Bolest okolo pupku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
27.12.15 10:50
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji radu cca před měsícem mě začalo bolet mezi prsy na hrudní kosti dostala jsem omeprazol a když nepomůžou tak na hadicku teď jsem chytla střevní chřipku se vším všudy jsem hladová tak mě bolí úplně všechno nechápu že mi ty léky nepomohly když jsou na žaludek…napadlo mě jestli ty bolesti nemám od patere celý den v práci sedím v jedné poloze spím na břiše a máme musím říct nekvalitní postele bolí mě z ní záda a na bolesti hrudní páteře také trpím…poraďte nebo se mám příklanet k těm vředum nehubnu mám pořád stejně a chuť k jídlu taky dobrá…

Ahoj, já měla taky podobné potíže. Potom ten tlak na hrudi přestal a bolelo mě okolo pupku, byla jsem slabá, boleli mě záda, snad všechno.. A zjistili mi chronický zánět slepého střeva. Taky jsem koukala proč mám tlaky na hrudi, když je slepák dole… Operovali mě a vše se uklidnilo, žádné tlaky ani bolesti… A ty záda… Chce to rehabilitace a hlavně cvičení. A taky to nepodceňovat a zajít si k lékaři, může to být cokoliv a lepší jít je dřív než později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85448
27.12.15 11:22

Tak si v prvni rade porid kvalitni postel, zacni cvicit. Muze to byt pater, zaludek, slinivka :nevim: nech se dovysetrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.12.15 11:47
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji radu cca před měsícem mě začalo bolet mezi prsy na hrudní kosti dostala jsem omeprazol a když nepomůžou tak na hadicku teď jsem chytla střevní chřipku se vším všudy jsem hladová tak mě bolí úplně všechno nechápu že mi ty léky nepomohly když jsou na žaludek…napadlo mě jestli ty bolesti nemám od patere celý den v práci sedím v jedné poloze spím na břiše a máme musím říct nekvalitní postele bolí mě z ní záda a na bolesti hrudní páteře také trpím…poraďte nebo se mám příklanet k těm vředum nehubnu mám pořád stejně a chuť k jídlu taky dobrá…

Mezi prsy na hrudní kosti bolelo mou mamku při podrážděné slinivce. Nech si vyšetřit krevní hodnoty na slinivku. Mamka to neřešila, až přišel prudký zánět a skončila v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.15 13:25

Tak na nový postele bohužel není… :,( máme je pěkně prolezele a ještě spím na břiše…uvidím zajdu k dr a uvidím co mi řekne.

• Citovat
  • Upravit
36
28.2.16 18:50

Občasné pichnuti vedle pupíku

Ahoj mozna můj dotaz bude znít divne ale přeci jen se zeptám :D byla jsem na vyšetření protoze me bolelo v právem podbrisku. Byla jsem na UZ krev moc a vše v pořádku. Akorát pri UZ a kdyz me dr. prohmataval břicho tak me v okolí pupíku kdyz me mackal bolelo a dr. říkal ze to muze byt z antibiotik (brala jsem antibiotika) ze tam jak me to bolí pri pohmatu je uložené tlusté střevo.(bolelo to kdyz vic zatlačil) Jinak žádné problémy nemám, průjem zácpa nic.no a takhle mi prohmataval břicho 2× po sobě do toho UZ břicha a naposledy mi mackal břicho v pátek a od te doby mi občas v tom místě pichne. Tak me zajímá jestli to muze byt podrážděný z toho? jinak nevim co by to mohlo byt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
6.8.16 18:30

Oživuji diskuzi ať nezakládám nové téma. Trápí mě asi 3 měsíce (možná i déle) bolest pár centimentrů vlevo od pupku.Je to jen jedno místo, jakoby jeden bod. Na zmačknutí nebolí. Je to každý den, mám pocit, že neustále. Před těmi 3 měsíci jsem podstoupila gastro, ultrazvuk a vše ok. Mám 8 měsíční dceru a na mě už moc těžká. Může to být i od svalů nebo páteře? Máte s tím zkušenosti. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.1.17 09:02
@Simuleena píše:
Oživuji diskuzi ať nezakládám nové téma. Trápí mě asi 3 měsíce (možná i déle) bolest pár centimentrů vlevo od pupku.Je to jen jedno místo, jakoby jeden bod. Na zmačknutí nebolí. Je to každý den, mám pocit, že neustále. Před těmi 3 měsíci jsem podstoupila gastro, ultrazvuk a vše ok. Mám 8 měsíční dceru a na mě už moc těžká. Může to být i od svalů nebo páteře? Máte s tím zkušenosti. Děkuji

Oživuji diskuzi… Prosím jak jste dopadla? Mám podobné problémy od srpna. Bolest vlevo u pupku stále jeden bod. Všechna vyšetření negativní, gastroskopie, kolonoskopie, ultrazvuk, odběry… Někdy bolesti přešly, ale jen na pár dní a potom zase znovu a znovu. Teď jsou denně, jsem už z toho zoufalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.7.17 21:19

@Imula me trápí to samý bolest vlevo od pupíku vždy v jednom místě několikrát denně mám dvě malé děti takže předpokládám že je to z nošení zohýbani se proste od páteře atd mám za sebou rentgen ultrazvuk krev vše v pořádku..do toho teď beru antibiotika a bolesti jsou horší když si nemůžu zacvičit musím. rict že pohyb tomu hodně pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.17 05:01
@geresovab píše:
@Imula me trápí to samý bolest vlevo od pupíku vždy v jednom místě několikrát denně mám dvě malé děti takže předpokládám že je to z nošení zohýbani se proste od páteře atd mám za sebou rentgen ultrazvuk krev vše v pořádku..do toho teď beru antibiotika a bolesti jsou horší když si nemůžu zacvičit musím. rict že pohyb tomu hodně pomáhá

Mám ten stejný problém. Jen to je vpravo u pupíku na stejném místě. K tomu mám problém s bederní páteří, tak je to asi také od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.9.17 19:57

@Vanickovak no mě teď zjistili skoliózu a brániční kýlu takže ač svoje děti miluju musím říct že mi daly pěkně zabrat co se týče zdravotního stavu..zítra jdu na neurologii bolí mě pod zebrama pod lopatkou..včera se mi úplně stáhla hruď motala se mi hlava..není to žádná sranda no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.18 18:27

Ahoj

Mam stejny problem picha me v oblasti pupku na prave strane a chci se zeptat zda nemate nekdo s timto zkusenosti. Taham dite 12 kg a jsem porqd v pohybu a ve stresu muze to byt tim? Ozve se to jednou zacas. Navic jsem mela nadymavy obed takze je nlme trochu blbe citim ho kdyz si brknu. Poradite me prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.21 20:54

Dobrý den, už druhy den mám křečovité bolesti okolo pupku. Oba dny mi to začalo bolet v 19hod. Nevíte nebo neměl někdo podobný problém?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.24 06:28

Ahoj, můžu se zeptat, včera k večeři jsem měla poměrně velkou porcí rizota s hráškem…asi do hodiny mně začaly jen asi 5 sekundové křeče nad pupíkem..to se po chvilce vždy opakovalo..treba 8× celkem..do půl hodiny ok..jen mi vrtá hlavou ta lokalita..vždy mě břicho, větry atd. bolelo v podbřišku…může hrášek vyvolat křeče a navíc takhle brzy po jídle…a nad pupíkem?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.25 11:41

Píchání vedle pupku

Obnovuji diskuzi. Na co u vás přišlo? Měl někdo namožené příčné svaly?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex