Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravim, bolelo me cca 2 tydny bricho a na gynekologii mi nasli podle steru nejakou bakterii, nasadili mi na tyden antibiotika.
Chci se zeptat, je mozne, ze me z tech antibiotik hrozne boli bricho? Misto abych citila ulevu, boli me to jeste vic, nez kdyz jsem zacala leky brat - boli me cely podbrisek, bedra a vystreluje mi to i pres trislo do leve nohy, chvilemi to boli i kolem zaludku.Taky mi porad kruci ve strevech. Na zachod chodim normalne. Ale ta bolest podbrisku je fakt velka. Na pribalovem letacku pisi, ze vedlejsi ucinky jako bolest bricha jsou, ale az tak velke? Nemate prosim nekdo zkusenosti? Prece kdyz je beru, tak se mi ten zanet nemohl rozlezt jeste vice do celeho bricha ne?
teplota, zvraceni - nic. Hrozne se bojim, at neprijde sepse.
Predem moc dekuji.
Probiotika samozrejme beru.
Taky ty bolesti nemusely být od té „bakterie“. Může tam být něco jiného. Asi bych znova kontaktovala lékaře. Je to divné, takové bolesti od ATB to mi nesedí.
@Okta taky me to napadlo, ale uz jsem 2× byla na pohotovosti a pokazde se na me divaji, jak bych si to vymyslela, tak uz se mi tam znova jet nechce
navic moje obvodni rikala, ze ty antibiotika co mam, jsou nejake silne a ze mi z nich asi bude trosku spatne. Tak nevim ![]()
@tereza248 píše:Šla bych znovu na gyndu, ne na pohotovost.
@Russet beru Laktobacily
Take mně to občas dělá, ale určitě doporučuji koupit a užívat probiotika, aby jsi měla v pořádku střevní mikrofloru