Bolest při MS rok po IVF

4.3.21 09:16

Bolest při MS rok po IVF

Ahoj komukoliv.
Mám už rok po IVF. K transferu nedošlo (po spojeni se spermijema nám ani jedno z vajíček nerostlo) takže jen hormonální stimulace a odběr vajíček. Od té doby mám neuvěřitelně bolestivou MS. Každý měsíc na 2-3 dny zalehnu, protože ani s lékama proti bolesti nejsem schopná fungovat. Bolí mě celé břicho, záda (a to jsem před 12 lety rodila syna, neměla jsem žádné bolesti v kříži ani při porodu ani nikdy potom), mám průjem a občas zvracím.
O miminko se snažíme dál, takže HA nechci. Cvičení ani preparáty jako např. Drmek nepomáhají. Cyklus mám nepravidelný 27-36 dní. Nikdy před tím (ani v pubertě) jsem takovýma bolestma netrpěla.
Prosím o radu, zkušenosti, cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15227
4.3.21 11:46

@zvědavka zvědavá kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.21 14:55

Je mi 36 a to co zazivam ted se mi nikdy nedelo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
4.3.21 16:11

@zvědavka zvědavá já postupem věku a po porodech mám taky jinou menstruaci. Dřív sem o ní ani nevěděla. Teď bolesti a krve jak na jatkach. Plus ovulační špinění. Takže cyklus fakt k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.21 17:43

No a jak to resis??? Mne nechce smirovat s tim, ze az do prechodu budu kazdy mesic takto trpet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
4.3.21 17:47

@zvědavka zvědavá zkoušela sem gynex, kontryhel atd. Bohužel bez úspěchu. Takže já to budu řešit antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.21 20:35

HA ja ale nechci, porad doufam v druhe tehotenstvi ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
5.3.21 07:16

@zvědavka zvědavá Jj, tak můžeš vyzkoušet ten gynex, kontryhel, drmek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.3.21 07:32

Zkus jit do tradicni cinske mediciny. Srovnala mi cyklus po IVF.. Byla jsem u Dr. Zhang na Narodni tride - tcm clinic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
5.3.21 07:36

A co na to lekar? Me tohle po porodu zpusobovala cysta na vajecniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
10.4.21 20:22

Kontryhel může bolest ještě zhoršit, protože podporuje růst sliznice :) mít bolestivou menstruaci není normální, ať tě gynekolog pořádně vyšetří, může tam být endometrióza, cysty… Stimulace při IVF ti mohla v těle nadělat paseku. Píšeš, že cvičíš, ale už ne co. Nejlepší je v tomto případě cvičení přímo na uvolnění kostrče, podbřišku, třísel pod dohledem kvalifikované fyzioterapeutky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí