Bolest bříška a antibiotika

411
29.5.24 19:55

Bolest bříška a antibiotika

Dobrý den, v pondělí jsme začali brát antibiotika, dcera se už nějaký ten týden pere s kašlem a zadní rýma.. Syn se v tom také placa.. Ale jde mi o to, že dneska dcera po obědě začínala naříkat na bolest bříška až kolem čtvrté začala plakat a naříkat, že ji bříško strašně moc bolí.. Bere ospamox po 8hodinach a dávám i probiotika.. Nikdy jsme takové problémy s atb neměli a to že jsme jich měli.. 🙈. Teď také opět záchvat, ale snažila jsem ji vysvětlit, že když bude plakát, tak bříško bude také bolet.. Tak je klid i když občas zaknoura, snažím ji uspat, aby to prospala a budu doufat, že noc bude klidná, ale jak dál? Měla jste to taky nektera? V jednu chvíli jsem si myslela, že pojedeme na pohotovost, ale přítel říkal, že to bude mít z těch léků.. Také si myslím, ale až takhle.. Co jste dávali na bolest bříška? Ukazuje, že ji to bolí na pupikem, takže asi žaludek.. Colu mi nepije, ale trošku si cucla.. Algifen je až někdy od 15ti let.. Budu doufat, že ji to přejde.. Omlouvám se za tak dlouhý.. Ale strašně ráda bych jí xztela pomoct, ale nevím jak.. 🙈. Děkuji za Vaše rady, nápady 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76817
29.5.24 20:11

@LuciiLucie a nemůže to být slepé střevo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
29.5.24 20:21

@stinga myslím si, že ne.. Četla jsem, že takové to, že většina atb dělají.. Teď spí, ona je to taková malá cita, stačí nějaké malé bebí a máme hysterak jak strašně moc to bolí.. Kdyby to byl slepak, tak to nebude bolet u pupíku a byla by k tomu i jine.. Jako zvracení, teploty.. No, uvidím přes noc.. Ale když jsme ji říkala, když bude takhle plakát, bříško bude bolet a pka mi po chvíli říkala, že bříško lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
29.5.24 20:46

@LuciiLucie u nás měla mala bolesti po amoxiklavu. Taky nějaká vracející se rýma s teplotama a kašlem. Byla tam k viroze druhotný infekce a ty atb zabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.5.24 21:39

@LuciiLucie bohuzel je to slozitejsi. Teploty nutne nemusi byt u slepaku a zvraceni uz vubec. Naproti tomu bolest kolem pupiku slepak byt muze. Jako s nejvetsi pravdepodobnosti to bude z tech atb, ale pokud neprestane, sla bych urcite k lekari, aby slepak vyloucil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
29.5.24 22:07

@Veruko24 děkuji. Večer jsem už měla namířeno, že jedem, ale porsd jsem si říkala, co když to bude z těch atb.. Ať nejsem za blázna.. Zatím spí už přes 1,5 a žádný pláč či nějaké knourani.. A tak budu doufat, že to tak bude i celou noc.. 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
29.5.24 22:23

@LuciiLucie u nás to přicházelo prave hlavně po těch práškách na třeba hodinu nebo dvě. Přiznám se, ze doktor řekl brát alespoň 7 - 10 dni takže jsem pak končila klidně po těch 7-8 dnech abych ji zbytecne netrapila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
29.5.24 22:29

@hospodki děkuji 😇. Uvidím jak dnešní noc a zítra dopoledne a kdyztak zavolám MUDr, zda je to ok a nebo jestli vydržet či jiné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí