Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Diskuse ohledně kloubů, jsou na různých Webových stránkách. Ale je tu to ale. Nikdo Vám neřekne, jestli ta jeho rada je zrovna vhodná pro Vás. Na začínající artrosu, je vhodný pohyb, kolagen si vytvoří sám, a na stařeckou bolest kolen si musíte zvyknout. nepomůže nic. Dlouholetá zkušenost. Tak držím palce. ortopedie m…hezký den bez bolesti.. ![]()
Ahoj, já na výživu kloubů a zároveň tak prevenci před bolestí využívám InGel Activ, je to rozpusté ve vodě, každý večer si to dávám po jídle, když zasednu k televizi, užívám už ho takhle několik měsíců, zvykl jsem si na tento můj večerní rituál a klouby drží, kdyby jste chtěli můžu vám sem hodit leták, kde si o něm můžete přečíst více ![]()
Muj deda uz roky pouziva Geladrink, ted presne nevim jaky, je vice druhu a asi mu pomaha. Je byvaly hornik, takze lezl po kolenou, male prostory a tak v 50ti byl na odpis:(( Netvrdim, ze ted v 80ti beha jako kamzik, to by bylo asi proti prirode, ale z jeho vlastnich slov je spokojeny. My mu to vzdy kupujeme na Vanoce, narozeniny. Za zkousku clovek nic neda…
Staré téma, ale stále aktuální, takže přidám svůj názor.
Věk 50, artróza kolen 3 stupně. Bolesti! Každý krok bolí.
Na takové ty Kamzíky, Proenzi, Condra a přípravky pro koně rovnou zapomeňte!
Ty jsou možná dobré jako prevence, ale v tomhle stavu už jsou k ničemu. Takže buď výměna kolen /bojím bojím/, nebo léky na zmírnění bolesti.
Předepsána spousta různých léků na zmírnění bolesti, bohužel s mizivým účinkem.
Jeden lék ovšem konečně zabral! Je na předpis a jmenuje se Diclofenac Aurobindo 100mg/ 100 tablet. Dřív jsem se plazil do schodů po zábradlí krok za krokem, schod za schodem a po tomto léku je v pohodě normálně vyjdu. Bolest je pryč! Je mi jasné, že každý člověk a každý případ je jiný, ale snad tenhle lék taky někomu pomůže namísto reklam na nefunkční doplňky stravy! Zdar
Chondromax je za nejakych 350 kc pres eshop, kupuju ho dedovi:o)