Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, už zase otavuju…chtěla jsem se zeptat, když mě už tři dny bolí bříško jako při menstruaci, jestli to je normální???
Zítra mi začíná 35.týden…Nemůže to být třeba,že mimi roste? Jinak se hejbe pořád stejně divoce jakopřed bolestí…Prosím poraďte mi… ![]()
Ahoj! Být tebou, tak se poradím s dr. Může to být i tvrdnutí bříška, ale radši bych to řešila prohlídkou. Bude to Ok ![]()
Ahojky,nevím jak je to v posledním trimestru,ale já jsem zatím úplně na začátku a bolesti břicha jako při menstruaci mám pořád..!Doktor říkal,že je to úplně normální,jak se zvětšuje děloha… ![]()
Poslicky nebo kontrakce. Nekoho posliky potrapi hodne, nekdo o nich nevi.
Az to zase zacne, zalez do vany, posliky by to melo rozehnat. Pri kontrole bych to rekla dr.
ahoj, já to měla celé těhotenství a pokládala jsem to za normální, protože se mi s dvojkami zvětšovala děloha celkem dost, ale v 34tt byly tyto bolesti kratší než obvykle, asi to byly poslíčky a já vzápětí porodila, asi bych se pro jistotu ukázala u dr.jestli se neotvíráš ![]()
To tě vítají poslíčci
![]()
Dokud to není pravidelně,je to o.k
![]()
Jsem 37tt a mám to taky.Dokonce celou noc a pak zas klid
![]()
Tak se držte
![]()
Děloha už se připravuje k porodu, také jsem to měla, nejvíc asi v noci, dlouhodobější bolest v podbřišku. To je pořád něco, viď? ![]()
No mě tato bolest budí ráno…cca do poledne mě to trápí…pak to přes den ustane a večer to začne zas…bolí mě to jak v podbříšku,tak i výše pod prsama…A příjde mi,když si lehnu,že mi to bolí více… Snad ještě neporodím ![]()
ahojky to je uplně normální
neboj…je to tím že se ti zvětšuje děloha a mimi roste
Zdenka 20
Ahoj mam to taky tak,doktorovi jsem to rekla,tak se zasmal a rekl,ze uz to dela par let,ale menstruovat uricte nebudu ![]()
Zkontroloval me a dal nic nekomentoval.Kamoska je o tydne vic nez ja a ma to tez,takze je to asi normalka.
Prosím o radu, v I. trimestru vím že „menstruační bolest“ v podbřišku je normální jev. Postupně to také přestalo.. Ted jsem ve 22. týdnu, a během odpoledne mě asi 3× přepadly křečovité bolesti podbřišku jako při menses.. Mám to taky považovat za normální? ![]()
ahojky taky jsem to mela ale vše ok dost jsem se lekla ale to je asi normalní když jsem tehu po prve ![]()
Ahoj,já tyto a podobné boleti měla celé těhu.Brala jsme na to magnesium a 1× i ležela v nemocnici na kapačkách.Zajdi si k mudr.Hodně štěstí at je vše v pořádku.
Zrovna dneska to mám taky
a dokonce mi někdo říkal, že tělo si pamatuje cyklus a pobolívá to právě v době „očekávané“ menstruace, tak nevím…
Na druhou stranu se prý zvětšuje děloha…těžko říct ![]()
Mě trápí to stejné, vždycky v noci a přes den klid. Taky doufám že je to jen zvětšováním dělohy. Ale vždycky jsem z toho pěkně nervní a nemůžu spát ![]()