Bojí se hmyzu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
4.5.12 23:19

Ahoj, u nás zrovna řešíme mravenčí problém. Je to letošní novinka, loni se jich ještě nebála :mrgreen: Navrhovala jsem, že by si mohla brát něco na sebeobranu (plácačku, rozprašovač s vodou atd.), ale to by se prý mravencům nelíbilo :lol: Takže to zatím neřeším, utěšuju a přenáším ji přes kritické úseky chodníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.5.12 07:28

Asi mě budete mít za blázna, ale my doma chováme sklípkany :lol: . Zatím máme jenom 3, ale věřím, že určitě ještě nějací přibudou. Tím pádem se náš prcek pavouků nebojí ani jiné havěti. Loni ho u našich na dvoře štípla včela a pamatuje si to do dnes. Když jsme u nich a jde na dvůr ptá, se jestli tam není včelička, ale že by zdrhal a ječel, když ji vidí to né. Mě osobně taky žádnej hmyz nevadí, snad jen komáři a mouchy, ale to jen proto, že jsou otravní :zed: , co se mi teda úplně hnusí, tak je škvor :poblion: , toho se teda štítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
5.5.12 09:13

Malýmu jednou večer lítala moucha kolem lampičky a on pak měl z much hrůzu. Jak viděl mouchu, rozklepal se strachy, utíkal z místnosti. Po pár týdnech to naštěstí polevilo. Teď akorát venku utíká před vosami a včelami, je mu tři a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.5.12 12:46

Starší dcera se taky bojí hmyzu - komplet kromě berušky. Určitě to na ni nikdo nepřenesl, fóbii z hmyzu má v rodině jen ona :think: . Začalo to kolem třetího roku aniž by do té doby měla s hmyzem nějakou špatnou zkušenost :nevim: . Si kolikrát říkám, jak to tu na vesnici chdina přežije :lol: Nejhorší jsou pavouci, mravenci, včely, vosy. Vloni ji poprvé štípla vosa, takže je letos zas o něco hysteričtější… Mladší dcera(1,5r) to bohužel odkoukává od ní a když vidí mravence nebo včelu tak pro jistotu kňourá, ale podle mě z toho ještě nemá rozum a jen napodobuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
5.5.12 12:55

Taky jsem hmyzí nepřítel,pavouk mi moc neva,ale to co lítá a hlavně má žihadlo,ale stačí i beruška,příp. jen něco porletí a už se shýbám a plácám kolem sebe. Určitě vnímá a vidí tvé reakce na hmyz a určitě si to dokáže spojit. Naše holka/8let/,tak ta je celá já. Odkoukala to ode mne,např. když jsem převlékala peřiny a házela ty špinavé na zem,tak přišel malej a hup do nich. Ona se zarazila a ptala se jestli může,ptám se proč se ptá,že jasně a ona,no jestli nejsou špinavé :nevim: . Takže ten vzor tam asi bude,protože vidí,jak jsem pes na špínu a nelehla bych si třeba do manželova lože :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí