Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Venetia láska k němu a taky nemám kam jinam jít
tak si honem neco najdi. Po tom co ti rekl bych tam nezustala ani den.
@Anonymní píše:
@Winkys moje sebevědomí uz skoro žádné není po 6 měsících tady jsem z toho úplně vyčerpaná a psychika brečím vždy když jsem sama. Já se tady snažím jak můžu ale vše je zbytečné proto zadam o pomoc tady aby jste mi řekli jak se mám k němu chovat prý se k němu chovat neumím a jak mu být rovnocennou partnerkou
takovym se nezavdecis nikdy, tak se o to ani nepokousej
@Venetia Ja se snazim a nevzdávám se chci o něj bojovat ale už nevím jak víc proto jsem napsala sem a žádám pomoc i tady
@Anonymní píše:
@Venetia Ja se snazim a nevzdávám se chci o něj bojovat ale už nevím jak víc proto jsem napsala sem a žádám pomoc i tady
tady uz jsi radu dostala a od vsech stejnou…ted jeste aby sis to uvedomila sama… neni o co stat a o co se snazit
Jsi omega jedinec povýšený na matraci. To nemáš žádnou sebeúctu? Odstěhuj se za jakoukoli cenu a kopni přítele do zadnice, stejně to není žádný přítel. To bude rodinka koukat, že ta chudinka odkopla jejich poklad, to by tě mohlo motivovat. ![]()
A to tam bydlíš celou střední školu? Já jen proč studuješ školu 300 km od mámy. ![]()
Mimochodem máš nárok na výživné od otce i matky, v případě špatných vztahů bych o výživné požádala a našla si nějaké spolubydlení.
@Venetia přemýšlela jsem nad tím ze se tak o chová protože se mnou být nechce.
@Anonymní píše:
a dava ti vsemozne najevo a ty jsi uplne zabednena
uz ti to zacina dochazet?
@Martina D. Já to mám s mými rodiči trošku složitější soudem jsem od nich byla odebrána a oba mají exekuce
@Anonymní píše:
Konečně ti to dochází.
@Anonymní píše:
@Martina D. Já to mám s mými rodiči trošku složitější soudem jsem od nich byla odebrána a oba mají exekuce
A nemáš nárok na nějakou podporu od státu? Platíš přítelovým rodičům nějaký nájem a něco za jídlo? Máš brigádu?
@Anonymní píše:
@Martina D. Neplatím nic nic nechtějí a brigádu mám
tak nejake spolubydleni…to bys mohla zvladnout
A neměla bys nárok na příspěvek na bydlení? Našetři si z brigády a najdi si nějaký levný podnájem, ideálně spolubydlení se studentkou. Co budeš dělat, když tě „přítel“ vyhodí?
@Anonymní píše:
@Martina D. Neplatím nic nic nechtějí a brigádu mám
Tak si šetři peníze, nic nekupuj, když to podstatné máš zadarmo (to jsou zase dost hodní) a zkus se osamostatnit, snažit se vyjít příteli vstříc nemá smysl, mysli na sebe.
@Martina D. Půjdu k babičce a přerušim školu to je jediné východisko babičkou mám až na moravě