveho mileho. A ver tomu nebo ne, nemelo to zadnou vahu. Obeti ve vztahu, ktere nejsou oboustranne jsou jako hozene do kose. Ten druhy je vezme a do mesice o nich nevi, protoze sam nemusel udelat nic.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
11.5.16 22:30
@Anonymní píše:
@Venetia
no, pro me prave taky. ale problem se vyjevil po narozeni dcery, takze ted uz v tom nejedu sama..:(

Pak jedine, jestli dokazes v tom vztahu existovat jako samostatna jednotka… proste plnit rodicovskou funkci a jinak si zit svuj zivot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.16 22:38

@Venetia
rekla bych, ze ted jsme manzel i ja ve fazi, kdy zjistujeme, co je pro nas jeste akceptovatelne.jen mam pocit, ze mam vetsi chut bojovat.ale jak jiz bylo zde psano, jde o to, jestli je o co.

• Citovat
  • Upravit
25123
11.5.16 22:42
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
poslední dobou co tak čtu různé diskuze na téma partneři a trápení s nimi, prakticky převládají reakce: „To bych ho vykopla, s tím bych si nezačla, to za to nestojí,…“
tak nějak mám pocit, že jak je nějaký problém, místo boje o něj začíná útěk. Málokdy tu najdu radu „vydrž, bojuj“
takže tu chci založit motivační diskuzi, co jste kdy musely vybojovat, abyste získaly, nebo udržely partnera a jste teď šťastné (nebo šťastní muži), že jste do toho tu energii vložili.PS: trošku mě i motivoval citát: naši prarodiče zůstali spolu protože pochází z doby, kdy se rozbité věci opravili a neplýtvali jako dnes, kdy se rozbitá věc zahodí a pořídí hned nová. A platilo to i na lásku…

no nevim, mě to takto nepřipadá…snad jen tvůj pocit :nevim:

když přečteš vedlejší diskuze, tak já třeba momentálně bojuju, abysme tu naši krizi po skoro 17 letech ustáli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
12.5.16 10:05
@Mango_Lassi píše:
Nezlob se, ale chlap za takovou cenu? To budu radši sama.
Mně to tady přijde častý. Žena nechá na sobě dříví štípat, jen aby někoho ulovila a udržela. Brrr
Not my cup of tea.

Jakou takovou cenu?? Že se naučila vařit a pár písniček? Jo, zjednodušuju, ale já bych to zase tak razantně jako ty nebrala.
Ta holka postoupila takovou „oběť“, kterou si sama zvolila, byla ochotná ji podstoupit (nebyla k tomu dotlačená) a výsledkem je spokojený vztah. To přece není tak špatné.
A je to právě to, o čem psala zakladatelka - kolik sme ochotné do vztahu vrazit, třeba se i krátkodobě sebezapřít a né poslat chlapa k vodě s prvním problémem. Kdo je ochotný být kvůli své hrdosti sám (a možná napořád) a kdo je ochotný tu hrdost potlačit a hledat způsob k pokračování, né důvod k odchodu. Né tu hrdost vymazat, proboha, jen si sama sebe sundat z piedestalu neohrožené amazonky, která není ochotna ke kompromisu :nevim:

Každá sme jiná, někdo amazonka, někdo submisivní, někdo nekompromisní, někdo si nechá štípat dříví na hlavě (ale i to je otázka pohledu), někdo radši bude sám jen aby nebyl náááhodou utiskován, někdo se něčeho vztá, protože si myslí, že je to adekvátní oběť.
Někdo vyhraje tím a někdo tím druhým, a dokud to nezkusí, tak to nezjistí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
12.5.16 10:16

@Mar__tanka1983 tak hlavně že mu u toho tolerovala sex s jinými a trpělivě čekala. :mrgreen:
Ale jak píšeš, každá jsme jiná :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
31292
12.5.16 10:25

@Mango_Lassi tak já si třeba myslím, že ona se ta věrnost (myslím tím pohlavní styk, nikoliv citovou záležitost) podle mě trochu přeceňuje… :mrgreen:
Tím spíš u mlaďochů.
Já ani můj partner sme v dávném mládí taky nebyli svatí. Ale to nijak nesnižuje naši lásku k sobě navzájem :nevim: Ba naopak, raději se v mládí vyskotačit, než si ve čtyřiceti s třema dětma začínat něco dokazovat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
12.5.16 10:28

Jinak zakladatelko, rozepisovat to tu fakt nehodlám :lol: bylo by to opravdu nadlouho - sem tam ze mě něco vypadne v různých diskusích k danému tématu, ale abych to nějak sepisovala najednou, to nemám zapotřebí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
12.5.16 10:36
@Mar__tanka1983 píše:
@Mango_Lassi tak já si třeba myslím, že ona se ta věrnost (myslím tím pohlavní styk, nikoliv citovou záležitost) podle mě trochu přeceňuje… :mrgreen:
Tím spíš u mlaďochů.
Já ani můj partner sme v dávném mládí taky nebyli svatí. Ale to nijak nesnižuje naši lásku k sobě navzájem :nevim: Ba naopak, raději se v mládí vyskotačit, než si ve čtyřiceti s třema dětma začínat něco dokazovat… :roll:

Ja nevim, jestli si rozumime a jestli jsi cetla inkriminovany prispevek, na ktery jsem reagovala. Jedna vec, ze partner mel pred tebou nejake vztahy, to je normalni a prirozene. Ale neco jineho je toto
Ale chtěla ho a věděla, že se kolem něj točí víc holek a s žádnou včetně ní nic vážného, byť sex asi byl s většinou. Tak musela zatnout zuby a tolerovat to, když věděla že je s jinou. Učila se péct různé dobroty, aby lovila i přes žaludek, učila se písničky, které rád zpíval, aby pak po večerech, když hrál, mohla zpívat s ním a ne jen na něj mrkat očima. Přijmout to, že když je párty, tak je prostě párty a jede až do konce… a vybojovala to a je šťastná že ho má a nikdy nelitovala.

Ale proti gustu zadny disputat. Ja bych na tohle nemela zaludek.

• Citovat
  • Upravit
25123
12.5.16 10:43

@Mango_Lassi já taky ne… toho bych pustila do oběhu hodně rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.5.16 10:50
@Mango_Lassi píše:
Ja nevim, jestli si rozumime a jestli jsi cetla inkriminovany prispevek, na ktery jsem reagovala. Jedna vec, ze partner mel pred tebou nejake vztahy, to je normalni a prirozene. Ale neco jineho je toto
Ale chtěla ho a věděla, že se kolem něj točí víc holek a s žádnou včetně ní nic vážného, byť sex asi byl s většinou. Tak musela zatnout zuby a tolerovat to, když věděla že je s jinou. Učila se péct různé dobroty, aby lovila i přes žaludek, učila se písničky, které rád zpíval, aby pak po večerech, když hrál, mohla zpívat s ním a ne jen na něj mrkat očima. Přijmout to, že když je párty, tak je prostě párty a jede až do konce… a vybojovala to a je šťastná že ho má a nikdy nelitovala.Ale proti gustu zadny disputat. Ja bych na tohle nemela zaludek.

No taková ženská nemá moc vysoké sebevědomí a o sebeúctě ani nemluvím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
12.5.16 10:52

@Mango_Lassi já ti rozumím ;) Však já mluvím o začátku našeho vztahu, když jsme spolu začínali, tak okolo něj i mně se motalo vícero objektů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
12.5.16 11:07
@Anonymní píše:
@Venetia

záleží jaký problém to je… máte dítě, to je dostatečný důvod pokusit se o záchranu vztahu. Už to tu jistě zaznělo a já to píšu stále. Musí se snažit oba dva a hlavně ten druhý musí uznat, že je problém. Pokud tomu nerozumí, nechce rozumět… pak nemá smysl něco vysvětlovat a o něco bojovat.
Sam voják v poli toho moc nedokáže.

• Citovat
  • Upravit
9089
12.5.16 11:55

Žena by měla mít svoji hrdost, být sebevědomá a pokud partner nemá zájem o vztah, tak ho nechat jít a né dělat šaškárny jako učit se jeho oblíbené písničky nazpaměť. Bohužel většinou ženy bojují, protože by tu samostatnost finančně nezvládly, stejně jako naše babičky se sice nerozváděly, ale myslím si, že né proto, že jim bylo milo respektovat cholerika, alkoholika nebo sukničkáře, ale prostě proto, že by je odsoudila tehdejší společnost a finančně by to třeba nedaly. Bojovat o partnera tím, že budu dělat vše co by chtěl, byť bych to já sama nechtěla není dobré řešení. Pokud se mu žena pověsí na krk /citově, finančně/, tak se nedivím, že časem mu to začne lézt na nervy. Manželé by se měli respektovat, být spolu prostě protože chtějí, váží si jeden druhého a mají se rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí