Bolest břicha pod žebry v 17tt, co s tím?

4
8.5.26 14:05

Bolest břicha pod žebry 17tt

Ahoj, měla bych dotaz. Jsem v 17tt a začalo me bolet břicho těsně pod žebry od žaludku směrem doleva. Tak bych se chtěla zeptat jestli je to normální nebo jestli to měla některá z vás také. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
614
8.5.26 15:35

Ahoj, spíše bych zpozorněla, kdyby se bolest vyskytovala vpravo, ale pokud by bolest byla vytrvalá, zhoršovala se nebo se přidaly další obtíže, asi bych si pro jistotu zašla k lékaři. Zhoršuje se to třeba po jídle? Nemáš reflux nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14704
8.5.26 16:04

Souhlasím s @Neboj. Zánět slepého střeva se může projevovat i v netypických lokacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.5.26 16:14

@Neboj
No přijde mi to stejné jestli jsem na lačno nebo po jídle. Občas i když se zhluboka nadechnu tak cítím že mi tam něco jako tahá nebo tlačí nevím jak bych to popsala.
Mě napadlo jestli to třeba právě není tím jak roste děloha a ty orgány stlačuje tak jestli to není kvůli tomu ale nevím no zase nechci zbytečně plašit tak jsem chtěla zkusit jestli to někdo neměl stejně nebo podobně 🤷‍♀️ 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5693
8.5.26 16:15

Taky mě to bolelo. Vše je stlačené. Pokud to není bolest, co tě budí ze spaní nebo to není palčivá bolest, bude to s největší pravděpodobností „neškodné“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.5.26 16:21
@Jana29397 píše: Více

Může určitě být. Prcek už se pomalu stěhuje nahoru směrem k pupíku, takže se vše mění a přeskupuje. Může se klidně jednat o vazy. Mě teď v 21. TT zase trápí nepříjemné bolesti a tlaky kolem pupíku, navíc se tam mimino dost často i strefuje, takže mírné bolesti být mohou.

PS: když se to nezhoršuje po jídle, osobně to vnímám jako dobré znamení. Ale radši to sleduj a kdyby cokoliv, doktor. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.5.26 09:32

@Lil Kitkatt A tebe to bolelo jak dlouho a co třeba nejlépe pomáhalo aby to moc nebolelo? Si stím byla u doktora radši nebo jsi to nechala být 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14704
9.5.26 09:35
@Jana29397 píše: Více

Já jsem měla bodavé bolesti, často opravdu velmi silné, na obou stranách podbřišku a prakticky celé těhotenství od cca 6. tt do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
9.5.26 09:36

V těhotenství je vyssi vyskyt zlucnikovych kolik. Zlucnik je napravo pod zebry, ale ja jsem mela bolesti spis nalevo a zlucnikem to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí