Bolavé bradavky při kojení

605
9.9.11 10:47

bolave bradavky pri kojeni

Ahoj,prosim o radu. Sveho 8mesicniho syna stale kojim,az do ted vse v pohode.. Ale posledni 3dny me boli bradavky,hodne a objevila jsem prasklinky skoro po celem obvodu. Kazde kojeni je hrozna bolest. Nechapu to,technika kojeni je porad stejna. Poradite,co delat? Mam treba zkusit ty silikonove kloboucky? Bude me z nich chtit pit? Nebo bepanthen a mazat? Chci kojit dal.. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
9.9.11 10:54

purelan je super a nemusí se umývat před kojením, takže mazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
9.9.11 10:56

Já to měla takle po roce kojení, když jsem otěhotněla. Nepomohlo nic.

Jinak na začátku kojení mi pomohlo větrat, mazat Bepanthenem, Lanolinem a vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
9.9.11 10:58
jizvíková píše:
purelan je super a nemusí se umývat před kojením, takže mazat

Purelan je předražený lanolin. Stačí skočit do lékárny a nechat si navážit 50g lanolinu. Stojí to mezi 50-100Kč a je toho mnohonásobně víc, než Purelanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.9.11 11:14
Alpaka píše:
Já to měla takle po roce kojení, když jsem otěhotněla. Nepomohlo nic.

Snad nejsem tehotna.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.9.11 11:15

Diky vsem:-) Vetram porad a budu mazat,snad se to zlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
9.9.11 11:19

mě to dělalo,když se mi vrátila ms,tak vždy od ovulace do ms,tak bolest při každém kojení,s příchodem ms vždy jako když utne,ale tvůj problém je asi v tom popraskání,takže jak radí holky,mazala jsem v porodnnici a po 3 dnech mazání bylo vše ok,ale tedy neměla jsem podprsenku-takže to hezky větralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.9.11 11:31

Bepanthen a větrat, vzduch dělá zázraky.. Pokud se to nezlepší, můžeš zkusit kloboučky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
9.9.11 13:44

ahoj já vždy bradavky popatlala vlastním MM a větrala, ale to bylo na začátku kojení, no ale vlastně proč ne i teď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.19 05:31

zkusenost nad zlato

Ja mela po porodu obrovske problemy s kojenim. Bradavky jsem mela samej strup, pri prisavani miminka jsem trpela jako pes. Tekly mi slzy, oddalovala jsem kojeni. Bolest byla nesnesitelna. Nepomohly ani masticky a ze jsem jich vystridala. Odstrikavani mleka bylo taky bolestive. Pak jsem si koupila prsni kloboucky, nosila jsem je v podprsence pres den i v noci, samozrejme jsem je behem dne myla (pred kojenim) a do dvou tydnu ani strup, kojeni je prijemne a tesim se z neho. Muzu vsem mile doporucit. Nebyt kloboucku, asi bych krmila umelym mlekem. Moc doporucuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová