Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Teva píše:
Vůbec, úplně zmizely.A to jsem je měla opravdu velké a vždy, vzpomínám, že jsem i párkrát odešla domů ze školy.
To ja driv taky..ale. z prace uz bohuzel ne. A parkrat jsem byla na pohotovosti aby mi neco dali pichnout od bolesti
Me to ani po porodu nepreslo. Doktorka mi predepisuje novalgin. Kontryhel mi tak akorat rozhodil menstruaci
@Akve píše:
Mívala jsem před dětma taky drsné první dny, několik kritických hodin, kdy jsem od bolesti zvracela. Zahřívání bylo k ničemu, brufen taky, jednou jsem se dostala k algifenu a ten jediný to zvládnul pěkně utlumit, ale je jen na předpis. Na HA samozřejmě pohoda, to se hormony vypnou úplně, ale po dětech se ta děloha nějak vytahala/unavila/jinak napolohovala nebo co a už takové šílenosti neprovádí, některé MS mám úplně bez bolesti a oslavuju to pokaždéa ješt edit - ten pohyb vážně taky pomáhá, jenže přemluv se, když ti brní nohy a až ke kolenům je necítíš, že jo…
Joo algifen mam. Jenze ja si dala apoibuprofen rapid tak jsem si nechtela na to dat ten algifen.
@Ivousekk Jo no v práci je to blbé
Zkuste tu řimbabu. Měla jsem normálně kytku v květináči - je to druh kopretiny. A funguje to jednorázově jako třeba ibalgin. Žvýkají se listy myslím…už je to celkem dávno, co jsem to používala, dostala jsem to tehdy náhodou a pak jsem až zjistila, k čemu se to hodí.
Holky, a kde mate ty bolesti? Jako cely podbrisek nebo pokazdy jedna strana/vaječník? Bavila jsem se o tom s kámoškou, nikdy jsem to nepozorovala, ale tentokrát je to urcite spis prava strana…to prejde vzdy po cca hodine, nekdy o tom ani nevím..ale je to urcite lepsi po porodu…