Bolest prsou 3 dny po oplodnění?

Happy Hippo
29.7.18 15:30

Bolest prsou 3 dny po oplodnění?

Krásné nedělní odpoledne! Prosím, je vůbec možné, že už cca 3 dny po oplodnění (beru jako po potencionalni ovulaci, kdy mohlo dojit k oplodneni) jsem začala mít citlivá prsa? Jestli by se to dalo brát jako příznak těhotenství tak brzy? :mrgreen: Mě v průběhu cyklu prsa bolívají, ale vždy spíš jedno a mnohem víc, než druhý…teď je to ale souměrný a trošku jiný. Jsem asi magor prostě. :zed: :mrgreen: :mrgreen:

Jen mě zajímá, jestli to tak někdo měl. Děkují! ;) :mavam:

Příspěvek upraven 29.07.18 v 15:38

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
29.7.18 15:32

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
29.7.18 15:38

Parkrat to tu uz bylo od jinych - kdyz jsem resila tehotenstvi, mela jsem vsechny priznaky sveta, kdyz jsem ale skutecne otehotnela, zjistila jsem to az z papirku a na sobe jsem nepoznala nic:)

• Citovat
  • Upravit
Happy Hippo
29.7.18 15:40
@luccifera píše:
Parkrat to tu uz bylo od jinych - kdyz jsem resila tehotenstvi, mela jsem vsechny priznaky sveta, kdyz jsem ale skutecne otehotnela, zjistila jsem to az z papirku a na sobe jsem nepoznala nic:) [/citace

No vzdyt rikam, ze asi magorim. ????

• Citovat
  • Upravit
Happy Hippo
29.7.18 15:41
@luccifera píše:
Parkrat to tu uz bylo od jinych - kdyz jsem resila tehotenstvi, mela jsem vsechny priznaky sveta, kdyz jsem ale skutecne otehotnela, zjistila jsem to az z papirku a na sobe jsem nepoznala nic:)

Vzdyt rikam, ze asi magorim :roll: ;)

• Citovat
  • Upravit
6419
29.7.18 15:44

ano, magoříš. Vsugerováváš si pocity. Těhotenské příznaky za obvykle začínají projevovat až někdy 6-8tt někdy i později…já u prvního těhu neměla žádné příznaky, pouze na konci těhu mi lehce otékaly nohy. U druhého těhu mi špatně bylo pouze jednou někdy kolem 13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.18 16:22

Ano, 3 dny po oplodnění tě mohou bolet prsa. Ale nebude to souviset s oplodněním, ale mít jinou příčinu. Zpětně vzato - mě začala bolet prsa asi dva dny před očekávanou MS, ale nebrala jsem to nijak vážně, neb mě tak bolela vždy, i když pak MS došla. Anonym, těhotenství zatím tajím.

• Citovat
  • Upravit
30.7.18 21:51

Ano, mohou.. Těhotenství, i když naprostý začátek, může s člověkem udělat vážně divy.. Ale není dobré se na to upínat a spoléhat, aby pak nepřišlo zklamání. Jak píšou holky, asi každá z nás měla spousty příznaků i přes to, že těhotné nebyly :think:
Nicméně opravdu je to možné takhle brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí