Bolest kyčlí víc než rok po porodu

cybele
3.9.12 10:10

Bolest kyčlí víc než rok po porodu

Ahoj, možná tady má někdo podobnou zkušenost, tak se jdu poptat.
Poslední dva dny mám problémy s bolestí kyčlí. A to takové, že nemůžu v noci spát. Jak jinak odmítám prášky proti bolesti, tentokrát jsem si je musela vzít.
Abych to doplnila. Narodila jsem se s luxací obou kyčelních kloubů. Mírné problémy jsem měla jen v dětství a dospívání, pak už nic. Před 15 měsíci jsem porodila císařem dvojčata. V těhotenství bylo znát, že kyčle dostávají zabrat (přibrala jsem 25kg - 20kg shodila). Ani po porodu jsem neměla žádné větší problémy. Až teď.
Takže než začnu shánět hlídání (horko těžko) a než poběžim k doktorce, aby mne poslala na ortopedii, tak se jdu raději zeptat jestli s tím někdo nemá zkušenosti a jestli mu něco pomohlo. :)
Děti jsou na svůj věk velké a těžké, odhaduju, že to mám díky zátěži (koneckonců to mi ortoped asi doporučí jako první - snížit zátěž). Může to být změnou počasí, nastydnutím. Nic jiného mne nenapadá. Četla jsem tady o borelioze, chlamydiích (vzhledem k tomu, že máme syna na chemoterapii tak se mezi lidi moc nedostanu). Můj přítel tvrdí, že je to z nedostatku pohybu (no při dvojčatech těžko). :think:
Tak co myslíte? Hrozně se mi k doktoru nechce. :?
Díky za odpovědi. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
148
5.9.12 23:23

Ahoj, já mám maličko vychílenou kyčel z jamky. Několik let mě to nebolelo, objevilo se to asi před 5roky. Mám to vždycky z nadměrného pohybu. Když dlouho jdu a nebo něco nesu. Mám pak pocit, že se mi v kyčli zapálil oheň. Ale většinou to přejde samo, když si odpočinu. Možná to máš taky moc namáhaný. Já mám 19měsíčního syna a když si ho posazuju na tu stranu, občas to zabolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
11.9.12 10:23

Ahojky!
Já mám šílený bolesti kyčlí a kloubů od cca 33.tt a nyní jsem už po porodu 4.týden a bolí to pořád. Sice to přešlo jen do jedné nohy, ale je to šílená bolest. Vůbec nemůžu chodit. Doktoři pořád, že je to k těhotenství a porodu,
ale fakt to bolí, že chodím o holi.
Ted se tomu začal konečně jeden doktor věnovat, dostala jsem nějakou uvolnující injekci-¨skoro teda žádná změna :( a podle rentgenu prý mám normální nález na kyčli, tak pořád nechápu jak to, že to tak bolí.
Porod jsem měla císařem.
Tak jsem zvědavá co se mnou provede zítra.
Mě se teda ulevuje při masáži konskou mastí a pak teplý obklad s termolahví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 10:53

Ahoj, já bych věřila tomu, že to souvisí s přípravou těla na porod. A čekala bych, že se to po porodu spraví. Ale asi ne vždy. Ještě jsem se k doktoru nedostala. No, budu muset k praktikovi, tak se poptám na názor a dám vědět co mi řekli. :-)
Mně tedy uleví fakt až prášky proti bolesti - jinak zatím nic. :zed:
Zatím pa a ať je líp. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast