Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Někdo by mohl říct hormonální změny. Někdo. třeba má gynekoložka. která toto přisuzuje také bolestivým křečím u vaječníků, nahodilým krvácením a píchání v podrbřišku. Na ultrazvuku, stěrech a vůbec normální kontrole totiž nic nenašla. poslední dobou mě občas píchá v levém prsu. je to jako kdyby mí někdo zapíchl špendlík zevnitř prsu do prsu. například během dvou hodin mě to tam píchne 7krát, a pak zas nic. Jak půjdu na preventivku řeknu to ještě obvoďačce…
Ono to většinou opravdu hormonální projev je. A i když to vypadá nevěrohodně, dost často mají bolesti v prsou souvislost s problémy v zádech. Naprosto vyjímečně a nepravděpodobně se za tím skrývá nádor, zvláště v tomto věku.
mám to poprvé a je to docela nepříjemné no.. tak člověk se bojí co by to mohlo být žejo.. jako neříkám, že to může být něco hrozného ale člověk nikdy neví
@mon222 Napiš do této poradny: http://wayback.webarchiv.cz/…cz/index.php?…. Odpovídají rychle a věřím, že tě uklidní, případně doporučí vyšetření.
Ahoj holky, asi před 4 dny mě začala bolet prsa.. nevíte z čeho to může být? nemám před menstruací. Bolest je spíš jen při doteku nebo když si chci lehnout na břicho.. nikdy jsem takový problém neměla.. je mi 22