Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne nikam nevolej, to je normální. Pokud nekrvácíš nebo to opravdu hodně neboli nic se neděje.
Děkuji za odpověď… Neboli hodně akorát je mám strach ani nekrvacim tak doufám že je vše v pohodě
Jsem 11tt a podbrisek me boli i ted - naprosto normalni, tvoje se jeste uhnizduje, potom se to cele roztahuje, a nekoho to proste boli.
Bolí mě podbřišek už od ovulace…já ve 4+6 a včera mě bolelo dost i v noci..je to normální. Vše se připravuje a začíná roztahovat
Děkuji holky hodně jste mě uklidnili miminko je naše vysněné snažili jsme se o něj 3 roky a nerada bych aby se něco stalo ![]()
Nemusíš se bát, je to normální a bude to ještě nějakou dobu trvat 😊 držím palce ať je vše jak má 😊
Prosím, fakt používej ve větě čárky. Jinak, ne, nikam nevolej
Ahojky
menstruační bolesti mě doprovází až do teď,15. Týden ![]()
Hlavně v klidu a ber magnesium, asi ti ho stejně doktor poradí. Jak se to všechno roztahuje tak ti to pomůže rozvinout atd
Ahoj, jsem v 7tt a bolesti jako při ms mám už tak dva týdny, je to normální ![]()
Ahoj holky chtěla sem se zeptat měla sem pozitivní těhotenský test 26.2 jsem měla poslední ms byla sem na gynekologii pan doktor viděl dutinku jsem 5+5 tt a mám boleni v podbřišku jako při menstruaci holky když viděl pan doktor na ultrazvuku dutinku můžu byt mimodelozne omlouvám se za hloupý dotazy nevím co si myslet nebo jestli mám volat gynekologovi