Bolest břicha v těhotenství jako při menstruaci

2858
23.5.10 10:58

Bolest břicha v těhotenství jako při menstruaci

Ahoj holky, už zase otavuju…chtěla jsem se zeptat, když mě už tři dny bolí bříško jako při menstruaci, jestli to je normální??? 8-o :?: Zítra mi začíná 35.týden…Nemůže to být třeba,že mimi roste? Jinak se hejbe pořád stejně divoce jakopřed bolestí…Prosím poraďte mi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
23.5.10 11:08

Ahoj! Být tebou, tak se poradím s dr. Může to být i tvrdnutí bříška, ale radši bych to řešila prohlídkou. Bude to Ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
23.5.10 13:56

Ahojky,nevím jak je to v posledním trimestru,ale já jsem zatím úplně na začátku a bolesti břicha jako při menstruaci mám pořád..!Doktor říkal,že je to úplně normální,jak se zvětšuje děloha… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
23.5.10 13:59

Poslicky nebo kontrakce. Nekoho posliky potrapi hodne, nekdo o nich nevi.
Az to zase zacne, zalez do vany, posliky by to melo rozehnat. Pri kontrole bych to rekla dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
23.5.10 14:00

ahoj, já to měla celé těhotenství a pokládala jsem to za normální, protože se mi s dvojkami zvětšovala děloha celkem dost, ale v 34tt byly tyto bolesti kratší než obvykle, asi to byly poslíčky a já vzápětí porodila, asi bych se pro jistotu ukázala u dr.jestli se neotvíráš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
23.5.10 18:07

To tě vítají poslíčci :palec: :palec: :palec:
Dokud to není pravidelně,je to o.k :lol: :lol:
Jsem 37tt a mám to taky.Dokonce celou noc a pak zas klid :palec: :palec:
Tak se držte :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.5.10 18:23

Děloha už se připravuje k porodu, také jsem to měla, nejvíc asi v noci, dlouhodobější bolest v podbřišku. To je pořád něco, viď? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.5.10 21:22

No mě tato bolest budí ráno…cca do poledne mě to trápí…pak to přes den ustane a večer to začne zas…bolí mě to jak v podbříšku,tak i výše pod prsama…A příjde mi,když si lehnu,že mi to bolí více… Snad ještě neporodím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdencaa.16
22.10.10 12:00

ahojky to je uplně normální :) neboj…je to tím že se ti zvětšuje děloha a mimi roste :) Zdenka 20

• Citovat
  • Upravit
5165
22.10.10 13:10

Ahoj mam to taky tak,doktorovi jsem to rekla,tak se zasmal a rekl,ze uz to dela par let,ale menstruovat uricte nebudu :mrgreen:
Zkontroloval me a dal nic nekomentoval.Kamoska je o tydne vic nez ja a ma to tez,takze je to asi normalka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
13.7.11 17:59

bolest jako při menstruaci - 22.týden

Prosím o radu, v I. trimestru vím že „menstruační bolest“ v podbřišku je normální jev. Postupně to také přestalo.. Ted jsem ve 22. týdnu, a během odpoledne mě asi 3× přepadly křečovité bolesti podbřišku jako při menses.. Mám to taky považovat za normální? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.7.11 18:01

ahojky taky jsem to mela ale vše ok dost jsem se lekla ale to je asi normalní když jsem tehu po prve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
13.7.11 18:04

Ahoj,já tyto a podobné boleti měla celé těhu.Brala jsme na to magnesium a 1× i ležela v nemocnici na kapačkách.Zajdi si k mudr.Hodně štěstí at je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
13.7.11 18:20

Zrovna dneska to mám taky :roll: a dokonce mi někdo říkal, že tělo si pamatuje cyklus a pobolívá to právě v době „očekávané“ menstruace, tak nevím… :nevim: Na druhou stranu se prý zvětšuje děloha…těžko říct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
14.7.11 13:02

Mě trápí to stejné, vždycky v noci a přes den klid. Taky doufám že je to jen zvětšováním dělohy. Ale vždycky jsem z toho pěkně nervní a nemůžu spát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky