Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hanka 02 asi to má každé doktor jinak, po mě fakt žádný potvrzení od matky nechtěl. Ještě to tak, aby věděla kdy jsem začala ![]()
@hulala
Nene nejsem věřící. Ale pro prášky si nejdu, spis na prohlídku, 2 měsíce nemám už MS..
@Anonymní píše:
@hulala
Nene nejsem věřící. Ale pro prášky si nejdu, spis na prohlídku, 2 měsíce nemám už MS..
Tak to určitě bez. Já se ptala, kvůli té mamce, ze Te třeba nechce pustit samotnou. Normálně si s ní promluv, jestli ji tam nechceš, taky by mi to bylo nepříjemné. A gyndare znáš, máš na doporučení, nebo jen tak z netu?
Sama můžeš jít, ale obávám se, že ten informovaný souhlas budeš potřebovat mít podepsaný od rodičů. Dcera ho musí mít i u pediatra.Ale to ti maminka určitě podepíše. A stejně na tom nic není, mamince se určitě můžeš svěřit.
Měla by na to dohlédnout i sama, mě na to upozorňoval i pediatr, když měla dcera patnáct, že by měla jít na gynekologickou prohlídku.
@hulala
Problém je, ze já s mamkou nemám takový dobrý vztah, nějak si nepovidame o takových věcech, je mi blby se ji s necim takovým svěřovat.. a nejdu na doporučení, jen jsem zatím hledala na netu a hodlám tam někdy zavolat, někdy brzo..
@Hanka 02
Jenže já s mamkou o takových věcech nemluvím, beru ji jako mámu. Je mi divny se ji s necim takovým svěřovat.. ani nevi ze jsem to 2 měsíce nedostala..
Ty recenze si určitě pohledej, nebo se poptej kamarádek kam chodí. Já tenkrát poprvé šla prostě jen na blint, první číslo, co jsem našla a natrefila jsem snad na nejhorší doktorku ve městě ![]()
A až se budeš objednávat, řekni už sestřičce o tom problému s MS, najde ti třeba dřívější termín.
@Anonymní píše:
@Hanka 02
Jenže já s mamkou o takových věcech nemluvím, beru ji jako mámu. Je mi divny se ji s necim takovým svěřovat.. ani nevi ze jsem to 2 měsíce nedostala..
zkus si zavolat k lékaři kam chceš chodit sama a řekni že máš problémy a Tvůj věk a jestli můžeš přijít sama ![]()
Mě tam máma dotáhla v 15 protože sem neměla MS, nevím jestli něco podepisovala ale pak jsem tam šla až v 18 pro prášky
Ale vím že mi bylo nepříjemné když vykládala doktorovi moje potíže a i když při vyš. nebyla v ordinaci stejně mi bylo trapně
![]()
Tak to tě úplně chápu, já to tak s mámou měla taky, vše u nás bylo tak nějak tabu. Ale určitě to nenechávej na později, nic to opravdu není, nemáš se čeho bát. A kamarádky určitě někam chodí, tak se vyptej jich, mohla by jsi jít k nějakému osvědčenému lékaři.
Určitě ti i řeknou, zda potřebuješ ten souhlas, já se opravdu obávám, že ano.